Uzun araştırma ve düşünmeler sonucunda Tissot Le Locle aldım. Bu sitede ve TSF üzerinde okuduğum tavsiyeleri dinledim. Daha önce görmüştüm ama bu benim ilk otomatik saatim. Saatiwww.esaatci.com sitesinden 880 TL'ye aldım. Geldi faturası garantisi ve kutusu tastamam. İçinde naylonları açılmamış olarak elime bir günde ulaştı. Çok ilgili davrandılar ve yaklaşımlarıyla güven verdiler. Tavsiye ederim.
Saate gelince gördüklerimden, okuduklarımdan ve saatçilerde denediklerimden bile daha çok beğendim. Tissotun saat için kullandığı resimler bile bu saatin şıklığını yansıtmıyor bence, beklentimin üzerinde oldu. Metal kayışlı beyaz saat aldım. Bu saat değil bir mücevher hissi veriyor. Klasik saati zevkle kullanacağını düşünenlere tavsiye ederim. Bundan sonra da Tissot markası tercihli markam olacak diye düşünüyorum. Saatin geldiği kutuya zaten dünyanın parasını harcamışlar. İçine birinci kalite katalog, tissot fabrikası hakkında bir roman koymuşlar. Resmen değerli bir ürün olduğunu ifade ediyorlar.
Ayrıca bu benim ilk otomatik saatim ve otomatik saati kurmak, ayarlamak ve izlemek çok zevkli. Sırf kurmak için durmasını bekleyebilirsiniz. Belki de saat hobim başladı :) bilmiyorum. Kesinlikle artık otomatik dışında almayı düşünmüyorum.
Paylaşmak istedim çünkü ben bu bilgileri çok aradım. Belki birilerine faydalı olur. Resim çekebilirsem veya talep olursa koyabilirim.
Hayırlı olsun Güzel günlerde kullanırsınız inşallah, resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz ;)
Çok doğru bir tercihi yapmışsınız, çelik bilezikle almakla da mantıklı davranmışsınız ki zaten bence bu modele çelik bilezik çok yakışıyor. Ben de sizdeki modelin siyah kadranlısı var. Le Locle bence Tissot'un fp açısından kesinlikle en iyi saatlerinden biri, belki de en iyisi. İyi günler kullanmanız dileğiyle, hayırlı olsun.