Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
724.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bt1903 bence sol taraftakinin Relic Shard'ını 3/3 yapmaya çalış böylece Bonus Damage da elde edersin ve onu kullan derim daha sonra da.
  • cok sagol kardeş ama warface de naapcam hngi skilleri yapim 3 tanesi açıldı en soladki ama 2 tanesi hala kapalı yaratıkları nasil getirecem?
  • quote:

Orjinalden alıntı: khanturks1

quote:

Orjinalden alıntı: hsn

Ya arkadaslar greece deki son yaratigi oldurdum. Devamında açılan kapıdan bir npc beni kıyıda bir geminin beklediginden falan bahsediyor, NPC nin yanına gidiyorum fakat elemanla konusamıyorum. oylece kaldım.

Bikactane side questim eksik. acaba onları mı tamamlamam gerek.

Yaratıgı oldurdugum yere geri dondum ordaki npc ile tekrar konustum bana gizli bir kapıyı kapatmam gerktiginden falan bahsetti..

Deli olacam okadar ugrastım son yaratık icin. Sanirim burdan mısıra gecicem ama ...

Bi bilen arkadas yardimci olursa cok sevinecegim. Simdiden cok tesekkurler

O geminin yanındaki gemicinin yanına git adamın üstüne tıkladığın zaman mısıra şimdi mi yol çıkmak istiyorsun diye soracak sana sende evet de gemiyle mısıra gideceksiniz.

Oyunda her seferinde farklı itemler düşüyor yani her skil için farklı ve her birleştirilen skil için farklı buda oyunu daha cazip hala getiriyor bence.Mesela şu anda oyunu bitirmiş ama skinleri farklı olan arkadaşlar yeniden başlama isteği duyacaklardır.

Mesela hunterone arkadaşımız maşallah 65 lvl assain .

Dostum zaten problem orada o geminin yanindaki adam tıklanamiyor. Yanin gidiyorum yapmadığım şaklabanlık kalmıyor adamın umrunda deil. Yani adama tıklayamıyorum.

Acaba mısıra gecenler acaba bi bakabilirmi greeceden side questi eksik yapılmamış olan varmı diye?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: khanturks1

quote:

Ya arkadaslar greece deki son yaratigi oldurdum. Devamında açılan kapıdan bir npc beni kıyıda bir geminin beklediginden falan bahsediyor, NPC nin yanına gidiyorum fakat elemanla konusamıyorum. oylece kaldım.

Bikactane side questim eksik. acaba onları mı tamamlamam gerek.

Yaratıgı oldurdugum yere geri dondum ordaki npc ile tekrar konustum bana gizli bir kapıyı kapatmam gerktiginden falan bahsetti..

Deli olacam okadar ugrastım son yaratık icin. Sanirim burdan mısıra gecicem ama ...

Bi bilen arkadas yardimci olursa cok sevinecegim. Simdiden cok tesekkurler

O geminin yanındaki gemicinin yanına git adamın üstüne tıkladığın zaman mısıra şimdi mi yol çıkmak istiyorsun diye soracak sana sende evet de gemiyle mısıra gideceksiniz.

Oyunda her seferinde farklı itemler düşüyor yani her skil için farklı ve her birleştirilen skil için farklı buda oyunu daha cazip hala getiriyor bence.Mesela şu anda oyunu bitirmiş ama skinleri farklı olan arkadaşlar yeniden başlama isteği duyacaklardır.

Mesela hunterone arkadaşımız maşallah 65 lvl assain .

Dostum zaten problem orada o geminin yanindaki adam tıklanamiyor. Yanin gidiyorum yapmadığım şaklabanlık kalmıyor adamın umrunda deil. Yani adama tıklayamıyorum.

Acaba mısıra gecenler acaba bi bakabilirmi greeceden side questi eksik yapılmamış olan varmı diye?

bende sadece 2 side quest yapılı kardeş onunla bir ilgisi yok sen main questleri yaptığına eminmisin??
    onlara 1 baq
  • quote:

Orjinalden alıntı: bt1903

quote:

bende sadece 2 side quest yapılı kardeş onunla bir ilgisi yok sen main questleri yaptığına eminmisin??
    onlara 1 baq

Yav aksam eve gittigimde bi bakayım ama main questlerin hepsinin tam olduguna eminim.
    Ne hevesle oynuyordum, hatta en son greecedeki o yaratığı iki defa oldurdum yanlış biseylermi yaptım diye.

Aksam olsada Titan Quest oynasam diye bakıyordum yav. Tum hevesim kacti.
  • quote:

cok sagol kardeş ama warface de naapcam hngi skilleri yapim 3 tanesi açıldı en soladki ama 2 tanesi hala kapalı yaratıkları nasil getirecem?

bt1903 öncelikle o dediğin Ancient Warriors'ları çağırman için 32 tane skill point'i de Warfare Mastery Point bölümüne eklemen gerekecek. Böylece en üst kademeye çıkmış olacaksın, daha sonra sağ üstte Ancestral Horn var. 15 points'e kadar ekleyebiliyorsun, buna bağlı olarak da gelecek olanların güçleri, damage'ları artıyor. İlk olarak Weapon Training, Battle Rage ve Onslaught'a yüklenmeni öneririm.
  • Arkadaşlar büyük bir sorunum var birden bire tüm resistance'larım eksilerde dolaşmaya başladı, üzerimdeki hiçbir item'ın bu sorun ile ilgisi de yok. Acaba oyunda bir sorun mu oluştu, ne yapabilirim? Daha önceden hiç böyle bir durum ile karşılaşan oldu mu aranızda?

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı!

