Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
724.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • earth ın yanına storm almazsanız malesef oyunun biryerlerinde illa takılırsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kujeste

earth ın yanına storm almazsanız malesef oyunun biryerlerinde illa takılırsınız.

earth ile strom almak çok kötü olur. ikiside mage in esas mastery lerinden. ikiside yarım yamalak skilleri artacak ikiside güçlü olmayacak. sadece earthe yada storm a vermelisin ki ortalığı yıkasın öyle oluncada vermediğin skill çok sönük kalacak bir işe yaramayacak. earth in yanına en uygun nature ın gideceğini düşünüyorum. çünkü mage ler zaten savunmasız olurlar armor falan giyemezler her türlü. bu açığıda nature ile kendilerini healleyerek kapatıp ortalığı yıkarlar.
  • zaten ikisi de mage mastery si olduğu için yazdım. kalkıp mage ile warfare alacak değilsiniz. ama nature da alacak değilsiniz.natureda birkaç summon skili dışında bişi yok. o heal büyülerinin hiiç anlamı yok,gidip parayla potion almak varken boşuna skill puanlarını nature a harcamayın.
    bahsettiğin sadece birine yoğunlaşma olayını ben de düşündüm ama skillere bakınca ikisinde de işe yarayacak az skill var yani tüm storm penceresindeki skilleri öğreneceksin diye bişi yok. ordan ice shard alıp üstünde upgrade lerini yapmak yetiyor. lightning boltlar falan hep charge lı ,yapınca 5 dakika beklemen gerekiyor. belli bir müddet ice shard ve upgrade lerini yaptıktan sonra earth e geçmek lazım çünkü ordaki earth dweller büyücü için çok önemli.bahsettiğin korunmasız armor giyemeyen büyücü ,yanında delikanlı koruması olduğundan herkese rahatça büyü yapabiliyor(stormda da var sommon ama wisp sadece ve kombattan kaçıyor ,bırakın yardım etmeyi)
    şimdi earth ve storm un beraber alınması için en önemli noktayı söyleyeyim. eğer earthte ustalaştıysanız karşınıza çıkacak herhangi bir immune fire ordusu anında sizi keser. alternatif büyünüz olmalı. böyle bir durumda nature ile heal yapsanız da 3 kere heal yapıp ölürsünüz yine :)
  • Kasılmalar anlamsız bir şekilde devam ediyor 2 saat hiç sorunsuz oynuyorum bir anda kasılma başlıyor 5 dakka sonra tekrar herşey normale dönüyor kıl oyun sistemimden şüphe ettirdi nerdeyse
    pesimist 24 bu arada sağlam itemleri portal kapılarına birakınca kaybolmuyor
    Skil olarak earth ve nature tavsiye ederim summoner oldum earth dan 1 golem yaratıyorum nature den de 1 wolf öyel üçümüz gayet sağlıklı bir şekilde dolanıyoruz ortalıkta henüz oyunda aşırı bir zorlanma olmadı.
  • quote:

zaten ikisi de mage mastery si olduğu için yazdım. kalkıp mage ile warfare alacak değilsiniz. ama nature da alacak değilsiniz.natureda birkaç summon skili dışında bişi yok. o heal büyülerinin hiiç anlamı yok,gidip parayla potion almak varken boşuna skill puanlarını nature a harcamayın.
    bahsettiğin sadece birine yoğunlaşma olayını ben de düşündüm ama skillere bakınca ikisinde de işe yarayacak az skill var yani tüm storm penceresindeki skilleri öğreneceksin diye bişi yok. ordan ice shard alıp üstünde upgrade lerini yapmak yetiyor. lightning boltlar falan hep charge lı ,yapınca 5 dakika beklemen gerekiyor. belli bir müddet ice shard ve upgrade lerini yaptıktan sonra earth e geçmek lazım çünkü ordaki earth dweller büyücü için çok önemli.bahsettiğin korunmasız armor giyemeyen büyücü ,yanında delikanlı koruması olduğundan herkese rahatça büyü yapabiliyor(stormda da var sommon ama wisp sadece ve kombattan kaçıyor ,bırakın yardım etmeyi)
    şimdi earth ve storm un beraber alınması için en önemli noktayı söyleyeyim. eğer earthte ustalaştıysanız karşınıza çıkacak herhangi bir immune fire ordusu anında sizi keser. alternatif büyünüz olmalı. böyle bir durumda nature ile heal yapsanız da 3 kere heal yapıp ölürsünüz yine :)

işe yarayacak az skillerin levellerini yükseltmek varken ikisinie azcık yükseltmek daha kötüdür. etkisi az olup bir çok skill olacağına etkisi ortamı yıkan skill olup iki üç skill olsun daha iyidir.

