Şimdi Ara

Tıraş Bıçağı Fırsatları... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.438
Cevap
234
Favori
436.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

Arkadaşlar askere gidiyorum, var mıdır sıcak fırsat?

askeri kanrinlerde 4lüyedek + makina 15 tlden fazla değildir... birkac gün idare et. orda alırsın... hayırlı teskereler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollum2

quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

Arkadaşlar askere gidiyorum, var mıdır sıcak fırsat?

askeri kanrinlerde 4lüyedek + makina 15 tlden fazla değildir... birkac gün idare et. orda alırsın... hayırlı teskereler

Eyvallah, inşallah orda kolayca buluruz.
  • Bugün Migrostan ProgGlide Makine + Gilette Gel'i 15.90 a aldım.. Aceleyle almıştım, titreşimsiz olanı almışım.. Fusion'ın makinesi vardı titreşimli bu ona uyar mı yoksa titreşimsiz mi kullanayım hangisini önerirsiniz :)
    Bir de yedek bıçaklarını en uygun nerden alabilirz?
  • Mach3 turbo kullanıyordum. Bir ara gilette tek kullanımlık kırmızı saplı olanlarından 3 tane almıştım çok iyiydi. En son blue3 mavi saplı tek kullanımlık olanlaran aldım. Çok berbat. Hiç tavsiye etmiyorum. Hesaplı denk gelirse mach3 turbo yedek bıçak alacağım yada ProgGlide hesaplı denk gelirse alacağım.
  • Gilette marka traş bıçağı saplarına, gilette marka bütün jilet kartuşları oluyormu arkadaşlar.
    gilette power sap var bende. her bıcagı alabilirmiyim..

Tıraş Bıçağı Fırsatları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

Gilette marka traş bıçağı saplarına, gilette marka bütün jilet kartuşları oluyormu arkadaşlar.

olmaz, mach3 bıçaklara mach3 sapı; turbo, sensitive vs, fusionlara fusion sapı
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarkocaoglu

quote:

Gilette marka traş bıçağı saplarına, gilette marka bütün jilet kartuşları oluyormu arkadaşlar.

Ben Sensitive sapına Mach3 Turbo takıp kullanıyorum.Rengi güzel olduğundan dolayı.Ayrıca Mach3 sapı da var Mach3 Turbo oluyor...

• quote:

quote:

ya da şöyle söyleyecek olursak;3 bıçaklılar 3 bıçaklı diğer modellerle,5 bıçaklılar da 5 bıçaklı diğer modellerle kullanılabilir

• Broşürde gördüm Ankara Altunbilekler Markettte Mach 3 makine yedekli + 3 bıcak 19.90 TL bilmem sıcakmıdır. Bilgilerinize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperturgay

Geçen seneki carrefour kampanyası gibi bir kampanya olsa... Resmen talep patlaması var DH de :)

2010 Ekimdi yanılmıyorsam o kampanyadan aldığım 2 kutu bıçaktan 1 kutu bile bitmedi henüz :D Yıllar boyu traş bıçağı almam herhalde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmariachi321

quote:

Orijinalden alıntı: taktun

quote:

Orijinalden alıntı: sherefff

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgs1111

Merhaba,

Ben bunu aldım satcının almış olduğu olumlu yorumlar forumdan bir arkadaşın alışveriş yapıp yazdığı yorumlar belirleyici oldu fiyat olarak da güzel sayılır. Yakın zamanda almama gerekiyordu tercihimi bu yönde kullandım.

http://www.sanalpazar.com/Kampanya-8li-Mach3-Turbo-Yedek+mach3-Makina+gel-200ml__isp2983994

hocam50lira'ya iki adet 8'li bir de kargo senden olur ise çatır çatır gider :) ilk müşterin ben olurum.

Katılıyorum. Takip

Aynen on numara olur.

Bende katılıyorum...

• Özdilekler'de Fusion Proglide 2'li yedek 18tl,Fusion ProglidePower 1up 19,90 ,Manuel Proglide 2up 19,90 tl.Sıcak fırsat değil belki ama yeni piyasaya çıkan bir ürün denemek isteyenler için iyi fiyat.

ü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-589F5DCF4 -- 2 Nisan 2012; 15:33:09 >
  • Migrosa uğradım. Jel+proglide normal paketi 15.90 a kampanyaya girmiş. proglide power ise 37 tl gibi. yedekleri ise normalin 4 lüsü 35 power ın 4 lüsü 55 tl idi.

illa proglide ı denemek isteyen biri olarak 60 tl ye hepsiburada dan 1 makine ve 4 yedek aldım. gelmesini bekliyorum.
  • sugarman naptın dostum sen ya ? bıçaklar paslanmıştır,biraz fazla abarttın sanırım... 6 ayda bir tıraşmı oluyorsun ne ? :)

proglide powerin 2 lisi 25 tl makro markette abartılı şekilde,hepsiburadada 4 lüsü 36.76 tl kargoyla felan 40 lira tutuyor...

bugun mach3 3 bıçak + makinesi makro markette 19 liraydı... ama ben 4 tane mach3 bıçağı 15 e almıştım,halada 15 duruyor... büyük marketler biraz abartıyor fiyatları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yns 

quote:

quote:

Ben Sensitive sapına Mach3 Turbo takıp kullanıyorum.Rengi güzel olduğundan dolayı.Ayrıca Mach3 sapı da var Mach3 Turbo oluyor...

Farklı mach3 çeşitlerden Siyah, kırmızı, gri saplar var Mach 3, 3 Turbo, Sensitive bıçakları birbirlerinin makinaları ile kullandım sorun yok.

Fusion veya proglide kullanma ihtiyacı hiç duymadım. Sensitive bana yeterli.

• Titresimli mi tercih etmek gerekir yoksa gerek yok mu diyorsunuz.
  • Proglide Power var bende. Gerçekten mükemmel. Herkese öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: padiSAHINoglu

Broşürde gördüm Ankara Altunbilekler Markettte Mach 3 makine yedekli + 3 bıcak 19.90 TL bilmem sıcakmıdır. Bilgilerinize...

Makinesi olmayana sıcak fırsat sayılır.ama makinesi olan için sıcak fırsat denemez.4 lü bıçak makromarkette 15.90 tl zaten.
  • http://www.sanalpazar.com/Gillette-Mach-3-Turbo-8-Adetli-2-Paket-Alana-Jel-Hediye__isp2212938

nasıl arkadaşlar 16 tane bıçak+jel kargo dahil 60 pahalımı alınır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theronin

quote:

Orijinalden alıntı: elmariachi321

quote:

Orijinalden alıntı: taktun

quote:

Orijinalden alıntı: sherefff

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgs1111

Merhaba,

Ben bunu aldım satcının almış olduğu olumlu yorumlar forumdan bir arkadaşın alışveriş yapıp yazdığı yorumlar belirleyici oldu fiyat olarak da güzel sayılır. Yakın zamanda almama gerekiyordu tercihimi bu yönde kullandım.

http://www.sanalpazar.com/Kampanya-8li-Mach3-Turbo-Yedek+mach3-Makina+gel-200ml__isp2983994

hocam50lira'ya iki adet 8'li bir de kargo senden olur ise çatır çatır gider :) ilk müşterin ben olurum.

Katılıyorum. Takip

Aynen on numara olur.

Bende katılıyorum...

satıcı'dan bir cevap bekliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.