Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
724.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hala fighter epik itemlar çıkıyor. ve hepsi set item.. babylionian, obsidian, ramses setleri ve iki fihter epik item...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athelass -- 15 Temmuz 2006; 21:27:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: athelass

hala fighter epik itemlar çıkıyor. ve hepsi set item.. babylionian, obsidian, ramses setleri ve iki fihter epik item...

allah allah, abi bunları siz oyunda gördünüz mü yoksa, siteden falan mı alıyorsunuz?

En sağda ki item oldukça babaymış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo
    bırak böyle bir madalyonu görmeyi experince ı %1 bile yükseleten bir ibare görmedim ,yoksa photoshop la yaptında bizimi yiyorsun biri şunu notepad ile açıp incelesin.

belk 3. zorluk seviyesinin sonlarına doğru böyle madalyonlar görülebilir fakat 1. zorluk seviyesinde çıkması çok saçma.

Yok yahu photoshop filan değil gördüm ve print screen tuşuna bastım o kadar 1. seviyenin sonlarındayım lvlim 24.

Banada aynı tip yeşil itemden iki tane çıktı arka arkaya dün akşam aynı bölgede. Özellikleri arasında çok ufak bir fark vardı sadece, ama aynı durum diabloda da oluyordu aynı uniq itemden iki tane düştüğünü görmüştüm ben diabloda. Tabi bir yaratıktan değil aynı yerde iki farklı yaratık yada chestten.

Ben latife yapmıiştım sadece , zaten öyle bir PS kabiliyetin olsa ayda milyarlar kazanırsın. Benim saçma demem oyunun saçmalığı yanlış anlama.
  • hepsi elimde bulunanlar.. satamıyorumda kullanamıyorumda :)
    quote:

Orjinalden alıntı: Üvercinka

quote:

hala fighter epik itemlar çıkıyor. ve hepsi set item.. babylionian, obsidian, ramses setleri ve iki fihter epik item...

allah allah, abi bunları siz oyunda gördünüz mü yoksa, siteden falan mı alıyorsunuz?

En sağda ki item oldukça babaymış
  • o bahsettiğin çelişkili yazıyı senin nature+earth ile başarıyla oynadığını öğrendikten sonra yazmıştım.daha doğrusu o görüşümden vazgeçtim çünkü diablo gibi her skillin çok dikkatli dağıtılması,düşünülmesi gereken bir oyun gibi gelmedi bana. bu oyun çok strateji gerektirecek gibi de gelmedi. baldur falan gibi bir frp oyunu olmadığından en fazla resistantlı birkaç itemi kenarda tutup gerektiğinde kullanmak gibi bir strateji kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kujeste -- 15 Temmuz 2006; 21:20:56 >
  • yaw bu oyunda diablodaki gibi fazla eşyalarımızı saklayabileceğimiz biyer yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çimuanos

yaw bu oyunda diablodaki gibi fazla eşyalarımızı saklayabileceğimiz biyer yokmu

Şu 8 sayfa boyunca en çok sorulan sorulardan biri oldu bu, cevabı; yok yok yok yok!
  • Çok acayip bir video buldum adamın biri legendary de olympos bölümünde çekmiş. Eleman lvl 56 ve warfare + rogue yaparak slayer olmuş. İki morlu item var üzerinde . Başlar başlamaz bir büyüsü aktif oluyor ne olduğunu bilmiyorum ama özellikleri şöyle ;
    Avarage dmg : 3071
    Attack speed : 150%
    Damage per second: 4614
    Combined armor : 824
    Block : %51
    Damage blocked : 266

Healt 1400 lerde
    str :526
    dex: 468

Adam baya hızlı koşabiliyor, ve hiçbir yaratıkla uğraşmadan doğruca titana gidiyor orada bir büyü yapıyor ve bir anda verdiği hasar artıyor,büyüden sonraki dmg:

Avarage dmg : 5430
    Attack speed : 110%
    Damage per second: 10326 ohannesburger!

Legendary Olympus in two minutes
    Video linki (rapid) :http://tinyurl.com/q6wv6 (5 MB)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 16 Temmuz 2006; 21:51:51 >
  • çinde bir jade figurine buldum.. quest item yazıyor ama questi bulamadım. bir bilgisi olan var mı??
    ayrıca hala 2 skilimi vermedim ne önerirsiniz.. lvl 31 pyromancer...
    edit: diğer skillerin özelliklerini bilmiyorum ayrıntılı bir bilgi bulabileceğim yer biliyormusunuz???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athelass -- 16 Temmuz 2006; 20:14:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Çok acayip bir video buldum adamın biri legendary de olympos bölümünde çekmiş. Eleman lvl 56 ve warfare + rogue yaparak slayer olmuş. İki morlu item var üzerinde . Başlar başlamaz bir büyüsü aktif oluyor ne olduğunu bilmiyorum ama özellikleri şöyle ;
    Avarage dmg : 3071
    Attack speed : 150%
    Damage per second: 4614
    Combined armor : 824
    Block : %51
    Damage blocked : 266

Healt 1400 lerde
    str :526
    dex: 468

Adam baya hızlı koşabiliyor, ve hiçbir yaratıkla uğraşmadan doğruca titana gidiyor orada bir büyü yapıyor ve bir anda verdiği hasar artıyor,büyüden sonraki dmg:

Avarage dmg : 5430
    Attack speed : 110%
    Damage per second: 10326 ohannesburger!

