Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
724.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: khanturks1

Sonunda bitti bittide çok soluk bitti yani fıs tan bir altyazı ulan amma soğuk adamlarmış yani.Bu arada 5 kere typoon devirdim hiç bir şey düşmedi iyi kıytırıktan bir yüzük o kadar

Bu arada bir arkadaş 32 lvl da bitirdiği için hızlı gitmişsin demiştim ben 33 de bitiridm ne fark ama
    cidden oyun ilerledikçe lvl atlamak çok zor oluyor birde görevlerin ödülleri de az kalıyor bedce.

Oyunun bu yönlü eleştirisi çok haklı.Görevler sonunda ne adam gibi exp veriliyor ne de item.Yani yapıyorsun ama "eee ne oldu şimdi" diyorsun.

Mesela kazık görevler de örenğin iyi exp ve item verilmesi lazımdı.

Bir de bazen uyuz birini öldürünce epc item çıkabiliyor ama zor adamdan bir şey çıkmayabiliyor.
  • haklısın!!
    2 kez hiç bir değeri olmayan birkaç adam öldürdüm ve ikisnde de epik item hediye verdiler
  • Beyler, Golem dediğiniz şey earth'de mi bulunyor. Ben göremdim de kaçıncı aşama acaba?

Ben Nature + Storm seçtim idare ediyorum. Nature'daki kurtlar işe yarıyor. Oyuna kızıp 3. defa oynuyorum. Female karakter seçtim
  • quote:

Orjinalden alıntı: muzo105

Beyler, Golem dediğiniz şey earth'de mi bulunyor. Ben göremdim de kaçıncı aşama acaba?

Ben Nature + Storm seçtim idare ediyorum. Nature'daki kurtlar işe yarıyor. Oyuna kızıp 3. defa oynuyorum. Female karakter seçtim

Evet earth de adı core dweller
  • şu tag not found hatası olduğu için(demo)yazıları okuyamıyorum fakat müthiş bir karakterim var(erkek)
    görünmez kılıç ve ok um var boynuz dan bir kaskım var(kral centaur dan)centaur zırhım falan var

fakat baal212 benim adama fark atmış
    fakat silah olarak benim adam biraz avantajlı görünüyor

fakat şu inventory de strengh i falan arttıramıyorum ilkinde + çıkıyodu artık çıkmıyor o kadar savaşıyorum ama yok.
    bi de kırmızı lı(kullanamadığım malzeme çok.hepsi birbirinden güzel satmaya kıyamıyorum.açılmalarını bekliyorum açılmıyolar nasıl açabilirim yardım edin

bi de şu demo da ki save imi tam sürüme kaydetsem aynı adam çıkar mı?
  • Iron Lore, Titan Quest için yeni bir yama yayınlamayı planlıyor. VN Boards forumlarında şuan için yamanın ana hatları yavaş yavaş ortaya çıkarken, hangi tarihte ise kullanıcılara sunulacağı belli değil.

Forum--->http://vnboards.ign.com/titan_quest_tech_support/b23097/97565666/p1/

(Alıntı MK)

• demo oynadığın için belli bir levelden sonra savaşsanda lvl atlayamıyorsun!! lvl 5 ti sanırım.

yazıları okumak için:

Masa üstünden
    My Documents\My Games\Titan Quest Demo\Settings
    klasörüne gidip. Options.txt dosyasını açıp ve içindeki Language = Turkish satırını, Language = English olarak değiştir.

Oyunun kurulu olduğu klasörden
    Titan Quest\Settings
    buradaki Defaults.txt dosyasını açıp satırların en sonuna Language = English satırını ekle.

iyi oyunlar...

edit: Ama en güzeli tam sürümünü alıp oyna
    quote:

Orjinalden alıntı: recko

şu tag not found hatası olduğu için(demo)yazıları okuyamıyorum fakat müthiş bir karakterim var(erkek)
    görünmez kılıç ve ok um var boynuz dan bir kaskım var(kral centaur dan)centaur zırhım falan var

fakat baal212 benim adama fark atmış
    fakat silah olarak benim adam biraz avantajlı görünüyor

fakat şu inventory de strengh i falan arttıramıyorum ilkinde + çıkıyodu artık çıkmıyor o kadar savaşıyorum ama yok.
    bi de kırmızı lı(kullanamadığım malzeme çok.hepsi birbirinden güzel satmaya kıyamıyorum.açılmalarını bekliyorum açılmıyolar nasıl açabilirim yardım edin

bi de şu demo da ki save imi tam sürüme kaydetsem aynı adam çıkar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athelass -- 21 Temmuz 2006; 14:20:51 >
  • soyle bir yazı buldum internette oyundaki bazı epic ve set esyaların özellikleri verilmiş
    http://rapidshare.de/files/26506575/titan_quest_item.txt.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSiriuSS -- 21 Temmuz 2006; 14:29:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SSiriuSS

soyle bir yazı buldum internette oyundaki bazı epic esyaların özellikleri verilmiş
    http://****.de/files/26506575/titan_quest_item.txt.html

link hata veriyor!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: athelass

quote:

Orjinalden alıntı: SSiriuSS

soyle bir yazı buldum internette oyundaki bazı epic esyaların özellikleri verilmiş
    http://****.de/files/26506575/titan_quest_item.txt.html

link hata veriyor!!

