Şimdi Ara

Tırnağıma uç girdi sanırım iltihap kapıyor, dikiş iğnesiyle açayım mı? (YAPTIM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
9.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

quote:

Orijinalden alıntı: pSy!

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pSy!

varsa bi antiseptik ile koruyabilirsin batikon tarzı yoksa eski usul kolonya :) yanlız drene işlemini 2-3 kez tekrarlayabilirsin bilgin olsun

Tamamdır hocam teşekkürler başlıyorum şimdi. Ucu çıkarayım da, yarın ilk iş doktora gideceğim.

uç izini yok etmek için o bolgedeki deriyi komple almalısın yoksa hakkaten kalıyor

Tamam hocam komple alacağım ordaki deriyi. Ama ısıtıp kolonyalı pamukla sildikten sonra işlemi yapacağım, mikrop kapma şansı var mıdır bu durumda?

dostlar 2 mm çizikten bahsediyoruz ne parmak kesmesi mikrop kapabilir 2-3 kez boşaltmayi bu yüzden söyledim açık büyük olmadıgından korkman gerekmez bence ilkinden sonra rahatlıcak bayağı parmağin

• kardeşim 3 cm ne demek biliyor musun sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: YüzüğüKayıpFrodo

3 cm tırnak olmaz.Ayrıca kaleme sokarken kırılan uç parmağa girerken çoktan kırılması lazımdı.Birde parmak uçları çok hassastır.1 mm girse elini refleks olarak çekmen gerekirdi

Hocam kaç cm olduğunu canlandıramadım şu an, normal ölçülerde bir tırnak işte. Yarısından daha az yere kadar girdi, iyileşti yara ama çıkarırken kırdım sanırım. İyice kestim kısalttım tırnağı ucundaymış gibi gözüküyor şu an. PM'den ss atabilirim konuya koymak istemiyorum.
  • soğanın bir katını ocağın üstünde ısıt parmağına sar biraz beklet ama elini yakmayacak kadar bekletip öyle sar iğnede çözüm ama önce bunu dene günde bir kaç kez yap
  • 9 sene önce saplamıştım kurşun kalem avuç içine hala izi durur, geçmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamSoldier61

Benim tırnak üç cm yok nasıl oldu o iş yav

Çantamdan kalem alacaktım uç düşmüş çantamın ön gözüne, kalem almak için elimi çantaya attım bir anda saplandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikiş iğnesini iyice ısıtıp kolonyalı pamukla sildim. Parmağımı buza sokup ucunu biraz uyuşturdum ve tırnağımı etinden ayırdım biraz. İğneyi batırdığımda iltihap çıkmaya başladı zaten biraz daha ayırıp sıkmaya başladım sadece kan akana kadar.

Parmağım hatta elim zonkluyordu yanıyordu ve müthiş ağrı vardı, iltihabı akıttığımdan beri ağrı tamamen geçti. Eskisinden iyi oldu şu an parmağım. Umarım mikrop kapmaz veya tekrar iltihap birikmez.

• ben tip fakultesiyle konustum gelsin verelim diplomasini diyorlar yarin git al hadi yine iyisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam tırnağını etinden ayırıyor iyice ısıttığı iğneyi parmağına batırıyor eğer gerçekten doğruysa helal olsun aklıma TWD 2. sezon da clementine'ın kolunu dikmesi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Adam tırnağını etinden ayırıyor iyice ısıttığı iğneyi parmağına batırıyor eğer gerçekten doğruysa helal olsun aklıma TWD 2. sezon da clementine'ın kolunu dikmesi geldi.

İsteyen olsaydı PM'den fotoğraf atabilirdim yaparken. Kimse istemediği için çekmedim

• Elime seneler önce batmisti hala içinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Sekai

Elime seneler önce batmisti hala içinde

İltihaplanmadı mı hocam?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sekai

Elime seneler önce batmisti hala içinde

İltihaplanmadı mı hocam?

Yok çok küçük parça hala duruyor.hatta sıktırınca biraz acıyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.