Şimdi Ara

Tıraş Bıçağı Fırsatları... (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.440
Cevap
235
Favori
437.082
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dandik dediğin o DERBY için o göklere çıkardığın firmalar kaç milyon USD teklif ettiler bir sor öğren...Hala soruma cevap vermediniz..Göklere çıkardığınız o tıraş bıçaklarında BİR TIRAŞ KAÇ KURUŞ ?.. Onu bir yazın..Burada yüzlerce insan okusun...Neyse burada kestim..Kim ne isterse onu kullansın...İYİ TIRAŞLAR....TIRAŞA DEVAM...Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 22 Nisan 2012; 21:47:48 >
  • taşkafa kardeşim. sen derby kullanmaya devam et. bende yaklaşık 20 yıldır traş oluyorum. benimde denemediğim jilet çeşitleri kalmadı.
    traş olmak erkekler için zulümdür. o yüzden illaki rahatlık ister, ekonomik olmasını ister. eğer derby sana uyuyorsa sende çık buraya şurda derb bıçakları şu fiyat de. milletten sanane.

demekki mach3 ağırlıktaysa buradaki reklamlar o markayı kullandıkları içindir. herkes burada kazıklanmamak için fırsatları burada paylaşıyor birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. çıkıpta burda ben bunu kullanıyorum siza niye kullanmıyorsunuz, kazık yiyorsunuz demeye hakkın yok.
  • BOMBA DİYORUM

geçen gün gillete bir kampanya yapmıştı şuan ismini unuttum maillerden takip ediyorum bende.

Gillete şimdi çok daha sağlam bir kampanya yapmış.

Tıraş Bıçağı Fırsatları...

Paket İçeriği:

Mach3 Tıraş Makinesi
    Gillette Mach 3 Turbo 8 Adetli Yedek
    Gillette Tıraş Köpüğü 200 ml
    Gillette Series Ter Önleyici Sprey Deodorant 150 ml
    Gillette Tıraş Sonrası Balsam 75 ml

Günlük fırsat sunan fiyatio fırsat sitesinde 100 tl yerine 50.90 kuruştan satıyorlar.

Şöyle benim gibi çok traş olan bir insan carrefour migros gibi yerden bu alışverişi yaptığımda ortalama hesap 95 ila 110 tl arasına geliyor bu set.. Gerçekten faydalı olabileceğini düşündüğüm için paylaşıyorum.

Malum biz erkeklerin en büyük sorunu traş

Fırsatın alınabilecek linki :

• + 4 tl kargo 54,90 tl
  • Yedek Bıçak ile Birlikte 1 Adet Gillette Mach3 Traş Makinesi, 1 Paket 8'li Mach3 Turbo Traş Bıçağı ve Gillette Traş Jeli 84 TL Yerine 39 TL!

• benim proglıde power ı 38 liraya aldığımı,2 li yedek kartuşun 25.50 tl ye makro markette olduğunu göz önüne alırsak bu fırsat 10 numara bence...arkadaşlar bugun yine proglıde powetla tıraş oldum,alalı 2 aydan fazla olacak ama hala ilk günkü gibi kesiyor bıçakları hayret ediyorum gerçekten... kızarıklık,tahriş,yanma,çekerken acı hissi vs.hepsine son verin...
    2007 den beri mach 3 kullanan birisi olarak mach3 bıçakları eski mach3 değil...o yüzden bu proglide power a geçtim rahat ettim...inanın çok farkı var mach3 le... tek sorunu henüz marketlerde yok yada çok pahalı olarak var...ama dediğim gibi kaç ay oldu bu 10 yada 13. tıraşım hala ilk günkü gibi kesiyor hayretllere düşmememk imkansız.mach3 le değil 10,2-3 tıraş bile eziyettir..
    son aldığım kutudan 3 bıçak sıfır duruyor hala :) ama değmez mach3 e vereceğiniz paraya... proglide alın kurtulun,bana dua etceksiniz :)

bir arkadaş demişti bana burda,para almadığını bilmsem gillete reklamı yapıyorsun sanıcam diye :)

öyle bişey yok tabiyki,,ama ben size şiddetle öneriyorum... arkadaki bıçakta çok işe yarıyor,hem fauller için,mac3 le sürekli yamuk faullerim oluyordu :)

bu arada tıraş olduktan sonra bıçakları havluyla değil soğuk üfleyen fön makinesiyle kurutun tavsiye ....

