Şimdi Ara

Tıraş Bıçağı Fırsatları... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.435
Cevap
234
Favori
436.332
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte benim 15 tl ye alıp memnun kalmadığım bıçağın kutusu bu.geçenlerde çağdaş markette 4 lüsü 22 liraydı ama bu pakette değil.yazılar sağ alt köşede ve mavi beyaz kutudaydı,orjinali o sanırım,bu resimdeki ürünün bıçaklar berbat,hala 3 tane duruyor sıfır ama proglide power a geçtim isteyen varsa ankarada veriyim 3 bıçağı :)
  • traş bıçağının sahtesidemi var yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEMİHSARACİYE

http://www.sanalpazar.com/Kampanya-8li-Mach3-Turbo-Yedek+mach3-Makina+gel-200ml__isp2983994
    ARKADAŞLAR SİZLER İÇİN %100 ORJİNAL FATURALI GARANTİLİ AYRICA İŞ YERİMİZE GELENLEREDE YARDIMCI OLURUM TEŞEKKÜRLER SAYGILAR

8li mach3 turbolar 32 tl olmuş 27 idi 5 tl zam nerden geldi hocam şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

traş bıçağının sahtesidemi var yani

İzmirde Kemeraltina girerken isportacilar var
    8'li Mach 3'e 30 TL diyorlar 5 TL ye kadar düşüyorlar.
    Kutusu birebir aynı, jiletin genel görünümü uzaktan bakınca aynı, ama biraz yaklaşınca çakmaligi ortaya çıkıyor. Tabiki kesimi de berbat. Ben kullanmadım bakınca babam ısrar etti bisey olmaz diye ama 2 aylık jilet daha iyi kesiyordu açıkcası ve saglık acısından da zararlı olabilir.
    Gilette Fusion da mevcut. O da çakma tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 27 Mart 2012; 4:52:56 >
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/gillette-mach3-sensitive-yedek-bicak-8li/productDetails.aspx?productId=sggil2018037964&categoryId=26012164&SKU=SGGIL2018037964

Tıraş Bıçağı Fırsatları...
    KDV Dahil : 34,90 TL

nası fiyat ben lazım diye aldım ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemre16 -- 27 Mart 2012; 8:33:22 >

• BLUE3 KULLANANLAR İÇİN FIRSAT OLABİLİR BLUE3 6 LI YANINDA 200 ML JELLE BİRLİKTE 14,9

• ankarada bilboardlarda vardı fiyat 15 tl galiba ürünü tam hatırlayamadım merak edenler makrolara bir uğrasın
  • mach3 devri kapanmıştır benim için.bugun 3.kez proglide powerla tıraş oldum,ustura tıraşı gibi yumuşacık.mach3 le tıraş olunca yüzüm kızarıyordu ve yanıyordu.ama proglide power öyle değil.sanki hiç tıraş olmamışsınız gibi yüzde bir kızarıklık bir yanma hissi oluşmuyor.arkadaki bıçakta çok iyi kesiyor,faulleri bozmuyorsunuz..makro markette 4 lü mach3 normal 16 tl idi.bende gördüm bugun,ama yine benim alıp memnun kalmadığım kutudaki bıçakları satıyorlar...kutusunun kenarında seri nosu felan var ama 2.kalite sanırım,eski mach3 ler gibi değil asla kalitesi.
  • İzmir dekiler için süper fırsat: Özdilek te Gillette Proglide Power ve normal ikiside aynı fiyattan 19,95 TL. Özellikle her yerde power'ın 38-39 TL den satıldığını düşünürseniz, bu fiyata kaçmaz.
  • Proglide kullanan arkadaşlar bir bıçakla kaç kez tra§ oluyorlar?fikir vermesi açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

Konunun hepsını okumadım ama bu sitede fiyatlar uygun gibi gözüküyor, ayrıca grupfoni gibi fırsat sitelerinde bu siteye ait çok iyi kampanyalar çıkıyor. Ayrıca Mach3 kullananlara kesinlikle Blue3 tavsıye ederım. Yaklaşık 6 aydır sadece bir tanesini eskitemedim. Mach3 te 2-3 ayda tükettiğim bıçak Blue3 te gitmiyor.Hala çatır çatır kesiyor. Hem ucuz hem cok guzel kesiyor.Fırma, kesınlıkle bu urunu uretırken bır hata yapmıs olmalı :) bıçak eskimiyor.

http://www.istoctan.com/kategori/kisisel-bakim/tiras-bicaklari.aspx

http://www.promoskop.com/turkiye/firsat/bakimli-erkeklerin-tercihi-giletteden-mukemmel-bir-tras-keyfi-mach3-tras-makinesi-yedek-bicaklar-ve-tras-jelinden-olusan-ozel-set-89-tl-yerine-44-tl-tum-turkiyeye-ucretsiz-kar

konu birazda bünyede bitiyor bıçakla ilgisi yok,sakallarınız yumuşaktır blue3 te işinizi görür fakat fusion,mach3 gibi ürünler en iyi sert sakallarda verir hakkını..

kaldı ki bıçaktaki tıkanmada çok önemlidir.mach3 ve fusionda tıkanma çok olmaz ama blue3 bıçaklarında tüy tıkanması oluyordur sanırım..

ama tabii traş olurken(cart cart) sakal çekme acısını kesecek bıçak görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 27 Mart 2012; 22:28:34 >

