Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
724.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pm nedir ben daha yenıyım msn adresım baal20033@hotmail.com ıstersen msn den konusalım beklıyorum
  • Walla ben anlamadım 4-5 gündür uğraşıyorum olmuyor baal212 bende kaplama sorunu yok ama ne zaman bir şehre gelsem sesler de başlıyor kasılmaya adama bir selam veriyorsun o bana 10 kere selam diyor kekeme misali :) çözmedim bunun dışında bir sorun yok gayet akıcı ama ne zaman şehre gelsem ses kasıyor.
  • kahnturks1 sendekı ses kartı real tek mi ac 97 yanı eger oysa update etmen lazım ses sorunu yaratıyor ac 97 lerde realtek yani herkezde ayrı sorunlar var sen patc yapabıldınmı msn adresım baal20033@ıstersen gel cozerız bi konusalım
  • Orjinal olarak kurulmuş her oyuna patch yuklenir , oyunu yeniden kurun ve hiçbir işlem yapmadan (crack v.s.) direkt yamayı yükleyin , hiçbir problem olmayacaktır , eğer problem çıkarsa indirdiğiniz dosya bozuktur ya da sizinle ilgili bir problem vardır. Ben resmi sitesinden indirerek kurdum yamayı ve en ufak bir hata vermedi.
    Yamayı kurduktan sonra kurulup kurulmadığından emin değilseniz ; Oyuna girdikten sonra , ana menüde , sağ alt köşede versiyon yazar.
    Mağaraya girerken yaşanan kasılma problemleri "texture detail" den kaynaklanıyor , yani çok iyi bir bilgisayarda donma problemleri olmuyor fakat oyunun genelinde kasılmayan sistem mağarada kasılınca normal olarak aklınıza ilk gelen , oyundan kaynaklanan bir problem olduğu. Yama ile bu problemin önüne geçilebileceğini pek zannetmiyorum , minimuma indirgenir fakat tamamen kaldırılamaz kanısındayım. Ben kendimce bir yöntem geliştirdim bazen işe yarıyor ; Oyun kasılırken CTRL+ESC yapıp masaüstüne düşüyorum ve birkaç dakika oyalandıktan sonra tekrar oyuna giriyorum , kasılma bazen ortadan kalkıyor.
    Online oynamak isteyenler var sanırım , online oynamak o kadar kolay bir organizasyon değil , mesela benim karakterim 50 küsür , benimle online oynayabilecek birininde karakteri bana yakın olmalı ki birşeye benzezin , ben tek vuruşta 5 yaratık keserken 30 luk bir karakter 3 vuruşta tek yaratık alabilir , ayrıca daha mor ekipman düşeren bile olmamışken online deneyimi çok amatorce kalır , yani oyunun ilk önce iyice bir kavrayın , karakterinizi geliştirin , ondan sonra oynarız online.
    Son olarak şunu belirteyim , seçeceğiniz ana skiller oyunda oluşturmak istediğiniz karakterle uyumlu olsun (daha öncede yazmıştım) Warfare ve Defans skillerini kullanırsanız ilk başlarda pek zevk alamazsınız , ben warfare ı seçmiştim yanlışlıkla ve ilk zorluk seviyesinde oyunu bitirdiğim süre zarfında Warfare skillerini pek kullanmamıştım fakat 2. ve 3. zorluk seviyelerinde neredeyse tüm skill puanlarımı bozdurup warfare skillerine yatırdım , yani bu oyunu uzun süreli oynamak istiyorsanız (2. ve 3. zorluk seviyelerini) kesinlikle warfare ya da defans seçin fakat oyunu ilk zorluk seviyesinde bitiripte rafa kaldırmak için oynuyorsanız bu ana skillin (Warfare) zevk alabileceğiniz pek bir özelliği yok , mage skillerine ağırlık verin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

Orjinal olarak kurulmuş her oyuna patch yuklenir , oyunu yeniden kurun ve hiçbir işlem yapmadan (crack v.s.) direkt yamayı yükleyin , hiçbir problem olmayacaktır , eğer problem çıkarsa indirdiğiniz dosya bozuktur ya da sizinle ilgili bir problem vardır. Ben resmi sitesinden indirerek kurdum yamayı ve en ufak bir hata vermedi.
    Yamayı kurduktan sonra kurulup kurulmadığından emin değilseniz ; Oyuna girdikten sonra , ana menüde , sağ alt köşede versiyon yazar.
    Mağaraya girerken yaşanan kasılma problemleri "texture detail" den kaynaklanıyor , yani çok iyi bir bilgisayarda donma problemleri olmuyor fakat oyunun genelinde kasılmayan sistem mağarada kasılınca normal olarak aklınıza ilk gelen , oyundan kaynaklanan bir problem olduğu. Yama ile bu problemin önüne geçilebileceğini pek zannetmiyorum , minimuma indirgenir fakat tamamen kaldırılamaz kanısındayım. Ben kendimce bir yöntem geliştirdim bazen işe yarıyor ; Oyun kasılırken CTRL+ESC yapıp masaüstüne düşüyorum ve birkaç dakika oyalandıktan sonra tekrar oyuna giriyorum , kasılma bazen ortadan kalkıyor.
    Online oynamak isteyenler var sanırım , online oynamak o kadar kolay bir organizasyon değil , mesela benim karakterim 50 küsür , benimle online oynayabilecek birininde karakteri bana yakın olmalı ki birşeye benzezin , ben tek vuruşta 5 yaratık keserken 30 luk bir karakter 3 vuruşta tek yaratık alabilir , ayrıca daha mor ekipman düşeren bile olmamışken online deneyimi çok amatorce kalır , yani oyunun ilk önce iyice bir kavrayın , karakterinizi geliştirin , ondan sonra oynarız online.
    Son olarak şunu belirteyim , seçeceğiniz ana skiller oyunda oluşturmak istediğiniz karakterle uyumlu olsun (daha öncede yazmıştım) Warfare ve Defans skillerini kullanırsanız ilk başlarda pek zevk alamazsınız , ben warfare ı seçmiştim yanlışlıkla ve ilk zorluk seviyesinde oyunu bitirdiğim süre zarfında Warfare skillerini pek kullanmamıştım fakat 2. ve 3. zorluk seviyelerinde neredeyse tüm skill puanlarımı bozdurup warfare skillerine yatırdım , yani bu oyunu uzun süreli oynamak istiyorsanız (2. ve 3. zorluk seviyelerini) kesinlikle warfare ya da defans seçin fakat oyunu ilk zorluk seviyesinde bitiripte rafa kaldırmak için oynuyorsanız bu ana skillin (Warfare) zevk alabileceğiniz pek bir özelliği yok , mage skillerine ağırlık verin.

Şu kılıçla 5-6 adamın ortasına spin atıp hepsini kesmek ve iki kılıç birden kullanabilmek zevkli ama.

Bu arada patch için benim yedniden yüklemeden çok 5 aydır format atılmayan makinaya format atmam lazım gibi duruyor.
  • quote:

Orjinal olarak kurulmuş her oyuna patch yuklenir , oyunu yeniden kurun ve hiçbir işlem yapmadan (crack v.s.) direkt yamayı yükleyin , hiçbir problem olmayacaktır , eğer problem çıkarsa indirdiğiniz dosya bozuktur ya da sizinle ilgili bir problem vardır. Ben resmi sitesinden indirerek kurdum yamayı ve en ufak bir hata vermedi.

iyide bir sürü 50 lik 60 lık 70 lik adamlar var onlineda yani bulmak zor değil.

bu arada evet mage en zevkli oynanası karakter.
  • quote:

Abi Uçmuşsun Yine Tebrik Ederim
  • Baal212 arkadaşımızın uyarısını dikkate alarak ses kartının update ni yaptın cidden de şehirde yaşadığım ses problemi çözüldü de bu seferde şehir dışlarında hiç kasmayan oyun kasmaya başladı kondento arkadaşımızın dediği gibi sistemin gayet iyi olması lazım kasıntının olmaması için ki sistemim kasıntı yaratacak bir sistem değil.Bu sefer görüntü kartının update ni bir yapalım onu denememiştim belki bir faydası olur.Ben eart ve nature skillerini seçtim şu anda 16 lvl de olmama rağmen gayet memnunum skillerden hiç zorlandığım bir an olmadı oyunda açıkcası bakalım 2-3 zorluklarda nasıl olacak.online olayına ben de katılmak isterim açıkcası ama arkadaşların dediği gibi şu halde bile bu kadar zorlıyorsa oyun online da bilmem nasıl olur.

Yukarıda bir arkadaşımız inventory nın yanındaki yeri nasıl kullanırım demiş ; yanılmıyorsam 8 lvl a geldiğimde city of magera da idim oyun otamatik olarak ödül olarak verdi bana yedek inventory sizlerde nasıl oldu bilmem.

Bu arada kontendo 50 küsür level seviyesindeyim demişsin şu an hangi zorluk derecesindesin 1 mi 2 mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanturks1 -- 14 Temmuz 2006; 10:25:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: khanturks1

Baal212 arkadaşımızın uyarısını dikkate alarak ses kartının update ni yaptın cidden de şehirde yaşadığım ses problemi çözüldü de bu seferde şehir dışlarında hiç kasmayan oyun kasmaya başladı kondento arkadaşımızın dediği gibi sistemin gayet iyi olması lazım kasıntının olmaması için ki sistemim kasıntı yaratacak bir sistem değil.Bu sefer görüntü kartının update ni bir yapalım onu denememiştim belki bir faydası olur.Ben eart ve nature skillerini seçtim şu anda 16 lvl de olmama rağmen gayet memnunum skillerden hiç zorlandığım bir an olmadı oyunda açıkcası bakalım 2-3 zorluklarda nasıl olacak.online olayına ben de katılmak isterim açıkcası ama arkadaşların dediği gibi şu halde bile bu kadar zorlıyorsa oyun online da bilmem nasıl olur.

Yukarıda bir arkadaşımız inventory nın yanındaki yeri nasıl kullanırım demiş ; yanılmıyorsam 8 lvl a geldiğimde city of magera da idim oyun otamatik olarak ödül olarak verdi bana yedek inventory sizlerde nasıl oldu bilmem.

Bu arada kontendo 50 küsür level seviyesindeyim demişsin şu an hangi zorluk derecesindesin 1 mi 2 mi ?

Sanırım 3.yü Bitirmek Üzere Ama Kesinlikle 1 Değil Mor İtemler Düşrüdü
  • quote:

Orjinalden alıntı: pesimist_24

ya oyunda banka gibi bişiy yokmu bi sürü mavi item çıktı satsan satılmaz (daha kullanamıyorum bile) atsan atılmaz invertory full doldu naapcamı şaşırdım bide şuna cwp verirseniz sevinirim =)

" ben warfare + defans seçtim ama warfare den memnun deiğilim delphi ye kadar geldim warfare a 9 mastery skill dahil toplam 23 skill verdim ama değiştirmek istiyorum anladığım kadarıyla mastery skillerini geri alamıyorum şimdi skilleri değiştirsem ilerde bi kaybım olur mu ?"

Şu anda aklıma geldi oyunda denemedim ama dungeon siege ( yanlış yazmış olabilirim ) oyununda satmaya ve atmaya kıyamadım itemleri portal kapılarının yanında yere atarak biriktirirdim acaba bundada bir portal kapısının yanını depo niyetine kullanabilirmiyiz bilmem
  • quote:

ya oyunda banka gibi bişiy yokmu bi sürü mavi item çıktı satsan satılmaz (daha kullanamıyorum bile) atsan atılmaz invertory full doldu naapcamı şaşırdım bide şuna cwp verirseniz sevinirim =)

" ben warfare + defans seçtim ama warfare den memnun deiğilim delphi ye kadar geldim warfare a 9 mastery skill dahil toplam 23 skill verdim ama değiştirmek istiyorum anladığım kadarıyla mastery skillerini geri alamıyorum şimdi skilleri değiştirsem ilerde bi kaybım olur mu ?"

Şu anda aklıma geldi oyunda denemedim ama dungeon siege ( yanlış yazmış olabilirim ) oyununda satmaya ve atmaya kıyamadım itemleri portal kapılarının yanında yere atarak biriktirirdim acaba bundada bir portal kapısının yanını depo niyetine kullanabilirmiyiz bilmem
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazygamer_wb -- 14 Temmuz 2006; 12:23:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: khanturks1

quote:

Bi Deniyecem Harika Bi Yöntem Gibi Görünüyo Ama Yerde Bıraktığım İtemler Kayboluğodu Bakalım Buda Öyle Olcak Mı
  • pyromancer 22 level karakterim var ama büyücü itemi bulmakta zorlanıyorum nasıl oluyorda sizde o kadar çok düşüyor. hep fighter itemler düşüyor. hemde çoğu epik... ama mage namına bişe bulamıyorum....
    quote:

Orjinalden alıntı: baal212

arkadasım valla ınvertory dolunca yapılcak bısey yok stash de yok bankada atıcan mecburen ama adamlar cogu seyı eksık yapmıs mesela sılahlara slot koymamıs ben hangı rune gıbı seyler varya onları taktıgımı goremıyorum ınsan aklı bu sekıller daha cok kalıyor aklında dıablo bu konuda psıkolojıye oynuyordu bıde sureklı mage klasında sılahlar dusuyor bunuda duzeltmlerı sart yoksa oyunun akısı tamamen baltalanıyor oran cok onemlı bu tur oyunlarda bu tur kucuk ayrıntıları neden yapmamaıslar anlamadım
  • walla banada full mage item düşüyo stafflardan bıktım bi sürü sarı staff düşüo bide yeşil staff war deli gibi o taça benzeyen şeyde ipekten yapılma armor vs. düşüo anlamıyorum ki hiç str item düşmüo gerçi düşüncede sağlam itemler düşüo ( 2 mavi amor 1 de bi bıçak düştü)

• quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: ateş ve güneş

Neyse ki oyunu oynamış bulunmaktayım.

-Amd 64 2800+ ,1.5 gb ram, 6600td Nvidia sistemim de Texture Quality ve Reflection High, Sahdow ve Detail Medium bir şekilde , genelde 30 larda ama ara sıra 20-45 olan bir fsp ile oynadım.FSP genelde hava karadığında düşüyor.

-Herhangi bir çökme ile karşılaşmadım.Bunun Ati chipsetli kartlarda olan bir sorun olduğunu düşünüyorum.

-Oyunun grafikleri gerçekten çok güzel.Adamımız mesela buğday tartlasının içinden koşarken, siz de o tarlaya gitmek istiyorsunuz.Yani çok canlı grafikler var.

-Oynanışından, klavye kısayollarına kadar oyun Diablo'ya çok benziyor.Ancak grafikleri, değişik itemleri vs hesaba katarsak bu türde seçilebilecek en mantıklı oyun gibi duruyor.

-Oyunu standard zorlukta başlattım, bana biraz kolay gibi geldi ama henüz ana görevlerden ilkini ve 3 tane yan görev yapmış bulunmaktayım.İleride zorlaşacağını düşünüyorum (Diablo 2 de en azından öyleydi)

Evet ilerde devamlı potion almak durumdu kalıyorsun hele bir cyclops boss varki vurdumu oturtuyor şimdiye kadar 6 kere öldüm ben

Galiba çökme sorunu ati ekran kartlarına özel çünkü yapancı forumlarda da ati diyorlar. Ya bu ati sürücülerini ne zaman adam gibi yapacak anlamış değilim ATI

En son 6.6 catalyst sürücüsünü yükledim gene aynı.. Yalnız dikkat ettim çökmeler hemen olmuyor yarım saat oynadıktan sonra oluyor (kartım x1600pro) Ayrıca ati ye gene

beni ekran kartımda x1600pro acaba sadece bu karttamı sorun çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: Sayku

Benim kararsız kaldığım bir nokta var, elimde 50% piercing vuran bir mızrak var, ondan daha iyi vuran ama 35% piercing olan bir mızrak buldum hangisini kullanmam daha iyi olur? Savaş sistemini iyi bilen biri var mı?

o piercing damagein ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama tahminim bow spear gibi uzaktan atılarak dmg veren silahlar için extra dmg sağlıyor. Ama kılıçların üzerindede var piercing %25 yazısı nasıl oluyor bilen biri anlatsın bari

@hunterone kardeş ingilizce bilen bir arkadşa benziyosun sen, piercing için sözlüğe baktın mı? bakmadan ben söyliyim =keskinlik,delme gücü
  • arkadaslar bu patch olayında exe dosyası sonucta bır program dahılınde calısıyor ben hala daha resmı sıtede ınvertory ve memory sorununu çözduklerını söyledıklerı için özellikle üsütnde duruyorum bence bu exe dosyası iyi değil tamam 1.08 gözüküyor eyvallah ama ınvertory ve memory sorunu çözülmüş gibi değil bendeki ekran kartı sorunu çok acık tespit ettım bazı noktalarda yapıyor mesela aynen soyle bı adım atıyorsun yazılar kaplamalar cokuyor bı adım gerı atıyorsun duzelıyor yanı bazı yerlede hafızaya yukleme sorunu var bence exe yı yapan arklarda bunun farkında mesela devasa bır sehırde ekran kaplamalrı cokme soırunu olamzken kucuk sehıre ısınlanıyorsun sorun oluyor yanı exe hafızaya oyun kodlarını aktarmakta bazen gecıkıyor ıyı bır exe sart stabıl çalısmıyor ayrıca khan turks1 in dedıgı gıbı oyunda bırde artık agırlasma soz konusu var bu patch le gelen buda exe den kaynaklanıyor ayrıca bu yenı patc le dikkatımı ceken bısey daha oldu ince bır ayrıntı ama sureklı kral tacına benzeyen kask var ondan dusuyor staff lar tavan yaptı nerdeyse sizin anlıycanız bu exe ile oyunu tam stabil olarak oynayamıyoruz eskı exe daha iyidi diyebılırım su windows a atma sorunu olmasaydı.( gercı eskı exe ılede benım kaplamalar yamuluyordu )
  • Ben oyuna buyucu basladim ama statlarda zorlaniyorum ilerideki esyalar icin str mi yoksa dex mi vermeliyim ben dex e verdim biraz str e hic vermedim. Ayrıca earth skill lerindeki golem dehset bise golemin en ustteki resistans skilini fulleyince ölümsüz oluyo birde master shirine aldiktan sonra yaparsaniz butun skill lere +5 ekliyo o zaman golem yapınca ölene kadar +5 skill fazla gitmiyo
  • Evet Beyler yeni başlayanlara benden bi tavsiye eath açın harika bişi nasıl lvl atladığınızın farkına bile varmazsınız ben lvl 14 charmı bıraktım üstünde 3 mavi item wardı 2si set harika bişi gerçekten dehşet olyosnunz
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.