Tişörte nasıl baskı yapabilirm bazı yazıcıların yapabildini duydum yardımcı olursnız sevnirm
Bizim zamanımızda transfer kağıtları vardı ve onun üzerine baskıyı yazıcıdan çıkartıp ütü yardımıyla t-shirt e geçiriyorduk. Bunu hemen hemen her yazıcı ile yapabilirsin.
transfer kağıtlar çok pahalıydı 7-8 sene önce hala öylemi bilmiyorum.10 tanelik paket 20$ falandı yanlış hatırlamıyorsam.kağıdın üzerinde hangi printerlerden çıktı alabilceğin konusunda açıklama vardır.
Valla ben bı arkadas ıcın yaptırmıstım. Adam once renklı bı lazer yazıcıdan yapıskan bı kagıt ustune resımı cıkarttı. Daha sonra 250 derecelık bı makınanın ıcıne t-shirtle kagıdı attı. Cıktıgında sonuc mukemmeldı
dileyene izmirde hakim evlerindeki dükkanımızda t-shirt basabiliriz.. hemde sadece 5 milyona... serkan_yesilay@hotmail.com
fazla pahalı değil transfer kağıtları üstelik tüm mürekkep püskürtmeli yazıcılarla kullanabilirsin ama fazla dayanıklı olacağını düşünmüyorum. birkaç yıkamadan sonra solabilir.
Murekkep puskurtmeli yazıcılar kullanıldıgında pek kalıtelı olmuyor sonuclar. En ıyısı renkli lazer yazıcı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme