Şimdi Ara

Tıraş Bıçağı Fırsatları... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.438
Cevap
234
Favori
436.882
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sakarya çark caddesindeki yeni açılan gratis mağazasında 8 li mach3 sensitive yanında jel köpük hediyeli 35 tl. di yanılmıyorsam son 3 adetti. çok iyi bir fiyat bence.
  • sensitive ile mach3 turbo arasında çok fark varmı kullanış açısından??
  • bugün Proglide ile traş oldum. başta fusion sapını kullanarak titreşim de denedim sarmadı manuel oldum tıraşımı. şunu söyleyebilirm, mach3 eziyetmiş cildime.. çok memnunum acil yedek kartuş edinmem gerek. Proglide ile ProGlide Power bıçakları arasında fark var mıdır sizce? arada fiyat farkı var biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayqi

bugün Proglide ile traş oldum. başta fusion sapını kullanarak titreşim de denedim sarmadı manuel oldum tıraşımı. şunu söyleyebilirm, mach3 eziyetmiş cildime.. çok memnunum acil yedek kartuş edinmem gerek. Proglide ile ProGlide Power bıçakları arasında fark var mıdır sizce? arada fiyat farkı var biraz.

titreşimlinin farkı nedir, sakallarımı titretiyor?

traş banada eziyet resmen,fusion kullanıyorum her jileti vuruşta cart cart diye acıyla kesiyor sakalları...tabii buda bir türlü,traş fırçası kullanım alışkanlığı edinememekten oluyor birazda..alışmışız elle köpürt kes..
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orijinalden alıntı: Ayqi

bugün Proglide ile traş oldum. başta fusion sapını kullanarak titreşim de denedim sarmadı manuel oldum tıraşımı. şunu söyleyebilirm, mach3 eziyetmiş cildime.. çok memnunum acil yedek kartuş edinmem gerek. Proglide ile ProGlide Power bıçakları arasında fark var mıdır sizce? arada fiyat farkı var biraz.

titreşimlinin farkı nedir, sakallarımı titretiyor?

traş banada eziyet resmen,fusion kullanıyorum her jileti vuruşta cart cart diye acıyla kesiyor sakalları...tabii buda bir türlü,traş fırçası kullanım alışkanlığı edinememekten oluyor birazda..alışmışız elle köpürt kes..

Alıntıları Göster
    Titreşimin bir esprisini göremedim ben.
    Normal titreşimsiz oldum, titreyince rahatsız oluyorum, konsantrasyon gidiyor adamda :)
    Bıçaklar yağ gibi kaydı yüzümde ben de şaşırdım. Diğerlerine göre Mach3 e rahat diyordum bu ondan da rahat diyebilirim.
    Mach 3'te bile çenenin etrafı kanıyordu bende bunda tek bir kanama veya yanma/yolma yok. Tıraş ardından Balsamı da sürünce kaymak gibi oluyor cildiniz.
    Denemeni tavsiye ederim.

• Marketin ismini tam hatırlayamadım ama Makromarket'ti sanırım; 4'lü Mach 3 bıçak 15,90 TL arkadaşlar. Yarın dışarı çıkacağım, marketin ismini teyit ederim.
  • mach fusion için kampanya var mı acaba ?
  • birde arkadaşlar her traştan sonra traş bıçağını kuru bırakıyorsunuz dimi, ıslak kalan bıçak köreliyor diye biliyorum ömrü azalıyor ve kısa zamanda kesmez hale geliyor.

bende bu sitedenhttp://www.tirasol.com/ 8 li mach fusion başlık almıştım 35 TL ye geçen yıllarda ama şimdi pek ucuz bulamadım bu siteyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 4 Nisan 2012; 9:06:48 >
  • Takip.

Son bıçağı dün taktım. Yakında almam gerekecek.

Bu arada yeni uçuş kuralları gereği büyük traş köpüğü alamıyoruz kabine. Geçen sene Arko'nun seyehat paketi vardı. 100 Ml Köpük + nemlendirici. Bu tarz paketler veya yeni kurallara uygun paketler vs denk geldiniz mi hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Takip.

