Şimdi Ara

tıraş makinası ile traş olanlar bi bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben makineyla traş oluyorum ama tersten kesiyordum zararlıymış öğrendim ama makine düz şekilde kesmiyor kısaltmıyor bile sizce ne yapmalıyım nerrde yanlış yapıyorum

• yan yatırıp kes
  • Kafa üstü traş ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amuda kalkıp ayağınla tıraş ol

• cevapalr için sağolunda hiç bir şey anlamadım :D
  • Makinanın tersi düzü olmaz istediğin şekilde kısaltabilirsin. Kökten almadığı için sakalların çıkış yönüne müdahale edemez, rahat rahat al.
  • Yuzunu yan yatir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Makinanın tersi düzü olmaz istediğin şekilde kısaltabilirsin. Kökten almadığı için sakalların çıkış yönüne müdahale edemez, rahat rahat al.

tersten alırsanız kıl dönmesi olur diyolar demek ki yanlız bilgi verilmiş cevap için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: aski****

quote:

Makinanın tersi düzü olmaz istediğin şekilde kısaltabilirsin. Kökten almadığı için sakalların çıkış yönüne müdahale edemez, rahat rahat al.

tersten alırsanız kıl dönmesi olur diyolar demek ki yanlız bilgi verilmiş cevap için teşekkürler

Onu söyleyen kör cahilmiş. Makineyle alırken zaten ters yönden almak lazım kılların rahat bıçağın içine girmesi için. Çıkış yönünde kesmeye çalışırsan çok uğraşırsın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aski****

quote:

Onu söyleyen kör cahilmiş. Makineyle alırken zaten ters yönden almak lazım kılların rahat bıçağın içine girmesi için. Çıkış yönünde kesmeye çalışırsan çok uğraşırsın.

doğru diyorsun düz şekilde kesmek acayip zor oluyor cevap verdiğin için çok teşekkür ederim

• Yüzde kıl dönmesi nasıl oluyor ? İlk defa duyuyorum ben kafama göre kesiyorum bi sorunla karşılaşmadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.