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı!
  • arkadaşlar ben de yeni başladım da... oyunu kurdum , 1.08 yamasını kurdum... bir güzel oyuna başladım... bir ana görev var oyunun başında tarlalardan geçip satyr shamanının öldürüyoruz... o görevi yapmama rağmen yaşlıyla konuşuyorum hala "tarlalarımız köprünün ötesinde" diyor ve iki askerin kapadığı yol bu yüzden açılmıyor... 2 kez öldürdüm o şamanı... aynı şey...

yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • dostum sanırım epik bölümüne geçmişsin
    diablo oynadıysan eğer ikinci zorluk seviyesine geçtiğinde rezistanslar %40 azalırdı. burda da aynı mantık geçerli..

iyi oyunlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: theFaLLeN

arkadaşlar ben de yeni başladım da... oyunu kurdum , 1.08 yamasını kurdum... bir güzel oyuna başladım... bir ana görev var oyunun başında tarlalardan geçip satyr shamanının öldürüyoruz... o görevi yapmama rağmen yaşlıyla konuşuyorum hala "tarlalarımız köprünün ötesinde" diyor ve iki askerin kapadığı yol bu yüzden açılmıyor... 2 kez öldürdüm o şamanı... aynı şey...

yardımcı olursanız çok sevinirim...

tamam yeni karakter başlatınca düzeldi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: athelass

dostum sanırım epik bölümüne geçmişsin
    diablo oynadıysan eğer ikinci zorluk seviyesine geçtiğinde rezistanslar %40 azalırdı. burda da aynı mantık geçerli..

iyi oyunlar...

Çok teşekkürler kardeşim.
  • beyler benim sorceress patladı. çin de eastern silkroad a giderken hep aynı yerde oyun win e atıyor. yedeklediğim save ile de oraya geldim yine atıyor yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: kujeste

beyler benim sorceress patladı. çin de eastern silkroad a giderken hep aynı yerde oyun win e atıyor. yedeklediğim save ile de oraya geldim yine atıyor yahu

dostum hep aynı yerde atıyorsa oyununda problem vardır mesela 1 doya fln eksikse orayla ilgili atıyor olabilir!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

quote:

cok sagol kardeş ama warface de naapcam hngi skilleri yapim 3 tanesi açıldı en soladki ama 2 tanesi hala kapalı yaratıkları nasil getirecem?

bt1903 öncelikle o dediğin Ancient Warriors'ları çağırman için 32 tane skill point'i de Warfare Mastery Point bölümüne eklemen gerekecek. Böylece en üst kademeye çıkmış olacaksın, daha sonra sağ üstte Ancestral Horn var. 15 points'e kadar ekleyebiliyorsun, buna bağlı olarak da gelecek olanların güçleri, damage'ları artıyor. İlk olarak Weapon Training, Battle Rage ve Onslaught'a yüklenmeni öneririm.

sagol kinh artur ama ben yaptım onları peki o yaratıkın 15 seviyesi var ben 1. seviyedeyim o nasil gelecek nasil çağıracam??
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

quote:

sagol kinh artur ama ben yaptım onları peki o yaratıkın 15 seviyesi var ben 1. seviyedeyim o nasil gelecek nasil çağıracam??

Bak şimdi aşağıdaki menü'de 1'den 9'a kadar hatta 0'a kadar kutular varya, onlardan kısayol olarak kullanacağın numaraya sağ tıklayıp seçiyosun o Ancestral Horn'u. Daha sonra atadığın kısayol numarasına her tıkladığında geliyorlar.
  • selam arkadaşlar

daha önce bu konu geçtiyse özür dilerim tekrar soemuş olucam ama oku oku bitmiyor walla
    bu stand alone patch i sanırım oyun için tek patch su ana kadar fakat ben bu patch i kurunca hata veriyo bişi dll hatası ve oyun acmıyo.
    patch siz oynamaya calısıyorum ama hiç belli olmuyo ne zman hata vereceği exe problem diyo dont send diorum haliyle soona hooop desktop a. tekrar acmaya kalkınca gene exe hatası dio makinayı restart ediyorum calıstırıyorum biraz oynuyorum hoop gene hata.
    bu patch i sorunsuz nasıl kurarım yada bu sorunu nası giderebilirim yardım lütfen.
    şimdiden teşekkürler

amd 2.5
    1gb ram
    9600 xt grafik kartı
  • Titan Quest retail patches v1.11 ÇIKTI!

http://www.gamershell.com/news/31644.html
  • Evet arkadaşlar.Pinky Demon'unda dediği gibi 1.11 yaması çıktı.Oyunun versiyonu 1.08 olanlar direk indirip kurabilir.Ancak hiç yama kurmamış olanlar önce 1.08 yamasını indirip kurmalı daha sonra 1.11 yamasını indirip kurmalı.

Yamada daha önceki yama ile giderilmeyen bazı hataların yanı sıra ATi x300, 9200 ve Nvidia 6600 kartlarda yaşanan video problemleri de giderilmiş.

(Alıntı TRGamer)

1.11 Yaması

1.08 Yaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 27 Temmuz 2006; 12:10:46 >
  • v1.11 deneyen var mı??
    yine problemli bir patch mi yoksa sorunsuz çalışıyor mu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: athelass

v1.11 deneyen var mı??
    yine problemli bir patch mi yoksa sorunsuz çalışıyor mu??

Aynı soruyu yazarken sen yazmışsın

bende ses sorunu yoktu ama görüntü sorunu yaşamıyor değilim ekran katım 6800 olduğu için diyordum bu patch iyi olacak galiba indirip kullanan arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekleriz.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.