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihsen06

benim proglıde power ı 38 liraya aldığımı,2 li yedek kartuşun 25.50 tl ye makro markette olduğunu göz önüne alırsak bu fırsat 10 numara bence...arkadaşlar bugun yine proglıde powetla tıraş oldum,alalı 2 aydan fazla olacak ama hala ilk günkü gibi kesiyor bıçakları hayret ediyorum gerçekten... kızarıklık,tahriş,yanma,çekerken acı hissi vs.hepsine son verin...
    2007 den beri mach 3 kullanan birisi olarak mach3 bıçakları eski mach3 değil...o yüzden bu proglide power a geçtim rahat ettim...inanın çok farkı var mach3 le... tek sorunu henüz marketlerde yok yada çok pahalı olarak var...ama dediğim gibi kaç ay oldu bu 10 yada 13. tıraşım hala ilk günkü gibi kesiyor hayretllere düşmememk imkansız.mach3 le değil 10,2-3 tıraş bile eziyettir..
    son aldığım kutudan 3 bıçak sıfır duruyor hala :) ama değmez mach3 e vereceğiniz paraya... proglide alın kurtulun,bana dua etceksiniz :)

bir arkadaş demişti bana burda,para almadığını bilmsem gillete reklamı yapıyorsun sanıcam diye :)

öyle bişey yok tabiyki,,ama ben size şiddetle öneriyorum... arkadaki bıçakta çok işe yarıyor,hem fauller için,mac3 le sürekli yamuk faullerim oluyordu :)

bu arada tıraş olduktan sonra bıçakları havluyla değil soğuk üfleyen fön makinesiyle kurutun tavsiye ....

Yav nasıl kullanıyorsunuz bıçakları 2 ay imreniyorum size ya Keşke sakallarım az ve daha yumuşak olsaydı cildim de bu kadar hassas olmasaydı. Proglide bile 2 hafta dan sonra köreliyor bende. Diğer 2 hafta idare ediyorum anca. Kısaca 1 ayı geçince dayanamayıp yeni jilete geçiyorum. Özellikle ilk 1 hafta çok iyi ama 2. hafta performansı düşüyor bende 3 ve 4. haftalarda da gilletin 3 bıçaklı kullan atları gibi etki gösteriyor bende.
    Tabi buna da şükür. Bariz bir biçimde en iyi bıçaklar proglide'ın.
    Ama 2 ay diyorsunuz 10 tıraşım demişsiniz pardon yeni gördüm, o zaman hergün olmuyorsunuz. Ben bankada çalıştığım için ayda 20-22 defa tıraş olmak zorundayım.

Ciltten cilde çok farkediyor. Benim babam tek bıçaklı permatikle olur yıllardır.Tersten düzden sağdan soldan istediği gibi çatır çatır traş olur ne bir kızarıklık ne bir tahriş belirtisi var adamda. Ben hayatımda bir defa 8-9 sene evvel tersten aldım sakalı o son alışım oldu zaten 2 gün yanağı yastığa dayayamadım

Ben 6'lı ProGlide bıçakları ebayden aldım 46 liraya geldi kargo dahil.

• bende migrosun kampanyasını yenı kacıran bırı olarak buradan uygun bır kampanya haberını beklıyorum proglıde power yada fusıon ıcın. hangısını alacagıma da henuz karar veremedım ama bu yenı cıkanların en ıyısı oldugu bellı. mach III un kalıtesı ve devrı gectı gıbı gelıor bana da eskısı gıbı deıl...
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkent

kipada 8 li mach3 = 28,90 tl.

Bilgi için teşekkürler denizkent,
    Rafta 35 TL yazıyordu, kasada baktırdım 28 TL.
  • Az önce Çağrı Marketten 6 lı blue3 ü 7.99 a aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

bende migrosun kampanyasını yenı kacıran bırı olarak buradan uygun bır kampanya haberını beklıyorum proglıde power yada fusıon ıcın. hangısını alacagıma da henuz karar veremedım ama bu yenı cıkanların en ıyısı oldugu bellı. mach III un kalıtesı ve devrı gectı gıbı gelıor bana da eskısı gıbı deıl...

migrosun kampanyası bitti mi. bi de fiyat nasıl uygun mu (çantalı set)
  • mach3 turbo ile mach3 arasında bir fark var mı arkadaşlar ? Uçlar birbirleriyle uyumlu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nudu

quote:

bende migrosun kampanyasını yenı kacıran bırı olarak buradan uygun bır kampanya haberını beklıyorum proglıde power yada fusıon ıcın. hangısını alacagıma da henuz karar veremedım ama bu yenı cıkanların en ıyısı oldugu bellı. mach III un kalıtesı ve devrı gectı gıbı gelıor bana da eskısı gıbı deıl...

