Şimdi Ara

Tissot Sport & Seiko Sportura

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki saat arasında kaldım daha önce bu markalarda hiç saatim olmadı gerçi bu standartlarda olmadı desem daha iyi olur.. sizce hangisini seçmeliyim ikiside 750 lira civarında satılıyor..

• Buda Tissot

• 750 tl vermişken mekanik saat almanızı öneririm fakat Seiko'nun da görünüşüne bittim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eddy

750 tl vermişken mekanik saat almanızı öneririm fakat Seiko'nun da görünüşüne bittim

Peki bu fiyatlarda önerebileceğiniz mekanik saatler varmıdır tarzım spor saat
  • Şuan net bir model canlanmadı aklımda, resimlerden yola çıkarsak kronometreli saatleri seviyorsunuz sanırım. Pm atıyorum size.
  • Snae67 bende var, otomatik almayacaksan ikisi arasında çok rahat Seiko derim.
    ekleme:Sirkeci de Vanlılar Saat'ten nakit 700e alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ben_wade -- 21 Mart 2012; 23:05:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardagame

Arkadaşlar bu iki saat arasında kaldım daha önce bu markalarda hiç saatim olmadı gerçi bu standartlarda olmadı desem daha iyi olur.. sizce hangisini seçmeliyim ikiside 750 lira civarında satılıyor..

Kesinlikle bunu al hocam. Bende buna benzer sportura modelini çok beğeniyorum ama 1250 tl civarında. nasıl alam
  • takip...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx1 -- 2 Nisan 2012; 14:08:45 >
  • takip...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx1 -- 2 Nisan 2012; 19:01:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardagame

Buda Tissot

Bende seikosunu bakıyorum ama tissot bu fiyata şaşırdım aslında daha pahalıdır ve çok kalite bir saat.orjinal swiss made.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.