Şimdi Ara

Tıraş Bıçağı Fırsatları... (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.440
Cevap
235
Favori
437.023
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stuka

quote:

Orijinalden alıntı: mucoplus

Tıraş Bıçağı Fırsatları...

ben bunu migrosdan 37.90 a aldım.gene 5 bıcaklı normal gillette fusion kullanıyordum bıcak fiyatları pahalı olunca bunu aldım. 4 bıcak,makina,balsam ve antiperspirant la fiyatı iyi gibi.ekstradan bir makinam daha oldu,balsamda kaliteli,iyi balsamlar pahalı oldugundan kücük bir tüpte vermisler.

bu set çağrı marketlerde 29.95 haberiniz olsun

• Gilette fusion proglide'yi beğenmedim. Mach3 ile tersten de aldığımda traş iki gün gidiyordu. Proglide'de bir gün gidiyor.
    Ancak proglide cilde fazla zarar vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

Orijinalden alıntı: stuka

quote:

Orijinalden alıntı: mucoplus

Tıraş Bıçağı Fırsatları...

ben bunu migrosdan 37.90 a aldım.gene 5 bıcaklı normal gillette fusion kullanıyordum bıcak fiyatları pahalı olunca bunu aldım. 4 bıcak,makina,balsam ve antiperspirant la fiyatı iyi gibi.ekstradan bir makinam daha oldu,balsamda kaliteli,iyi balsamlar pahalı oldugundan kücük bir tüpte vermisler.

bu set çağrı marketlerde 29.95 haberiniz olsun

piii,fazla verdik desene
    ama aldığım zaman çağrı markette yoktu sanırım.

• limango gilette ürünlerinde kampanya var hediye çeki olanlar faydalanabilir..
    haberiniz olsun...
  • pazarland mach3 tek makine 3,54 TL
    4lü bıçak 15,05 tl
    nasıl fiyatlar iyi mi ?
  • arkadaslar yumulun fusıon power makine 16,59 hemde 12 taksit

www.pazarland.com
    pazarland.com
    http://www.pazarland.com/catinfo.asp?cid=1305
  • Bana acilen proglide power yedek bıçak kampanyası lazım. Kargo dahil 40 TL'den aşağı bulmak imkansız
  • Kipada 8 li mach 3, 20 nisan da 28.90 TL
  • 1E1 marketlerde 8 li mach 3 ve traş jeli 24.90 gibi bir fiyattı.Hala devam ediyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atomtornaci

arkadaslar yumulun fusıon power makine 16,59 hemde 12 taksit

arkadaşlar site ne kadar güvenilir acaba? güvenebilir miyiz bu siteye? aras kargo ile kargoda ücretsizmiş.. fusion mach3 vs.. hepsinde fiyatlar iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedinumara

quote:

arkadaşlar site ne kadar güvenilir acaba? güvenebilir miyiz bu siteye? aras kargo ile kargoda ücretsizmiş.. fusion mach3 vs.. hepsinde fiyatlar iyi..

hocam sıcak fırsatları takip ettigine gore bilmen gerekir adamlar 100 tane iphone 4s 16gb sattı babalar gibi 1499 tl den 12 taksit ve GENPA ymıs greyde degil yani daha bunun ustune guvenilirlik diyosan bilemem adamalar gondermeye baslamıslar ip4s leri

• quote:

quote:

quote:

hocam sıcak fırsatları takip ettigine gore bilmen gerekir adamlar 100 tane iphone 4s 16gb sattı babalar gibi 1499 tl den 12 taksit ve GENPA ymıs greyde degil yani daha bunun ustune guvenilirlik diyosan bilemem adamalar gondermeye baslamıslar ip4s leri

bilmiyorumdum.. teşekkür ederim hocam.. bu arada sitedeki fiyat bana uygun geldi.. sizler ne düşünüyorsunuz? daha uygun satan yerler var mı?

edit:

vazgeçtim. kampanyaları bekleyip PROGLIDE almayı planlıyorum. gerçi makine+2 yada 4 bıçaklı kampanya olur mu bilmiyorum. pahalı bişey bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedinumara -- 18 Nisan 2012; 23:56:50 >

• proglıde yedek bıçaklarını satan market bulamadım makro market haricinde :) oda kazık üstüne kazık...2li proglide bıçak 22 power olanı 25 tl :) banada acil lazım proglide power bıçağı ama makineyle gelen bıçak amma iyiymiş körermedi 2 ay oldu :) mach3 le kanaya kanaya,yüzümüz kızarana kızarana,10 kere aynı yerden geçip durana,tıraştan sonra kutuplarda olmak isteyecek kadar yüzünüz yanana kadar proglide a geçin :) ben power olanını kullanıyorum normalle arasındaki tek fark titreşli olması ve kısa kılları bıçağa yönlendiren mekanizması olması..
  • mach3 bıçakları eski kalitede üretilmiyor çünkü ürün çeşitlendirmesi ile fiyat arttırımı yapmaya çalışıyor firma.. standart bi uygulama.. belli dönemlerde yapıyorlar.hep aynı modelin satılması mümkün olmuyor. farklı modeller vs.. şimdi bi de titreşimliler çıkmış.. ne farkı var normalden bilmiyorum.. ama makine+bıçak kampanyası bekliyorum. bilen varsa ne zaman olursa olsun PM ATSIN LÜTFEN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedinumara -- 19 Nisan 2012; 1:01:51 >
  • quote:

mach3 bıçakları eski kalitede üretilmiyor çünkü ürün çeşitlendirmesi ile fiyat arttırımı yapmaya çalışıyor firma.. standart bi uygulama.. belli dönemlerde yapıyorlar.hep aynı modelin satılması mümkün olmuyor. farklı modeller vs.. şimdi bi de titreşimliler çıkmış.. ne farkı var normalden bilmiyorum.. ama makine+bıçak kampanyası bekliyorum. bilen varsa ne zaman olursa olsun PM ATSIN LÜTFEN.

bende hocam....

