Şimdi Ara

tıraş makinesi hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tıraş makineleri sadece sakal bıyık düzeltmek için mi yoksa komple kesiyomu jilet gibi ?

http://www.hepsiburada.com/sinbo-shc-4022-tiras-makinesi/ProductDetails.aspx?productId=sgdepashc4022&categoryId=336723

bu sinbo komple alırmı ona göre alcam

• bu makineyle sadece kısa sakalları alırsın. uzun sakal almak bunla mümkün değil.

nick iyiymiş ayrıca
  • eyvallah brada

benim sakallar falan zaten uzun değil öyle , haftada bir tıraş oluyom onada üşendiğim için böle bişi düşünüyom

istediğim jilet bıçakları gibi komple alırmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sık Sık Güncelenen Üye -- 18 Mart 2010; 10:02:35 >
  • Jilet bıçakları gibi istiyorsan elekli makinelere bakmalısın.
  • jilet sakalı tamamiyle almaz. bu makineyle baby face olmak mümkün kıl mıl bırakmıyor. ben genelde ilk jileti vururum sonra makineyi ama dediğim gibi sadece kısa - ince sakallar için geçerli normal sakalı alamaz

not: çok bastırarark kullanmamak gerek cildi tahriş edebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 18 Mart 2010; 10:19:08 >
  • saol dostum sipariş verelim

şimdi yeni bi konu açıyom bide ona bak sana zahmet
  • elekli makinelerin linkini verirmisiniz birde fiyatları ne kadar?

http://urun.gittigidiyor.com/Sinbo-Tiras-Makinesi-5-Oynar-Baslik-2YIL-GARANTI_W0QQidZZ24715862#aciklama

Bunu buldum ama satıcıya soru sorduğumda hiç bir bilgi vermiyor sırf bu bilgisizliğinden başka yerden alacam sizce bu modeller iyimi? normal 2 3 günlük hatta 1 haftalık sakalı 0 sinek kaydı gibi alabilirmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Traş makinesi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,
    Ben 3 aydır Braun 5895 kullanıyorum. Çok memnunum. Daha önce haftada bir traş olurdum. Artık 2-3 günde bir traş oluyorum. Sakallarım ters yöne çıktığı için her jilet ile traş olduğumda cildim tahriş oluyordu, artık neredeyse hiç tahriş olmuyor. Braun series 3 serisini de deneyebilirsin. Ama daha aşağı modellerini almanı tavsiye etmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesutf

Merhaba,
    Ben 3 aydır Braun 5895 kullanıyorum. Çok memnunum. Daha önce haftada bir traş olurdum. Artık 2-3 günde bir traş oluyorum. Sakallarım ters yöne çıktığı için her jilet ile traş olduğumda cildim tahriş oluyordu, artık neredeyse hiç tahriş olmuyor. Braun series 3 serisini de deneyebilirsin. Ama daha aşağı modellerini almanı tavsiye etmem.

keşke 300 liram olsaydıda bende bu modeli önerebilseydim
  • kardeş sipariş vermediysen,"aman" diyeyim.. :) önce şunu sorayım;kendi cildini ne kadar tanıyorsun? kendi cildine uzun vadede zararları dokunabilecek bir alet olduğunu düşünüyorum..özellikle dalgınlığa gelip ters alımlarda terör estirebilecek bir cihaz gibi görünüyor..

benden bir tavsiye,sana pahalıya patlayabilir ama cildin iyi kalsın istiyorsan,

al kendine bir migros veya karfurdan GILETTE BLUE 3 (ice serisi olabilir,iyidir) onunla hallet derim. :)

6 tanesi 10 tl ve 1,5 aya yakın gider..

yok halâ traş makinası alacağım diyorsan,uzun vade için philips ve özellikle BRAUN'dan asla şaşma..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.