Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
724.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: baal212

arkadaşlar biz olmazsak bu forum olmaz sanırım zirvoda bunun farkında bunun anlamı nedir yanii crack kelımesını burda gecırsem ne sakıncası var ZİRWO bunu acıklayabılırmı yıne burda turkıye kanunlarımı gecerlı oluyor anlamadım dunyanın hıcbır yerınde forum sıtelerınde boyle bır yasak yok kaldıkı adamların kendı technıcal sıtelerınde bıle bunlardan bahsedılıyor lutfen bu sıtenın dm leri bana bunu açıklarmıu yoksa egomu tatmın edıyoruz burda burda bu oyunun bır sorunu var onu cozuyoruz kaldıkı bu ulke orjınal oyun alma sevıyesıne gelmedi propaganda yapmak değil amacım ama dm lerde buna riayet ederlerse iyi olur dunyanın 3/2 sınde orjınal oyun kullanılmıyor ve oyun uretıcılerıde bun farkındalar hal boyleyken ceza mı alıcaz korkusu var bu sıte sahıplerının kaldıkı buraya bakıcaklarını sanmıyorum bana kalıyorkı yıne bız kendı egomuzu kendımız olusturuyoruz ( yani canımız sıkılıyor )

Kurallar evelden uzun süre üzerinde tartışılıp alınan belli kararlar sonucunda konulmuştur. Bu sebepten kuralları tartışacak durumda değiliz. Ayrıca açıkça belirtilmiştir ki, eğer siz bu kuralları kabul ediyorsanız, forumumuza hoş geldiniz. Fakat kurallar size uymuyorsa, siz de "bu kurallara uyamam" diyorsanız o zaman zaten üyeliğiniz kabul edilmiyor. Kayıt sözleşmesinde bu geçerlidir.

Burada kurallara uyacak olan üyelerdir, kurallar üyelere uymak zorunda değildir. Bu yüzden bunun tartışmasını yapmayınız.

İyi forumlar dilerim.
  • @i3attery,

Ziwro buradaki arkadaşları özellikle uyarmak için o hatırlatmaları yapmıştır. Sanırım bazıları kuralları okumamış ya da çabuk unutmuş. Yoksa elbette o tür yazılar silinir, hatta yazanlar için de cezai işlem uygulanır. Fakat burada bir hatırlatma yapılarak ceza almadan kişilerin kendini düzeltmesi için uğraşılmış. Yani bir iyi niyettir. Yanlış anlaşılmasın lütfen.

Konu kilitlenmesine gelince; bu konuda şüpheniz olmasın. Çok gerekmedikçe böyle bir şey yapmayız (bu konunun baştan sona silinmesi gibi). Yararlı bilgiler barındırıyorsa o konu için farklı davranabiliriz, büyük temizlik uygulanabilir. Fakat dediğim gibi ne yazık ki her zaman bu şekilde bir temizlik söz konusu olmayabiliyor. İşte konunun bu duruma gelmemesi için uğraşılıyor zaten, o uyarılar yapılıyor.

İyi forumlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kheops

quote:

Bide bendeki hatayı yazıyımda ne kadar farklı sonuçlarla karşılaşıyoruz görelim;
    1.11'i kurdum bende zaten 1.08 kuruluydu hata falan vermedi ondan sonra oyuna başlamak istediğimde .exe hatası verdi, orjinal .exe'nin yedeği vardı onu attım klasöre bu seferde engine.dll hatası verdi, 1.08 yaması yaptım, gene .dll hatası verdi.
    Oyun hapı yuttu yani baştan kurdum saveleri görmedi bu seferde, önce saveleri yerleştirip oyunu üstüne kurdum ve 1.08 yaması ile oynamaya devam ediyorum!!
    Sonuç olarak bu kaçak oyun oynama alışkanlığını bırakmak en temiz çözüm olsa gerek!!!

ozamn indirmiyelim mii yani???

hocam sen forumu takip etmeye devam et indirme zamanı gelince anlarsın!!
  • Bence 10 sayfayı aşmış konular, temizlik için kontrol edilmeli ve silinmesi gereken mesajlar silinmeli. Mantıklı olmaz mı?
  • onu bunu boşverinde LAN dan oynayabilen varmi ? harita eksik oyunda 1.11 patch i harita getiriyormu multi oynamak için harita nerdenbuluruz ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

Bence 10 sayfayı aşmış konular, temizlik için kontrol edilmeli ve silinmesi gereken mesajlar silinmeli. Mantıklı olmaz mı?

Mantıklı.