• yıllardr mach 3 kullanırım üstüne bir de fusion aldım. fark ne derseniz, mach 3te az bıçak olduğu için araları geniş, daha kolay temizleniyor ve bir haftalık sakalı çektirmeden kolayca alıyor. fusion ise çok bıçaklı olmanın verdiği avantaj ile tek seferde güzel alyor, daha yumuşak dokunuşlu ama çabuk tıkanıyor temizlemesi daha zor

tercih sizin
  • proglide power ı öneririm.mach3 bıçakları eski kalitede değil,yeni ürünleri satmak için sanırım bıçakları kötülettiler.kutudan çıkan sıfır bıçak bu kadar kötü olursa bir kaç kullanımdan sonra siz düşünün.
    10 günde 3 kere tıraş oldum proglide la hepsindede keyif aldım,hiç yüzüm kızarmadı ve çekerken acı yok gibi bişey.mach3 ün bıçakları tıkanıyor ve su tutsanda gitmiyor sakal orda kalıyordu,bunda öyle değil baya fark atıyor. hepsi buradada 25 lira makine 4 lü bıçaklarıda 42 idi sanırım baya düşmüş fiyatı. ben 38 e almıştım 10 15 gün oldu...
    mach3 e harcama yapmayın derim artık,bıçakları eski bıçak değil.... kaynatlaştırıcısı ise çok etkili gerçekten,3 kere kullandım daha yeni gibi duruyor.
    bıçak ömrüne gelirsek 3 seferde hala sıfır gibi kesiyor sıkıntı yok.titreşimi çok iyi,benim telden daha fazla titriyor :)

• MERHABA BENİM KULLANDIGIM ,
    HYMI MARKA VE COK MEMNUNUM

Tıraş Bıçağı Fırsatları...

HYMM Üç Bıçaklı Tıraş Makinası yakın ve rahat bir tıraş içindir. Benzersiz döner başlık hareketi yüzünüzün hatlarına uyum göstererek olağanüstü yakınlık ve rahat bir tıraş sağlar. Üç adet titanyum kaplı bıçak sürtünmeyi önlemek amacıyla dikkatle konumlandırılmıştır, böylece daha düzgün ve daha yakın tıraş sağlanır. E vitamini ve aloe vera ile zenginleştirilmiş kaydırıcı bir bant vardır. 2 yedek titanyum tıraş bıçağı ile(1 adet Tıraş Makinası ile 1 adet yedek) beraber satılmaktadır.
    FİYATI TEKRARGELDE 19,90'DIR

• Gillette Fusion Power traş bıçağı ile Gillette fusion tras bicagi arasında ne fark vardır? Sadece bıçaklardan bahsediyorum, makinadan değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

Konunun hepsını okumadım ama bu sitede fiyatlar uygun gibi gözüküyor, ayrıca grupfoni gibi fırsat sitelerinde bu siteye ait çok iyi kampanyalar çıkıyor. Ayrıca Mach3 kullananlara kesinlikle Blue3 tavsıye ederım. Yaklaşık 6 aydır sadece bir tanesini eskitemedim. Mach3 te 2-3 ayda tükettiğim bıçak Blue3 te gitmiyor.Hala çatır çatır kesiyor. Hem ucuz hem cok guzel kesiyor.Fırma, kesınlıkle bu urunu uretırken bır hata yapmıs olmalı :) bıçak eskimiyor.

http://www.istoctan.com/kategori/kisisel-bakim/tiras-bicaklari.aspx

http://www.promoskop.com/turkiye/firsat/bakimli-erkeklerin-tercihi-giletteden-mukemmel-bir-tras-keyfi-mach3-tras-makinesi-yedek-bicaklar-ve-tras-jelinden-olusan-ozel-set-89-tl-yerine-44-tl-tum-turkiyeye-ucretsiz-kar

konu birazda bünyede bitiyor bıçakla ilgisi yok,sakallarınız yumuşaktır blue3 te işinizi görür fakat fusion,mach3 gibi ürünler en iyi sert sakallarda verir hakkını..

kaldı ki bıçaktaki tıkanmada çok önemlidir.mach3 ve fusionda tıkanma çok olmaz ama blue3 bıçaklarında tüy tıkanması oluyordur sanırım..

ama tabii traş olurken(cart cart) sakal çekme acısını kesecek bıçak görmedim

Şu noktada size katılamıyorum. Mach 3 kullandığımda kısa sürede köreliyordu fakat Blue3 ile son 6 aydır traş oluyorum ve 2 günde bir uyguluyorum ve hala tık yok. Eğer sakalım yumuşak olsa mach3 te körelme yapmazdı, yumuşak olsaydı da mach3 körelirken blue3 te körelirdi diye düşünüyorum. Sert olması durumu değiştirir ama yumuşak ise her iki cihazda da aynı sonucu vermeli diye düşünüyorum.

• aradaki farkları videolarla anlatmışlar,ürün videolarına tıkla 10 tane felan videosu var...

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=26012164&Productid=sggil4876
  • hepsiburada resmen karşıdakini saf zannediyor. Gillette Fusion Power 24,90. +6,90 da kargo ücreti = 31,8 ne bu şimdi indirim mi bindirim mi ?
  • en uygun nereden alınır gilette..
    bende şuan pilli titreşime sahip gilette power sap var. her gilette kartuşu oluyormu bu sap'a..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihsen06

aradaki farkları videolarla anlatmışlar,ürün videolarına tıkla 10 tane felan videosu var...

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=26012164&Productid=sggil4876

sen benim soruyu anlamamışsın,

Gillette Fusion Power traş bıçağı ile Gillette fusion tras bicagi arasındaki farkı sormuştum?

proglide'i sormadım ki...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.