Şimdi Ara

Tıraş Bıçağı Fırsatları... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.438
Cevap
234
Favori
436.882
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serdarkocaoglu

quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

Gilette marka traş bıçağı saplarına, gilette marka bütün jilet kartuşları oluyormu arkadaşlar.
    gilette power sap var bende. her bıcagı alabilirmiyim..

Tıraş Bıçağı Fırsatları...

olmaz, mach3 bıçaklara mach3 sapı; turbo, sensitive vs, fusionlara fusion sapı

nasıl olmuyor bal gibi de oluyor Match 3 sapına takılıyor diğerlerine de takılır

• quote:

Orijinalden alıntı: beYdeNbeY

Ben de bugün proglide powerı Özdilekten 19.90 a aldım içerisinde pili de var. Eğer normal proglide alırsanız onun içinden bir de yedek bıçak çıkıyor ve fiyatı aynı.

bak özdileğe gidesim geldi iyimi bi traş olsanda anlatsan durum nedir ne değildir
  • Uygun fiyatlı tıraş köpüğü arıyorum. Bilen varsa yazarsa sevinirim.
  • bugün proglide makina yanında 4 bıçak + 9ml. balsam+ 35ml. deodorant 39,90 a buldum aldım. Belki çok iyi değil ama artık eskisi kadar traş bıçağı kampanyası olmuyor. Çok iyi olmasa da idare eder gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucoplus

bugün proglide makina yanında 4 bıçak + 9ml. balsam+ 35ml. deodorant 39,90 a buldum aldım. Belki çok iyi değil ama artık eskisi kadar traş bıçağı kampanyası olmuyor. Çok iyi olmasa da idare eder gibi.

Bence çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: beYdeNbeY

quote:

bugün proglide makina yanında 4 bıçak + 9ml. balsam+ 35ml. deodorant 39,90 a buldum aldım. Belki çok iyi değil ama artık eskisi kadar traş bıçağı kampanyası olmuyor. Çok iyi olmasa da idare eder gibi.

Bence çok iyi

evet biraz baktımda fiyatlara sadece 4 lü yedek bıçaklar aynı fiyat nerdeyse.
  •  Tıraş Bıçağı Fırsatları...
  • quote:

nerede bu fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendirf

quote:

nerede bu fiyat

çağrı marketlerde. fazla yok ama 4 5 kutu koymuşlar. zaten sınırlı sayıda yazıyor üzerinde. deodorantın kokusuda fena değilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucoplus -- 7 Nisan 2012; 20:09:09 >
  • quote:

quote:

quote:

nerede bu fiyat

çağrı marketlerde. fazla yok ama 4 5 kutu koymuşlar. zaten sınırlı sayıda yazıyor üzerinde. deodorantın kokusuda fena değilmiş

Butun cagrilarda var mi acaba.yarin gidip bakayim,iyi fiyat

• quote:

Butun cagrilarda var mi acaba.yarin gidip bakayim,iyi fiyat

vardır büyük ihtimalle.
  • Migrosta mach3, 4yedek 1makine 21di sanırım. Çok sıcak değil gerçi ama. Diğer bıçak türlerinde de kampanya vardı...

• http://www.sanalpazar.com/Gillette-Mach-3-Turbo-8li-Yedek-kartusucretsiz-Kargo__isp2983750

Şu nasıldır arkadaşlar. Önceden alan vardı heralde burdan.
  • quote:

Tıraş Bıçağı Fırsatları...

ben bunu migrosdan 37.90 a aldım.gene 5 bıcaklı normal gillette fusion kullanıyordum bıcak fiyatları pahalı olunca bunu aldım. 4 bıcak,makina,balsam ve antiperspirant la fiyatı iyi gibi.ekstradan bir makinam daha oldu,balsamda kaliteli,iyi balsamlar pahalı oldugundan kücük bir tüpte vermisler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 7 Nisan 2012; 21:41:32 >
  • quote:

Hocam mach 3 den iyimi bu proglideler kullanma deneyiminiz oldumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornn

quote:

Hocam mach 3 den iyimi bu proglideler kullanma deneyiminiz oldumu.

bende ilk kez kullanacağım. kullananlar memnun baya. mach3 turbodan buna geçtim bende.
  • bugun yine tıraş oldum proglide powerla.makineyi alalı bu 8 yada 9.tıraşım... hayatınızda ustura dahil böyle sinek kaydı tıraş olmamışsınızdır idda ediyorum :) bir sefer düzden bir seferde acı çekmeden tersten alınca kaymak gibi oluyor yüzünüz,bide ardından balsam harika... fusion hiç kullanmadım onla kıyaslama yapamıcam ama mach3 e 10 kara rahat tıraş oluyosunuz.arkadaki bıçak 5 bıçaktan daha iyi kesiyor gibi :) faullerde burunun orda çok iyi iş yapıyor...
    mach3 den sonra yanma,kızarıklık ve çene kısmında kanamalar oluyordu.bu aletle hiç böyle sorunlarınınız olmuyor. bu 8 yada 9 demiştim hala bıçakları ilk günki gibi kesiyor.tıraştan sonra havluyla önünü kuruluyorum,ardındanda soğuk ayarda olan fön makinesini tutup kuruluyorum bu işe yarıyor gerçekten...

yanağımın bir tarafını proglide le geçtim,bir tarafını mach3 le geçtim. mach 3 takıla takıla,tıkana tıkana ve acı çekerek geçerken, bu alet tıkanmadan,acı çekmeden geçiyor... sakalımda 5 gün olmuştu ve sert sakal...

dün facebookta gillete türkiye sayfası var,admine yazdım mach3 bıçakları eskisi gibi kesmiyor dedim,cevap şu şekilde ; hayır fatih bey,bıçaklarımızın kötüye gitmesine imkan yok vs. vs. ama sözlerle pratiktekiler tutmuyor... sayfada yazım duruyor isteyen bakabilir...

KISACASI ŞU : normal direksiyonlu şahinden inip, hidrolik direksiyonlu sıfır araça binmek gibi bir duygu.bence mach3 devri kapanalı çok olmuşta bizim haberimiz yeni oluyor...

lafın özü sakalınız sertse ve mach3 de doğal olarak yanma,çekme,bıçak körerme,tıkanma derdinden bıktıyasanız proglide a geçin.benimki power olan,powerda kısa kıllar için delikler var,pilsiz olanda yok... mach3 e para vermeyin artık :)

• Proglide gerçekten iyi, tavsiye ederim. Benim kullandığım pilsiz olanı.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.