Kampanya internet sitesinde var hala var 44.90 lira...

GILLETTE FUSION PROGLIDE OLIMPIC OZEL SET ismiyle geçiyor...kangurum.com a girin oradan sanal market var,ordan il ve ilçe seçiyorsunuz,aramaya yerine proglide yazın zaten çıkıyor...

http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/searchInShop.do?categoryId=6400&shopId=1&kangurumMigrosSearch=true

• Burada DERBY SAMURAİ 3 bıçaklı alıp kullanıp deneyin sonra yazın dedim...Her şeyi yazdıınız...Ancak övdüğünüz Traş bıçağı ile BİR TIRAŞI KAÇ LİRAYA OLUYORSUNUZ ? ONU YAZMADINIZ.YAZAMADINIZ.....Hepinize iyi tıraşlar...YOK ÖYLE::::BURASI TÜRKİYE..Derby var çok şükür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihsen06

quote:

Orijinalden alıntı: nudu

quote:

Kampanya internet sitesinde var hala var 44.90 lira...

GILLETTE FUSION PROGLIDE OLIMPIC OZEL SET ismiyle geçiyor...kangurum.com a girin oradan sanal market var,ordan il ve ilçe seçiyorsunuz,aramaya yerine proglide yazın zaten çıkıyor...

http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/searchInShop.do?categoryId=6400&shopId=1&kangurumMigrosSearch=true

dostum oönceki fiyatı kampanya felan deil birkaç gün önce 25 tl idi. indirimi bekleyin bence.. illaki yaparlar...

• Mavi renkli gillette banyo en uygun nereden bulunur? Toplu almak istiyorum. Ebay falan da olabilir gillette banyo yurtdışında kullanılıyorsa orjinal ing ismi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperturgay

quote:

Orijinalden alıntı: denizkent

kipada 8 li mach3 = 28,90 tl.

Bilgi için teşekkürler denizkent,
    Rafta 35 TL yazıyordu, kasada baktırdım 28 TL.

ne demek kardeş. hayırlı olsun.
  • verdiniz gazı gittim proglide aldım. traş gayet başarılı bence, hatta olduğum en iyi traş diyebilirim tahriş 0. yalnız proglide bıçak arkaya doğru yattığından ve biraz büyük olduğundan mıdır favorileri ve burnun hemen altındaki bıyıkları almak bana çok zor geldi. daha önce hiç 5 bıçak kullanmamıştım belki de ondandır. siz favorileri nasıl düzelttiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarenler_81

quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Burada DERBY SAMURAİ 3 bıçaklı alıp kullanıp deneyin sonra yazın dedim...Her şeyi yazdıınız...Ancak övdüğünüz Traş bıçağı ile BİR TIRAŞI KAÇ LİRAYA OLUYORSUNUZ ? ONU YAZMADINIZ.YAZAMADINIZ.....Hepinize iyi tıraşlar...YOK ÖYLE::::BURASI TÜRKİYE..Derby var çok şükür...

Bıktık artık şu topice derby yazıp durma Derby Samurai 3 dediğin beş para etmez bi bıçak para para diye sayıklamayı da bırak ne para meraklısı adammışsın birader paradan tiksindim sayende millet sayende aklına uyup dediğin bıçağı alsında suratları kan gölüne mi dönsün?patates tarlasına mı dönsün?İnsan dediğimiz canlılar birbirinin suratına bakarak diyalog kurar.Derbyzede yara,iz,göçük içinde bir suratla insanın kendine özgüveni bile azalır.Herzaman öncelikli olan candır,sağlıktır.Herşeyden kısılmaz.Aman genç arkadaşlar lafım öncelikle size yüzünüzü cildinizi heba etmeyin.

Önce adam olmayı ve adam gibi mesaj yazmayı öğren..Sonrada 45- 65 liraya insanlara traş bıçağı sattırmaya çalışanlarla birlikte bilmediğin bir bıçak için yüzde yüz TÜRK MALI VE TÜRK SERMAYESİ. markaya b... atma...Ağzımı bozup senin seviyene inmek istemiyorum..Gürcan efendi...Mesajım alındımı ?..

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.