Bu arada yeni uçuş kuralları gereği büyük traş köpüğü alamıyoruz kabine. Geçen sene Arko'nun seyehat paketi vardı. 100 Ml Köpük + nemlendirici. Bu tarz paketler veya yeni kurallara uygun paketler vs denk geldiniz mi hiç?

hafta sonu A101 de gıllette 75 ml gördüm.2 tlydi.yakında A101 varsa bakın derim
  • merhaba arkadaşlar 2 adet mach 3 turbo 8li kargo ücreti bana ait olmak üzere 57tl fiyat uygunmudur. eğer çoğunluk uygun derse satışa suncam sizin içi sıcak fırsat sayılırmı teşekkürler saygılar neredeyse 50tl üstünde bize maliyeti var düşünün haber verin ilanı yayınlayım teşekkürler saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEMİHSARACİYE

merhaba arkadaşlar 2 adet mach 3 turbo 8li kargo ücreti bana ait olmak üzere 57tl fiyat uygunmudur. eğer çoğunluk uygun derse satışa suncam sizin içi sıcak fırsat sayılırmı teşekkürler saygılar neredeyse 50tl üstünde bize maliyeti var düşünün haber verin ilanı yayınlayım teşekkürler saygılar

ben proglide power bekliyordum

bu kadar övülmüş bir ürünü almak merakımı gidermek bende kullanmak istiyorum .

öneriye gelince kargo size ait olunca bence olur bir çok yerden uygun gibi geldi ama dediğim gibi şöyle bişey yaparsanız daha iyi olucak gibi geliyor neticede herkes farklı şeyler bekliyor misal ben......

2 tane xxx kargo dahil = şu kadar
    1 tane makine + xxx + kargo dahil = bu kadar
    gibi bir çeşit yapsanız

işinize geldiği para kazanacak gibi yaparsanız iyi olur gibi geliyor bana... kargonun biriylede anlaşsanız :D parayı kazanırken dua da alsanız amma hoş olur

velhasıl kısaca proglide power için bir teklif bekliyor işlerinizde bol kazançlar diliyorum

EDİT.. imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMFUNNY -- 4 Nisan 2012; 13:03:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *malcolmx*

quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Takip.

hafta sonu A101 de gıllette 75 ml gördüm.2 tlydi.yakında A101 varsa bakın derim

Evet var. Akşam eve giderken bakacağım.

Sağol dostum

• boşuna dememiştik proglide power mach3 den üstün diye :) power olanın bıçaklarında farklar var,kısa kılları alan düzenek titreşimsiz proglideda yok.
  • arkadaşlar fusion 5 bıçaklı almıştım, sakallarımı yoluyor diye kullanamayıp attım.

bu proglide sanırım 5 bıçaklı, fusiondan bir farkı var mı?
  • quote:

merhaba arkadaşlar 2 adet mach 3 turbo 8li kargo ücreti bana ait olmak üzere 57tl fiyat uygunmudur. eğer çoğunluk uygun derse satışa suncam sizin içi sıcak fırsat sayılırmı teşekkürler saygılar neredeyse 50tl üstünde bize maliyeti var düşünün haber verin ilanı yayınlayım teşekkürler saygılar

Aslında fiyat güzel de, buradan pek talep olacağını sanmıyorum.

Uygun fiyatlı, tekli Proglide Power temin edebilirseniz, deneme açısından iyi olur.Yeni bir ürün neticede herkes merak ediyor...
  • Proglide Power 'ı ciddi anlamda merak ettim herkes ovguyle söz ediyor. Guzel bir indirim yakalasakta denesek iyi olur
  • quote:

bana sorarsan uygun değil. Fiyat olarak demiyorum ama Match 3 ölmüş artık. Odun gibi jilet kalitesi var. Eskisi gibi değil. Çeşitli modellerini sattırmak için özellikle jiletlerde kalite düşürdüğünü tahmin ediyorum.

Valla 10 lirada deseniz ben Match 3 almam. Elimde son kalan yeni bitiyor. Değiştiricem Wilkinson'a geçicem.Ya da uygun proglide bulursam ona geçicem.
  • Ben de bugün proglide powerı Özdilekten 19.90 a aldım içerisinde pili de var. Eğer normal proglide alırsanız onun içinden bir de yedek bıçak çıkıyor ve fiyatı aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brak13

Proglide Power 'ı ciddi anlamda merak ettim herkes ovguyle söz ediyor. Guzel bir indirim yakalasakta denesek iyi olur

mesaj sayılarımızda birmiş bak
    bende düzgün bi kampanya bulucam diye bakıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.