Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
724.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağ tıklayarak kullanmak istediğin itemlere takabiliyorsun..
    bildiğim kadarıyla oyunda tanımlatma olayı yok itemlar için hepsi zaten kullanıma açık olarak geliyor..
    ii oyunlar..
    quote:

Orjinalden alıntı: kenan_mynet

bu buldugumuz resimli beyaz taşlarla yarısı kesik
    sarı demir parcalarını nasıl kullanıyoruz...
    ayrıca ne oldugu bilinmeyen itemleri nasıl tanımlatıyoruz.
    bunları bilen cevaplarsa oyunu devam ettirmek kolaylaşacak
    şimdiden cevaplayan arkadaşa teşekkürler..
  • ve yuh diyeceksiniz!!!!!!!!!!!!

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı!
  • grant skill olayı nedir bir bilginiz var mı??

quote:

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

ve yuh diyeceksiniz!!!!!!!!!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: athelass

grant skill olayı nedir bir bilginiz var mı??

Extradan bir skill sahibi olmak demek. Yani silahın üzerine yazan skill i kendi skill inmiş gibi kullanabiliyorsun kaç lvl lik bir skill oluyor bilmiyorum.
  • çok iiyiymiş yaa..level kaçsın bu arada dostum we hangi zorluk sewiyesindesin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

ve yuh diyeceksiniz!!!!!!!!!!!!

aynısı bana düstü ama ne yazıkki bendeki char mage
    bi işime yaramıo
  • Bende ki epik bir shield in grant skill i sayesinde adama kalkanın tersi ile, bayağaı da zarara verecek şekilde vurabiliyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Üvercinka

32. level le oyunu bitirdim (ilk zorluk seviyesi tabi) nihayet.Tüm oyun boyunca elime çok iyi kılıç,kalkan, amulet vs geçti ama şu ayağa ve başa takılan armorlardan 50000 lik olanı hiç çıkmadı.

Warfare de en sağ üstteki skill keisnlikle çok iyi herkese öneririm.5 tane savaşçı geliyor ve ortalığı toz duman ediyorlar.Zorlandığım bir çok yerde en çok bunları kullandım.

neyse bakalım epic seviyesi nasılmış

Hızlı oynamışsın oyunu ben 28 lvl dayım henüz babile yeni geldim :)

Bu arada her skil gerçekten iyi ayarlanmış bence benim kullandığım earth+nature earth da core deweler ( yanlış yazmış olabilirim ) a yüklendim neredeyse gelen tüm skilleri ona bağladım sonuç bence süper o yanımda olduğu sürece her yaratık direk ona saldırıyor birde heat kalkanı yapıyorum her ikimize şu ana kadar oyunda hiç ölmedim tavsiye derim herkese.

Yanılmıyorsam seçtiğin skil ile alakalı olarak mor yada diğer itemler ona göre düşüyor adamlar iyi düşünmüş bu oyunu bitirdin diyelim her 3 seviyedede ama sadece 1 skil göreceksin diğer skilleri merak edip bir daha oynayacaksın ve o skillerde kimine düşen kimine düşmeyen bir sürü item çıkacak bende helm ve kalkan mor itemli ama gel gör ki hiç silah düşmedi trader lardan aldıklarıma bir şeyler ekleyip idare ediyorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: khanturks1

quote:

Orjinalden alıntı: Üvercinka

32. level le oyunu bitirdim (ilk zorluk seviyesi tabi) nihayet.Tüm oyun boyunca elime çok iyi kılıç,kalkan, amulet vs geçti ama şu ayağa ve başa takılan armorlardan 50000 lik olanı hiç çıkmadı.

Warfare de en sağ üstteki skill keisnlikle çok iyi herkese öneririm.5 tane savaşçı geliyor ve ortalığı toz duman ediyorlar.Zorlandığım bir çok yerde en çok bunları kullandım.

neyse bakalım epic seviyesi nasılmış

Hızlı oynamışsın oyunu ben 28 lvl dayım henüz babile yeni geldim :)

Bu arada her skil gerçekten iyi ayarlanmış bence benim kullandığım earth+nature earth da core deweler ( yanlış yazmış olabilirim ) a yüklendim neredeyse gelen tüm skilleri ona bağladım sonuç bence süper o yanımda olduğu sürece her yaratık direk ona saldırıyor birde heat kalkanı yapıyorum her ikimize şu ana kadar oyunda hiç ölmedim tavsiye derim herkese.

Yanılmıyorsam seçtiğin skil ile alakalı olarak mor yada diğer itemler ona göre düşüyor adamlar iyi düşünmüş bu oyunu bitirdin diyelim her 3 seviyedede ama sadece 1 skil göreceksin diğer skilleri merak edip bir daha oynayacaksın ve o skillerde kimine düşen kimine düşmeyen bir sürü item çıkacak bende helm ve kalkan mor itemli ama gel gör ki hiç silah düşmedi trader lardan aldıklarıma bir şeyler ekleyip idare ediyorum :)

lvl 28 den sonra lvl atlamak o kadar kolay deil oyunu bitirdiginde zaten sende lvl 32 yi fazla gecemezsin....lvl 34 felan olursun en fazla
  • souldarkorn' a haklısın sanırım onu düşünmemiştim zaten bir arkadaşımızda toplam 65 lvl olduğunu belirttiğine göre 32 lvl da 1 zorluk seviyesinde oyunu bitirmek mantıklı geldi şimdi
  • BEYLER,1.08 Standalone'dan başka PEÇ çıktı mı? Ne zaman stabil,efendice oynayacam ben bunu !
  • quote:

souldarkorn' a haklısın sanırım onu düşünmemiştim zaten bir arkadaşımızda toplam 65 lvl olduğunu belirttiğine göre 32 lvl da 1 zorluk seviyesinde oyunu bitirmek mantıklı geldi şimdi

Yani oyunun başlarında genelde yoldan yürüdüm ama bir yerden sonra tüm haritayı temizleyerek ve yan görevleri yaparak ilerledim.

level 32 den çok çok ilerisine geçmek için, oyunu açınca eski öldürdüklerin (geride kalanlar) canlanıyor, dönüp tekrar öldürmek lazım ki bu da bence oyunu zevksiz yapar.
  • Ben de oyunu açarken siyah bir ekran geliyor sonra
    "Couldn't initializa graphics engine" diyor.Kapanıyor.
    Son DirectXi yeniden yükledim olmadı, Oyunun 1.8 patchini yaptım olmadı, ekran kartının son driverini (nvidia 91.31) yaptım olmadı,yeniden kurdum olmadı.
    Ekran kartı 128 mb gforce4mx440 (biraz düşük kalıyor ama sonuçta minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor.)
    Anlatacağınız yöntem "farklı" bir yöntem ise adresim: fremdal@hotmail.com
    Şimdiden teşekürler.

Beyler kusura bakmayın forumu şöyle bir göz gezdirdim sorduğum sorunun cevabını bulamadım; belki önceden cevaplanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fremdal -- 19 Temmuz 2006; 20:18:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ateş ve güneş

quote:

souldarkorn' a haklısın sanırım onu düşünmemiştim zaten bir arkadaşımızda toplam 65 lvl olduğunu belirttiğine göre 32 lvl da 1 zorluk seviyesinde oyunu bitirmek mantıklı geldi şimdi

Yani oyunun başlarında genelde yoldan yürüdüm ama bir yerden sonra tüm haritayı temizleyerek ve yan görevleri yaparak ilerledim.

level 32 den çok çok ilerisine geçmek için, oyunu açınca eski öldürdüklerin (geride kalanlar) canlanıyor, dönüp tekrar öldürmek lazım ki bu da bence oyunu zevksiz yapar.

zaten diablo 2 dende bildiginiz gibi bu tür oyunların ilk 2 zorluk seviyesini bir an önce bitirip son zorluk seviyesine gelmek önemli olan asıl bomba itemler orda düsüo
    ama bir an önce derken de biraz makul bi seviye olmalı cünkü en zor seviye öle haifife alıncak bişi deil...
  • arkadaslar ben oyunu yeni aldım..yukledıkten sonra oyunu acamıyorum ve grafık hatası verıyor..bılgısayarım toshıba 1.86 512 ram 128mb ıntel ek var..yardımcı olabılırmısınıs??
  • Arakadaşlar bu oyunda itemleri koyabileceğimiz diabloda ki gibi bi sandık yok mu???
  • var böyle bir sandık. delphi de. arayın bulursunuz
  • sadece delphide mi örneğin diabloda bütün kasabalarda vardı...
  •  Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı!

sonunda typhoon u 50 defa kestikten sonra düsürmeyi basardım ama daha bracelet ve circlet var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souldarkorn -- 20 Temmuz 2006; 3:58:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kujeste

var böyle bir sandık. delphi de. arayın bulursunuz

tam olarak yerini söyleyebilirmisin yada ss koyabilirmisin aradim ama bulamadim zorluk seviyesi farkediyomu acaba

birde bende pyromancer yaptim ve golemin skillerini fulledim simdide volcanic orb ve onun en ustundeki eruption buysunu fullemeyi dusunuyorum volcanic orb yerine flame surge e versem daha mı iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSiriuSS -- 20 Temmuz 2006; 3:55:26 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.