• quote:

Orjinalden alıntı: ferhatbayrak

onu bunu boşverinde LAN dan oynayabilen varmi ? harita eksik oyunda 1.11 patch i harita getiriyormu multi oynamak için harita nerdenbuluruz ????

buraya dikkat beyler bencede bende aynı dertten şikayetçiyim
  • Kurallar bu kadar katı olmamalı.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crazyzeus

Kurallar bu kadar katı olmamalı.....

Kurallar bu kadar katı olmak zorunda ne yazık ki.
  • @Crazyzeus

dostum ilk mesajın harika gerçekten..hoşgeldin foruma
  • MUSAKKA siz kendi kanunlarınızdan bahsedıyorsunuz burdakı uyelere bir sorun bakalım kaç kişi kuralları okudu hep siz hatırlatıyorsunuz insanlara.... millet titan quest yada baska bir oyun için burda sizin kurallarınız için değil..... illegal olan herseye bende karsıyım ama ben KANADA da yada AMERİKA da yasamıyorum....burası denetlenıyormu daa bu kadar ustunde duruyorsunuz ben sıze sadece bunu soruyorum ama hala daha cevap alamadım..... tartışma açmak değil amacım ama biraz etik olmuyor....herkez şunun bilincinde herkez bir gün orjinal almak için ugrasıyor.....bunun bilincindeyseniz bence biraz illegal liğin hiçbir sorun yaratmaycağı düşüncesindeyim...
  • Ya konu nası sapmış abicim şimdi biz bu sorunlu patchi nası yapacaz onu söylesenize...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Godlessfrog

Ya konu nası sapmış abicim şimdi biz bu sorunlu patchi nası yapacaz onu söylesenize...

orjinal oyun alabilirsin
    yada eski yazılara bak orda vardı!!
  • beyler konudan dağılmayın burasi titan quest oyun hakkında konuşulan sayfa site kuralları hakkında değil öyle bir derdiniz varsa konu dışında tartışın konuyu dağıtmayın mesaj kalabalığı yapıyorsunuz burda!!
  • 1.08 den 1.11 e yükseltme patchini düzeltmişler ...
    http://titanquestvault.ign.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sith -- 29 Temmuz 2006; 20:51:10 >
  • burda bulamadım link yok indiremiom tam link verebilir misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Godlessfrog

burda bulamadım link yok indiremiom tam link verebilir misin?

http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=Other.Detail&id=8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sith -- 29 Temmuz 2006; 21:32:19 >
  • teşekkürler deneyelim bakalım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

Orjinalden alıntı: baal212

arkadaşlar biz olmazsak bu forum olmaz sanırım zirvoda bunun farkında bunun anlamı nedir yanii crack kelımesını burda gecırsem ne sakıncası var ZİRWO bunu acıklayabılırmı yıne burda turkıye kanunlarımı gecerlı oluyor anlamadım dunyanın hıcbır yerınde forum sıtelerınde boyle bır yasak yok kaldıkı adamların kendı technıcal sıtelerınde bıle bunlardan bahsedılıyor lutfen bu sıtenın dm leri bana bunu açıklarmıu yoksa egomu tatmın edıyoruz burda burda bu oyunun bır sorunu var onu cozuyoruz kaldıkı bu ulke orjınal oyun alma sevıyesıne gelmedi propaganda yapmak değil amacım ama dm lerde buna riayet ederlerse iyi olur dunyanın 3/2 sınde orjınal oyun kullanılmıyor ve oyun uretıcılerıde bun farkındalar hal boyleyken ceza mı alıcaz korkusu var bu sıte sahıplerının kaldıkı buraya bakıcaklarını sanmıyorum bana kalıyorkı yıne bız kendı egomuzu kendımız olusturuyoruz ( yani canımız sıkılıyor )

Kurallar evelden uzun süre üzerinde tartışılıp alınan belli kararlar sonucunda konulmuştur. Bu sebepten kuralları tartışacak durumda değiliz. Ayrıca açıkça belirtilmiştir ki, eğer siz bu kuralları kabul ediyorsanız, forumumuza hoş geldiniz. Fakat kurallar size uymuyorsa, siz de "bu kurallara uyamam" diyorsanız o zaman zaten üyeliğiniz kabul edilmiyor. Kayıt sözleşmesinde bu geçerlidir.

Burada kurallara uyacak olan üyelerdir, kurallar üyelere uymak zorunda değildir. Bu yüzden bunun tartışmasını yapmayınız.

İyi forumlar dilerim.

Tıpkı işine geliyosa al kardeşim yoksa çek git elemanı meşgul etme tavırlarında olan ve kendini esnaf sanan satıcıların konuşmasının havası seziliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sith

1.08 den 1.11 e yükseltme patchini düzeltmişler ...
    http://titanquestvault.ign.com/

arkadaşım hiçbişey düzelmemiş aynı hatayı veriyor...
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.