Bildirim
tıptercih
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Antep
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sıralamayla antep tercih etsem sıralamama yazık etmiş olmaz mıyım neden antep? -
Hocam sen ne amaçla gideceksin o önemli.Daha rahat bir hayat istiyorsan ailen antepte antepte kalarak çamaşır bulaşık ev araba derdin olmaz.Eğitim kalitesi istiyorsan akdeniz.Sosyal ortam diyorsan o listedekiler arasında sana yine akdenizi öneririm.
Eskişehir . neden diyeceksin şehrin3te ikisi öğrenci ve rahat . aileden uzak rahat bir şekilde üniversitr oku ve iyi bir üniversitedir. -
Kaliteli rahat bir eğitim almak istiyorum -
Hazırlık kalkan fakültelerde yığılma sorunu olur mu 1. sınıflara üniversiteler normalde 200 kişi alırken 400-500 kişiye eğitim verebilir mi -
antep yahu antep :D
Akdenizi bayağı övüyorlar hocam şu konu bayağı yararlı :
http://forum.donanimhaber.com/m_107529828/mpage_3/f_//tm.htm#107604058 -
Akdeniz diyecem ama sen dersen ki evde çamaşırla bulaşıkla uğraşamam arkamı başkası toplaması lazım o işlere el atamam o zaman antep yazacaksın mecbur ama tavsiye etmem.Akdeniz veya uludağ yaz bence istanbulda yaşıyor olsan uludağ yaz diyecem ulaşımı kolay olur diye ama antepte yaşıyorsun en mantıklısı akdeniz yazman.Ama dediğim şeylerle uğraşmayı göze alman lazım.Akdeniz eğitim olarak da çok kaliteli sosyal ortamı dememe gerek yok gibi zaten birazcık araştırma bana yetti :)
Not: 2 eksi yemişim yorumumda bir kusur göremedim acaba eksileyen neyi yanlış bulduğunu belertebilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dokuzeylül-Akdeniz -- 4 Temmuz 2015; 19:03:06 >
Rahat olmak istiyosan sehrinden disari kesinlikle cikma. Antep Tipin egitimide hastaneside guzel ben kac kere gittim hastanesine.
Ben Usakta yasiyorum siralamam 5k burda tip olsa tak diye yazarim hic dusunmem bile. Yurtlarda pis evlerde surunmektense siralamamdan daha dusuk yeri yazmayi ailemle kalmayi tercih ederim pasa gibi yasarim.
Ayrica git gel orda kira yemek derken bi ton para. O paraya antepte krallar gibi yasarsin. İyi dusun.
tıpta okuduğumuz üniversitenin önemi yok mu çünkü %100 bir fark yapıyor sıralamamla antep rahatlık açısından iyi olur evet ama pişman olmak da istemiyorum sonra 6 yıl okuyacağım sonuç olarak -
Kardeşim okuduğun üniversitenin hiç bir önemi yok demek tamamen saçmalık.Ha tıpta diğer bölümlere nazaran daha az etkilidir diyebiliriz.tus için de aslında çok önemli bir farkı yok ünilerin ama şöyle farklar var.Akdenizin eğitimi ile antebin eğitimi kesinlikle aynı olmaz.Tabi tus için kişisel çalışma önemli eğer tek amacın tus ise.hoca kalitesi karşılaştırılamaz eğer bu mesleğe gerçekten merakın varsa antep yazman akdenize göre baya kötü olur.Antebin neresi var takılmalık sorayım sana? 3 avm var şehirde bir de cafeler başka hiç bir şey yok.Şunu düşün bir de üniversiteyi şehir farkı olarak bak bir haftasonunu antalyada geçirmek var bir antepte.Ama dediğim gibi çamaşır bulaşık kesinlikle uğraşmak istemiyorsan antep yazacaksın mecbur.Yani bunu sorman saçma.Biz senin ne istediğini bilemeyiz ki eğer desen ki mesela akdeniz mi uludağ mı karşılaştırma yaparız ama sen dediğim gibi çamaşır bulaşık istemiyorsan antep yoksa diğerlerini yazacaksın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ben dışarda yapabileceğimi düşünüyorum liseyi de dışarıda okudum zaten fakat ailem tıpın zor olduğunu dışarıda okursam başarısız olacağımı düşünüyorlar -
Ya hocam ne diyeyim ailene :) bence yapabileceğine inanıyorsan kendi kararını ver ve otur konuş ailenle.Artık 18 yaşındasın ve bence üniversitedeki özgürlüğü daha rahat yaşayabilmen için ailenle aynı şehirde okuma.Sonuçta hayatından 6 yıl daha geçireceğin şehri seçiyorsun ailene göre değilde kendi isteğine göre karar ver.
teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :) -
Antep, herkes eve yakın Tıp'ın 2-3 adım önde olduğunu söylüyor.
Sıralamaya çok takılma derim. -
Bi de şu durum var mesela 500 tl yollayacaklar diyelim şehir dışna çıksak ama sen burda kal yine 500 tl harçlık verelim demiyor aileler öyle olsa süper olur bende kendi şehrimi yazarm direkt
Hocam valla hic oyle bi durum yasamadim ama haklisin sanirim dedigin gibi sadece harclik verirler baska para vermeyebilirler :-)
quote:
Orijinalden alıntı: Dokuzeylül-Akdeniz
Akdeniz diyecem ama sen dersen ki evde çamaşırla bulaşıkla uğraşamam arkamı başkası toplaması lazım o işlere el atamam o zaman antep yazacaksın mecbur ama tavsiye etmem.Akdeniz veya uludağ yaz bence istanbulda yaşıyor olsan uludağ yaz diyecem ulaşımı kolay olur diye ama antepte yaşıyorsun en mantıklısı akdeniz yazman.Ama dediğim şeylerle uğraşmayı göze alman lazım.Akdeniz eğitim olarak da çok kaliteli sosyal ortamı dememe gerek yok gibi zaten birazcık araştırma bana yetti :)
Not: 2 eksi yemişim yorumumda bir kusur göremedim acaba eksileyen neyi yanlış bulduğunu belertebilir mi?
Ben artıladım hocam -1 oldu kaygılanmayın kurtaracaz sizi oradan .Siz nereyi tercih edeceksiniz?
Benzer içerikler
- salladım tuttu pdf
- sondan kaç basamağı sıfırdır
- farklı cümle türleri ne demek
- 1 ayda 30 net arttirma
- antalya dershane başarı sıralaması
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X