Şimdi Ara

Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.436
Cevap
209
Favori
550.685
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende tr5000 aldım. 2 günde 15TL zam yaptılar. sürekli fiyatları çıkarıyorlar. ürün elinize ulaştı mı?
  • Uzun saçları da kesebilecegim basligi ve 20 mm uzeri taragi olan makine onerisi olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuff88

Tr558 aldım az önce. Gelince ben de paylaşırım deneyimlerimi. Ama ilk deneyimim bu fiyatları bu hale getiren herkesin Allah belasını versin. Bu tarz almak zorunda bırakıldığımız fahiş fiyatlı ürünlerin hepsine olumsuz yorum yapacağım. Şikayet etmek hiç işe yaramıyor. Elimden bu geliyor.
    Pazar günü aldım N11 den 65 tl. ye. Şimdi 80 tl olmuş. Hala kargoda elime geçmedi.

• snomask kullanıcısına yanıt
    Kaça aldınız hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Powertec 6500 mü 5000 mi alayım acaba sizce hangisi saç ve sakal için ve çocukların saçları için kullanılacak

• Karqasa kullanıcısına yanıt
    155 TL'ye aldım. şuan akakçe'ye bakarsanız fiyatı şişmeyen tek ürün bu.
    akakce.com
    Powertec TR-5000 Deluxe Saç Kesme Makinesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/sac-kesme-makinesi/en-ucuz-powertec-tr-5000-deluxe-fiyati,652404289.html

n11'de 170TL'ye var.

ben de araştırdım baya tr-5000 aldım. artık nasıl bir alet gelecek bilmiyorum. bir kaç youtuber berber'in önerdiği ve kutusunda ekstra profesyonel yazan bu ürün vardı. ve yeni bir ürünmüş. 6500'ü de berberler tercih ediyorlar. çünkü çift pilli. benim öyle bir ihtiyacım yok. pilde sorun yaşarsam bile kablolu kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snomask -- 16 Nisan 2020; 1:45:39 >

• Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları

Bu nasil iş yaparmı sac trasa beyler

İdeal mi hocam açıkcası benim evde philips qg3320 makinam var ama bu gördüğüm kadarı ile sıfır noktasında powertec kadar iyi olmuyor

Çocukları traş etmem gerekecek yakında

Ayrıca 159 TL ben alıyorum kuponum vardı.
    Nisan 4 de 90tlymiş vay be

Ben moser ve wahl kullandım. Makinalar bozulmuyor evet gayet kullanışlılar ama belli süre sonra keskinlik sorunu çıkıyor. saç sakalı yolmaya başlıyor.

şurada yorumlarda sizin sorduğunuz sorunları sormuşlar. sakalı sıfır almıyor ama saç için yorumların hepsi olumlu. kafamdaki tek soru işareti üst tarafı plastik mi anlayamadım. gelince bakacağım

soru: 4500,5000 ve 6500 arasında kaldım hangisi daha güçlü saç kesim için
    cevap : 4500 ve 5000 modelleri güçlü

• Süleyman Çakır. kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar daha da artacak hastalık 1 aya biterse iyi ama bitmez gibi
    bu hastalık bütün insanlığa bulaşmadan bitmeyecek. ilaç 1 yıldan önce gelmez.

Soru: Kesici dişleri plastik mi?
    Cevap : Yanlış söylemek istemem ya seramik yada kemik olarak geçiyor

diye cevap vermişler. bilmiyorum artık bir sıkıntı olursa 2 yıl garantisi var.
    Bende trendyoldan sipariş geçiyorum sakal sıfır almıyorum zaten ama yanakları nasıl yaparım merak içindeyim.

Bir de saç sorunumuz var içinde ki taraklar çok kısa kalıyormuş galiba 1cm doğru anladı isem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karqasa -- 16 Nisan 2020; 2:5:22 >
    makinanın aldığı kadar bırakın hocam. natürel görünüyor. ben öyle yapıyorum.

8 tarak var nasıl kısa kalıyor anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snomask -- 16 Nisan 2020; 2:13:17 >
    en uzun 1,2 cm değil mi
    1 2 3 4 şeklinde 4 adet, 3 6 9 12mm şeklinde 4 adet tarak vardır diye cevaplamış satıcı.

• goldmasterhome.com
    PH-3229 ProHair Şarjlı Saç Kesme Makinesi ( Kompakt Tasarım, Kablolu ve Kablosuz Kullanım )
    https://goldmasterhome.com/index.php?route=product/product&path=325&product_id=3765

Bu ürünü almıştım 107 TL ye chippinden ama herkes powertec almış henüz kargoya verilmedi bende tr558 mi alsam en azından satışı ve yorumları iyi bunu kullanıp yorum yapan faZla kimse yok

• adil07 kullanıcısına yanıt
    Ben de araştırdım ama sadece 3 ve 6mm olmak üzere 2 tarak çıkıyor içinden, vazgeçtim.

• Uzun süre kullanacaksanız ucu teneke olan böyle kalitesiz ürünler almayın. Moser gibi bu iş için üretilmiş çelik bıçaklı olanlardan alın. Yılda bir sıfır zımpara ile basitçe bileyebilir ve bakımlarını düzgün yaparsanız ölene kadar kullanırsınız.
    Bende 6500 ve 258 var iki senedir kullanıyorum berbere hiç gitmedim
    6500 ü 60₺
    258 i 38₺ almıştım
    Zaten benim berber arkadaşta aynısını kullanıyordu ense için

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.