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihsen06

bugun yine tıraş oldum proglide powerla.makineyi alalı bu 8 yada 9.tıraşım... hayatınızda ustura dahil böyle sinek kaydı tıraş olmamışsınızdır idda ediyorum :) bir sefer düzden bir seferde acı çekmeden tersten alınca kaymak gibi oluyor yüzünüz,bide ardından balsam harika... fusion hiç kullanmadım onla kıyaslama yapamıcam ama mach3 e 10 kara rahat tıraş oluyosunuz.arkadaki bıçak 5 bıçaktan daha iyi kesiyor gibi :) faullerde burunun orda çok iyi iş yapıyor...
    mach3 den sonra yanma,kızarıklık ve çene kısmında kanamalar oluyordu.bu aletle hiç böyle sorunlarınınız olmuyor. bu 8 yada 9 demiştim hala bıçakları ilk günki gibi kesiyor.tıraştan sonra havluyla önünü kuruluyorum,ardındanda soğuk ayarda olan fön makinesini tutup kuruluyorum bu işe yarıyor gerçekten...

yanağımın bir tarafını proglide le geçtim,bir tarafını mach3 le geçtim. mach 3 takıla takıla,tıkana tıkana ve acı çekerek geçerken, bu alet tıkanmadan,acı çekmeden geçiyor... sakalımda 5 gün olmuştu ve sert sakal...

dün facebookta gillete türkiye sayfası var,admine yazdım mach3 bıçakları eskisi gibi kesmiyor dedim,cevap şu şekilde ; hayır fatih bey,bıçaklarımızın kötüye gitmesine imkan yok vs. vs. ama sözlerle pratiktekiler tutmuyor... sayfada yazım duruyor isteyen bakabilir...

KISACASI ŞU : normal direksiyonlu şahinden inip, hidrolik direksiyonlu sıfır araça binmek gibi bir duygu.bence mach3 devri kapanalı çok olmuşta bizim haberimiz yeni oluyor...

lafın özü sakalınız sertse ve mach3 de doğal olarak yanma,çekme,bıçak körerme,tıkanma derdinden bıktıyasanız proglide a geçin.benimki power olan,powerda kısa kıllar için delikler var,pilsiz olanda yok... mach3 e para vermeyin artık :)

proglide seti -->( makina + bıçakları) link verebilecek olan var mı ? merak ettim bi alıp deneyelim..

gilette II yada mach III canıma okudu

edit: bu linkteki fiyatlar normale göre nasıl arkadaşlar.. ? 40 tl ye gelior bıçak artı makine normal mi..?

pardon burada proglide yok mu yoksa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westernblew -- 19 Nisan 2012; 9:10:19 >

• limangoda gilette kampanyası var.
    Gillette Fusion ProGlide Tıraş Makinesi Yedekli :25 TL
    Gillette Fusion Yedek Bıçak 4 Lü =28 TL

Gillette Fusion ProGlide Power Yedek Bıçak 4 Lü =40 TL

farklı fiyatlar var. bonusa 100 tl üzeri kargo bedava, anlık hediye çeki veya başka hediye çeki varsa iyi gibi.

hangisini önderiyorsunuz. alınmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarikosman7

limangoda gilette kampanyası var.
    Gillette Fusion ProGlide Tıraş Makinesi Yedekli :25 TL
    Gillette Fusion Yedek Bıçak 4 Lü =28 TL

Gillette Fusion ProGlide Power Yedek Bıçak 4 Lü =40 TL

farklı fiyatlar var. bonusa 100 tl üzeri kargo bedava, anlık hediye çeki veya başka hediye çeki varsa iyi gibi.

hangisini önderiyorsunuz. alınmalı.

ve orijinal mi gelen ? alaN oldu mu hiç?
  • Migrostan Gilette Fusion Proglide ve fusion jel aldım.

Tıraş jeli güzel fakat bıçak işe yaramaz. Blue 3 kullanıyordum kesinlikle yerini tutmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osiosborn

Migrostan Gilette Fusion Proglide ve fusion jel aldım.

Tıraş jeli güzel fakat bıçak işe yaramaz. Blue 3 kullanıyordum kesinlikle yerini tutmaz.

şaka yapıyosun herhalde :)) Fusion Proglide ile Blue 3 ü karşılaştırıyorsun ve Fusion Proglide işe yaramaz diyorsun!! bendede tam tersi,yorumlara bakarak 3 kr kar yapalım dedim 10'lu Blue 3 aldım ama suratımı tarlaya çevirdi,traş olmak eziyet oldu.bende Fusion Proglide aldım ve diğerlerini arkadaşlara dağıttım.şimdi dünya varmış diyorum.Blue 3 en fazla 5-6 traş yapıyordu Fusion en az 30 traş yapıyor.
    daha önceki mesajlarda arkadaşın birisi belirtmişti,ona sonuna kadar katılıyorum.traş bıçağının kalitesinden ziyade cilt yapınız önemlidir,her cilt her bıçakla uyum sağlamaz.bıçakları kötülemeyin bence.benim hala tek bıçaklı permatikle traş olan ve başka şey kullanmam diyen arkadaşlarım var.bence imkan dahilinde denemeler yapılarak uygun bıçaklar tercih edilmeli.
    köpük ve jeldede nivea yı tek geçerim.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.