Selamlar, Stresten dolayı herhalde arada tırnaklarını yemeyen yoktur. Ben de aynı şekilde genlde tırnak etlerimi yiyorum veya koparıyorum. Fakat bunları yaparken bazen mikrop kapıp iltihaplarınyor ve canım çok acıyor. Temizliğini daha iyi yapmak istiyorum çünkü bu anksiyete benden atılmadıkça ben bunları koparmaya devam ederim. Bunun için de bir dezenfektan arıyorum fakat tabi ellerimde yaralar falan olduğu için içeriği falan düzgün bir şey olsun öyle elleri çok da kurutmasın. Acaba sizin bildiğiniz bir şey var mı? |
Tırnak Etlerimin Temizliği İçin Dezenfektan Önerisi
-
-
Benim merak ettiğim neden bu alışkanlığına devam ediyorsun çok kötü bir şey değil mi bu? Bu durumun farkındaysan yapmamaya özen göstersen daha iyi olurdu aslında.
-
Evet fakat bu noktada benden bağımsız hayatın getirdiği bir stres var sonuçta neden buna odaklandınız anlamadım? Burada eğer yardım edebilecekseniz lütfen bir yarımda bulunun ya da yazmayın yani forumlar tam da bu sorulara da cevap alabilmek için var
-
:lol: sakin ol şampiyon ne dedik ki yani alt tarafı bu sıkıntını göz ardı etme demiştim de insanlık bu kısımda snein pek işine yaramıyor herhalde. Neyse madem öyle ben dana şöyle bir yardımda bulunayım herhalde çok ihtiyacın var ama sen de bu sırada saygıyı falan untma internette olunca her gördüğüne böyle saldırabileceğini falan zannediyorsan belki fikrin değişir :D
Healthy Hands diye bir dezenfektan markası var bana da sevgilim hediye aldı içinde parfüm var güzel de kokuyor ama asıl olayı cildine iyi geliyor formülü ona göre yapmışlar sanırım e vitaminli falan elelrim şimdi pamuk gibi oldu tabi ben de çok kullandığımdan. Hem ellerin kurumaz hem de canını o çok yakan iltihaptan falan korur. Ve böyle bu öfkeni biraz kontrol altına alırsın :d
-
Teşekkür edeceğim de edesim gelmedi sana sağ ol yani yine boş zamnımızda birine kızıp sinirlendik sağ olasın. Dediğini denerim ama o ayrı gerçekten ellerimde büyük bir acı oluyor ve kötü gözüküyor parmağımın o kısımları kıpkırmıızı sürekli bir açık yara. Sağ olasın ama sen de biraz insanlarla empati kurmayı falan öğrenirsin umarım :))))
Benzer içerikler
- kustuktan sonra boğazda yumru hissi
- sol yüzük parmağının kaşınması ne anlama gelir
- yürek kalkması nasıl düzelir
- sağ testisim daha büyük
- kibarlı ürünleri kullanıcı yorumları
- klozapin kullananların yorumları
- ateş ölçer tavsiye
- en iyi tansiyon aleti
- en iyi termos markaları
- bayağı engerek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X