ayrıca nature çok gereklidir. potion etkisini yavaş yavaş gösterirken nature skillin anında arttırıyor healthini. nature ın sol taraftaki en soldaki talentini yükseltince kralı gelse zor öldürür.
  • "işe yarayacak az skillerin levellerini yükseltmek varken ikisinie azcık yükseltmek daha kötüdür. etkisi az olup bir çok skill olacağına etkisi ortamı yıkan skill olup iki üç skill olsun daha iyidir" bu laflar eğer ben earth aldım diyeyse aynısını sen de nature alarak yapmadın mı? sonuçta stormda da earth de de 1er tane büyü var üstüne gidilecek. onların dışında merak olsun diye herbir büyüyü açmıyorum.yani kısaca dediğin gibi işe yarayacak az skillerin levellerini yükseltiyorum :)
    ben bir magic oyuncusu olduğumdan bu tip stratejileri iyi yapabiliyorum. sen nature al istersen heal için ama dediğim gibi onlar damage vururken sen heal yapıyorsan savunmadasındır.sürekli manan onlara gidecek ve saldırı büyüsü yapamayacaksın. bu şekilde bir süre heal yapsan da sonuçta ölürsün. ama potion içip büyülerini yapmaya devam edersen öldürürsün düşmanı.ha dersen ki warfare ve nature aldım tamam heal yapıp baltayla dalarsın öldürürsün. nature büyücünün yanına alınacak mastery değil gibi geliyor bana. diablo oynadıysan hatırla: eğer tek bir elemente yoğunlaşırsan devamında ona immune gelen yaratıklara ancak bakarsın. staff ınla döversin artık :)
  • iyide benim nature a sadece 2 skill pointimi vermem yetiyor heryerde kurtarıyor beni.

2 skill pointle süper bir savunma yapıyorsun. diğerlerinide flame e verdim ortalığı yıkıyor işte. saldırı büyüsü nasıl yapamıyorum. zaten dwarf çıkarıyorum yer altından taştan yaratığa saldırıyor tüm düşmanlar. bende onlar yaratığa saldırırken hem yaratığı healliyorum hem büyülerimi yolluyorum. oyunun biraz ilerisinde koskoca bir dev geliyor o yaratığı öldürmem 10 saniye sürdü. dev, goleme saldırırken bende golemi healleyip devin işini bitirdim. storm ile earth e verseydim ikisindende az büyüm olacaktı golemi çağıramayacaktım yerden devde ya beni öldürecekti yada çok uzun sürecekti onu öldürmem vur kaç yöntemiyle. golem varken kaçmama gerek bile kalmadı.bende tüm rpglerde mage karakterle oynarım bu arada. ve mage e nature kadar yakışan bir skillde olduğunu düşünmüyorum. iki skill point vermek yetiyor (çünkü nature ın saldırı skillerini kullanmana gerek kalmıyor kapı gibi ortalığın yerle bir eden earth skillin varken nature işe yaramıyor saldırmada çünkü.)
  • yahu sen de 2 büyüde ilerliyorsun ben de. sen golem ve flame yönelmişsin ben de ice shard la goleme ,tek fark sen bir masteri de 2 büyüye ,ben 2 masteryde 2 büyüye yöneldim. storm ve earth e versem sonra az büyüm olacaktı ne demek şimdi?bu noktada bir farkımız yok zaten. benim derdim tek ELEMENT e sıkışıp o elementin immune yaratıklarına karşı ezilmemek. eğer fire immune bir yaratık çıkarsa heal yapsan ne farkeder diyorum ben.
    neyse çok önemli değil. skilleri çok düzgün ayarlanmış ve düşünerek yapılmış bir oyun olmadığı için her türlü mastery lerden ortaya karışık da yapan oyunu bitirebilir bana kalırsa. sonuçta hack&slash oyunu .eğer böyle yapılmasa karakterini düzgün yapamayan sürekli ölecek ve ohoo deyip oyunu oynamayacak.
  • quote:

yahu sen de 2 büyüde ilerliyorsun ben de. sen golem ve flame yönelmişsin ben de ice shard la goleme ,tek fark sen bir masteri de 2 büyüye ,ben 2 masteryde 2 büyüye yöneldim. storm ve earth e versem sonra az büyüm olacaktı ne demek şimdi?bu noktada bir farkımız yok zaten. benim derdim tek ELEMENT e sıkışıp o elementin immune yaratıklarına karşı ezilmemek. eğer fire immune bir yaratık çıkarsa heal yapsan ne farkeder diyorum ben.
    neyse çok önemli değil. skilleri çok düzgün ayarlanmış ve düşünerek yapılmış bir oyun olmadığı için her türlü mastery lerden ortaya karışık da yapan oyunu bitirebilir bana kalırsa. sonuçta hack&slash oyunu .eğer böyle yapılmasa karakterini düzgün yapamayan sürekli ölecek ve ohoo deyip oyunu oynamayacak.