**** lı yere en cok kullanılan upload sitesini yaz yada hemen paylasada upload ettim ordan indir
    http://www.hemenpaylas.com/download/1227257/titan_quest_item.txt.html

yıldızlı yere hemen paylas yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSiriuSS -- 21 Temmuz 2006; 14:33:25 >
  • arkadaslar ben oyunu yeni aldım. ama baslattıgımda ''couldn't initialize graphics engine'' hatası veriyor ne yapmalıyım?????????
  • Arkadaşlar benim bir sorunum var.
    Bu items.arc dosyasına gelinde cd okumuyor ve de hata verip çıkıyordu. Ben de orada bulunan dosyalardan birinin adını items.arc olarak değiştirdim ve hata vermeden kurdum oyunu. Ama doğal olarak bu dosya olmadan çalışmayacaktır, veya düzgün çalışmayacaktır.

C:\Program Files\THQ\Titan Quest\Resources
    bu klasörde items.arc diye bi dosya olması lazım

1- Bu dosyanın boyutu ne kadar ?
    2- Şayet küçükse bir yere upload edebilecek var mı?

Şimdiden teşekkür ederim.

EDİT :

Bu şekilde de çalıştı ama adam çıplak ve de silahsız gözüküyor. Acilen lazım bu dosya :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerkek -- 21 Temmuz 2006; 22:52:57 >
  • bu mavi item vuruş güçlerini görün acayip yüksek

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nerkek

Arkadaşlar benim bir sorunum var.
    Bu items.arc dosyasına gelinde cd okumuyor ve de hata verip çıkıyordu. Ben de orada bulunan dosyalardan birinin adını items.arc olarak değiştirdim ve hata vermeden kurdum oyunu. Ama doğal olarak bu dosya olmadan çalışmayacaktır, veya düzgün çalışmayacaktır.

EDİT :

Bu şekilde de çalıştı ama adam çıplak ve de silahsız gözüküyor. Acilen lazım bu dosya :((

Dosya yaklaşık 300mb. Aldığın yerden değiştirmen birisinin upload etmesinden daha kolay ve çabuk olacaktır bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Demus

quote:

Orjinalden alıntı: Nerkek

Arkadaşlar benim bir sorunum var.

EDİT :

Dosya yaklaşık 300mb. Aldığın yerden değiştirmen birisinin upload etmesinden daha kolay ve çabuk olacaktır bence.

Çok sağol
    Bence de :(
  • Psikopat bir madalyon buldum , bu madalyonun özellikleri şöyle ;

+ 41 Strenght ,

Canının % 72'si ni alıyor ,

Malum olarak can tazeleme değerini minimuma düşürüyor ,

Experience'ın % 35 oranında daha hızlı armtasına neden oluyor.

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı!
  • kontendoo elindeki hayvani birşey helal olsun kimden düştü o, ya da nerden buldun? bi de hangi zorluk seviyesinde oynarken buldun?
  • 3. zorluk seviyesinin sonlarındayım. Satıcıları dolaşırken birkaç kişide buna benzer madalyonlar gördüm , yani pek anormal bir durum değil bu madalyon benim için , ayrıca kullandığım uniqe madalyon ondan çok daha iyi (resimde , sağ da görünen madalyon) %119 stun resistance sayesinde çok rahat ediyorum , 3. zorluk seviyesinde hemen hemen her yaratığın stun saldırısı var ve stun resistance iyi olmazsa belli bir yerde takılıyorsun , öyle yaratıklar var ki stun saldırısına yakalandığım zaman 6 , 7 saniye uyuyorum ve bu süre zarfında büyük ihtimalle ölüyorum.
  • 2-3 zorlukta oyanayan arkadaşlar 2 zorulk seviyesinin hemen başındayım tüm oyun 1.seviyedeki ile aynımı yani tüm haritalar questler çıkan bosslar vs vs. yoksa extra durumlar varmı ?
  • yok zaten kontendoo ben o şuan elinde olan equipped madalyonu sormuştum saol teşekkürler. bi de bi diğer sorum ben daha ilk zorluk seviyesindeyim babil'in başlarındayım ancak hep mavi, sarı ve yeşil item düşürüyorum. mor item ilk zorluk seviyesinde düşmüyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.