senin iki masterydeki iki skillin daha güçsüzken benim bir masterydeki 2 skillim onlardan iki kat güçlü oluyor. ayrıca nature öyle durumlarda kurtarıyor ki golemimi iyiki açmışım diyorum. kendime pek fazla kullanmıyorum zaten goleme kullanıyorum. storm ile earth zaten mage in ana skillidir ya cold a yüklenirsin ya lightning yada flame e yüklenirsin bunu hangi rpg ciye sorarsan sor olay böyledir. hepsine yükleniğinde ortada kalmış oluyorsun çeşitli büyülerin oluyor ama tekdüze vuruyor. aynen flame mage bir karakterin lightning yada cold staff kullanmasına benziyor bu. dediğin gibi titan questte istediğin skillere ver her türlü geçiyorsun zaten o kadar zor yapmamışlar ama İLK SEVİYE şu an. 3. SEVİYE de neler olur bilemem. sende zararını görürsen storm ile earthin anca 3. seviyede görürsün. şu an etkilemez.

bu arada " earth ın yanına storm almazsanız malesef oyunun biryerlerinde illa takılırsınız." diyorsun sonrada "skilleri çok düzgün ayarlanmış ve düşünerek yapılmış bir oyun olmadığı için her türlü mastery lerden ortaya karışık da yapan oyunu bitirebilir bana kalırsa." diyorsun nasıl bir çelişki bu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 15 Temmuz 2006; 3:42:20 >
  • Zorluk olarak 3. zorluk seviyesinin ilk haritasını bitirmek üzereyim , oyun çok zevkli oldu gerçekten herkese tavsiye ediyorum 2. ve 3. zorluk seviyelerini oynamayı. Şunu rahatlıka söyleyebilirim , oynudan aldığım zevk her zorluk seviyesinde 2 ye 3 e katlandı , çünkü oyun zorlaştıkça bamgüm dalmak gibi bir şansınız olmuyor ve Action/RPG tarzı bir oyunda düşünerek dövüşmeyi öğreniyorsunuz , oyuna pek vakit ayıramadığım için 4 gündür ilk haritayı oynuyorum fakat çok zevkli gerçekten. Oyun zorlaştıkça sürekli yeni yöntemler geliştirmek zorundasınız ve bu yöntemler hiçte amatorce olmamalı , size birkaç örnek vereyim ;

Oyunde çok hızlı hareket edebilen ve uçları zehirli mızrak kulanan kediler var , bu kedilerle dövüşürken birşeyi farkettim ki canım inanılmaz çabuk azalıyordu , 3. zorluk seviyesininde getirdiği zorluk nedeniyle birtürlü bu yaratıkları öldüremiyordum , her vurdukları darbe canımın 5 / 1 ini götürüyorlardı çünkü. Bende bu mantıksız hasar oranını minimuma indirebilmek için poison resistance ı sadece o yaratıkları öldürebilmek için , önce artıya çevirdim daha sonra +% 50 civarlarına getirdim (her zorluk seviyesinde resistance lar belli bir oranda aşağı düşürülüyor otomatik olarak) bu sayede zehirli mızraklarının verdiği hasar yaklaşık olarak %70 azaldı , bu sayede kolaylıkla yaratıkları öldürebildim , bu yaratıkların bölgesini geçtikten sonra yine eski ekipmanlarımı kullandım , aynı taktiği undead bir bossu keserken cold resistance ı yükselterek tekrarladım , bu ve buna benzer onlarca taktik yapmadan oyunun 3. zorluk seviyesini bitirmeniz mumkun değil kesinlikle , bu anlattığım en basiti , daha ne taklalar attım hiç sormayın Yanı şunu belirtmekte fayda var , oyundan alacağınız zevki maksimuma çıkartmak istiyorsanız ve uzun zamandır gideremediğiniz bir RPG açlığı varsa içinizde (benim gibi) kesinlikle 2. ve 3. zorluk seviyelerini oynayın.
  • Bazen mercanhantlarda çok enteresan itemler çıkabiliyor mesela bugün birisinde ne gördüm bakın:

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı!

Fiyatı tamı tamına 14.337.428 altın! ohannnesburger ve özellikleride çok acayip kullanılacak gibi değil yani
  • earth teki golem sadece fire damage mi vuruyo eger phiysical damage vuruyosa başka mastery lere gerek yok bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Bazen mercanhantlarda çok enteresan itemler çıkabiliyor mesela bugün birisinde ne gördüm bakın:

Fiyatı tamı tamına 14.337.428 altın! ohannnesburger ve özellikleride çok acayip kullanılacak gibi değil yani

özellikleri çok sağlammış ya. özellikle alttaki %35 exp. aç aç bakmama sebep oldu

bu arada sen msn e girmiyormusun hiç görmüyorum
  • quote:

Bazen mercanhantlarda çok enteresan itemler çıkabiliyor mesela bugün birisinde ne gördüm bakın:

onun exp özelliği bence baya iyi ama o kadar etmez heral banada ramses in 2 esyasi cikti ama buyucu icin degil bunları online dan birbirimize verebiliyomuyuz acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: SSiriuSS

onun exp özelliği bence baya iyi ama o kadar etmez heral banada ramses in 2 esyasi cikti ama buyucu icin degil bunları online dan birbirimize verebiliyomuyuz acaba

Aslında sırf trade için birbirimize bağlanabiliriz galiba hamachi den olur bu olay. Çünkü mage karakterlere en çok warrior itemleri, warrior karakterlerede en çok mage itemleri çıkıyor satıp duruyoruz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

quote:

özellikleri çok sağlammış ya. özellikle alttaki %35 exp. aç aç bakmama sebep oldu

bu arada sen msn e girmiyormusun hiç görmüyorum

Cidden sırf bu exp özelliği için elde avuçta ne varsa satıp almaya değer.
  • quote:

Bu yapımcılar gerçekten fetish!!! O madalyonu kim kullanırsa canının %40 ı gider , 1000 canı olanın 400 ü tamamen gider , 2000 canı olanın 800 canı gider , bilmiyorsunuz sanırım ( - ) işareti var özelliklerin yanında , experience için değermi derseniz kişiden kişiye değişir. Ben senin yerinde olsaydım o madalyonu almak için sürekli eşya satardım , bu madalyon şu anda pek kullanışlı gelmeyebilir fakat 35 LVL'ın üzerine çıkınca LVL atlamak gerçektende çok zor oluyor , birde bunun 50. LVL'ı , 60. LVL'ı var o zaman çok değerli olur bu tür eşyalar , ben neredeyse 3. seviyeyi bitireceğim , bırak böyle bir madalyonu görmeyi experince ı %1 bile yükseleten bir ibare görmedim ,yoksa photoshop la yaptında bizimi yiyorsun biri şunu notepad ile açıp incelesin.
    Şaka bir yana oyunda ciddi eşya hataları var , bana nedense hep aptal aptal yüzükler ve madalyonlar geliyor , bir RPG oyunun en mahrem eşyaları unique itemlerdir fakat ben 1 saat içinde aynı unique itemden (mor olanları) iki tane düşürdüm , ayrıca başka bir alanda ise öldürdüğümü 10 yaratıktan 4 tane özel eşya çıktı ve hepside aynı. Bence sana çıkan bu madalyon tamamen bir hatadan kaynaklanıyor , kullandığın iksirlere bakılacak olursa daha 1. zorluk seviyesinde 3. haritaya yeni ayak bastın , bu durumda zaten onu alabilecek bir paranın olması imkansız , yani bu madalyon yolunu şaşarımış , belk 3. zorluk seviyesinin sonlarına doğru böyle madalyonlar görülebilir fakat 1. zorluk seviyesinde çıkması çok saçma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 15 Temmuz 2006; 4:59:44 >
  • Valla bana da çıkan en baba şey, satarken 45000 değeri olan, kılıca benzeyen bir axe.Ki ilk zorluk seviyesi bitti bitecek.

O madalya gerçekten ilginç ya da ben bahtsız bedeviyim
  • RAistin tavsiyeleri sayesinde oyundan rastgele düşme problemim kalktı ancak daha sonraları sese bağlı düşme sorunları yaşadım mesela portaldan çıkarkenki ciuv ciuv sesi sonra shrinelardaki vuuv sesleri esnasında düşmeler oldu, oyunun ses dosyası namına olan tüm dosyalarını kaldırdım artık hiç düşme yaşamıyorum acaba bilen var mıdır bu sese bağlı olarak düşmelerin üstesinden gelmenin başka yolu var mıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo
    bırak böyle bir madalyonu görmeyi experince ı %1 bile yükseleten bir ibare görmedim ,yoksa photoshop la yaptında bizimi yiyorsun biri şunu notepad ile açıp incelesin.

belk 3. zorluk seviyesinin sonlarına doğru böyle madalyonlar görülebilir fakat 1. zorluk seviyesinde çıkması çok saçma.

Yok yahu photoshop filan değil gördüm ve print screen tuşuna bastım o kadar 1. seviyenin sonlarındayım lvlim 24.

Banada aynı tip yeşil itemden iki tane çıktı arka arkaya dün akşam aynı bölgede. Özellikleri arasında çok ufak bir fark vardı sadece, ama aynı durum diabloda da oluyordu aynı uniq itemden iki tane düştüğünü görmüştüm ben diabloda. Tabi bir yaratıktan değil aynı yerde iki farklı yaratık yada chestten.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.