Legendary Olympus in two minutes
    Video linki (rapid) :http://tinyurl.com/q6wv6

1400 hp cok az değil mi??

bu arada o adam hunter+warfare
    dmg ı da titanın ordaki aldıı zımbırtıdan ve sol tusundaki büyüden artıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodMan -- 16 Temmuz 2006; 21:55:57 >
  • quote:

çinde bir jade figurine buldum.. quest item yazıyor ama questi bulamadım. bir bilgisi olan var mı??
    ayrıca hala 2 skilimi vermedim ne önerirsiniz.. lvl 31 pyromancer...
    edit: diğer skillerin özelliklerini bilmiyorum ayrıntılı bir bilgi bulabileceğim yer biliyormusunuz???

Bigisayarında oyunu yüklediğin yere git , Titan Quest\Manual klasöründe TQTechTree_UK.pdf dosyası var onu aç tüm skillerin özellikleri yazıyor orada.

Pdf dosyasını açmak için adobe acrobat reader kurman gerekir, tüm dergi cd lerinde var bu program yada internet yükleyebilirsin.
  • Düşen eşyalardan gerçekten çok ilginç olanları var. Bir boss la dövüşüyorum ve çöl bedevisi elinde sarı lacivert bir kılıçla bana doğru koşmaya başladı , bu sahne o kadar komikti ki resmen güldüm , ilk önce korktum bu yaratıktan çünkü elinde acayip bir kılıç vardı , sonradan anladımki bu kılıç unique item (mor eşya) normalde de zaten düşen unique itemler yaratığın kullandığı eşyalar oluyor , yaratığı keserek bu kılıca sahip oldum fakat gelin görünki ben Galatasaray'lı yım

• kılıcın özellikleri ne yaf :P
  • benim birkaç sorum olacak..ben cold ve lighting damage olarak storm heralde bu kategoriyi seçtim nasıl bir yol izlemeliyim 6-10 cold damage skill verdim mesela bu cold damage vuran silahlamı aktif olacaktır ve bu cold damage silahlar geçmi düşüyor yaratıklardan daha başlarındayım hep odun düşürüyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losthell -- 17 Temmuz 2006; 3:23:06 >
  • Bana grafik hatası gibi geldi o kılıç, yani damalı bir görünüm olabilirmi ya sadece çift renk ve damalı? o kılıç normalde (invertoyda bakınca) kesin başka türlü gözüküyordur.

Birde oyun hakkında birkaç bilgi vereyim size;

Oyunda gelebileceğiniz max. level 65
    Sahip olabileceğiniz max. resistance %80(sadece itemler ile) skill lerden gelen resistler hariç.
  • yüksek ihtimalle expansionlarla 99a çekerler
  • 32. level le oyunu bitirdim (ilk zorluk seviyesi tabi) nihayet.Tüm oyun boyunca elime çok iyi kılıç,kalkan, amulet vs geçti ama şu ayağa ve başa takılan armorlardan 50000 lik olanı hiç çıkmadı.

Warfare de en sağ üstteki skill keisnlikle çok iyi herkese öneririm.5 tane savaşçı geliyor ve ortalığı toz duman ediyorlar.Zorlandığım bir çok yerde en çok bunları kullandım.

neyse bakalım epic seviyesi nasılmış
  • uffffffffffffff yalvarırım bu oyunu internetten oynuyan varsa yardım pls,keychanger,keylogger v.s
  • tam oyuna ısındım level 3 olana kdr oynadım süper bi şekilde oynuyordu pc..oyundan çıktım epiosode1 oynadım emule winamp fln girdim oyun tam load yaparken masaüstüne atıyor bu crash sorunumu..pc'yi resetledim tüm programları kapattım yine aynı sorun sürüm 1.01 patch yapınca bnde çalışmıyor hiç oyuna girmiyor oyüzden normal reloadede sürümle oynuyordum ne güzel yaa bi fikri olan varmı arakdaşlar?.sürücüler ve directx'te son sürüm bu arada.
  • bu buldugumuz resimli beyaz taşlarla yarısı kesik
    sarı demir parcalarını nasıl kullanıyoruz...
    ayrıca ne oldugu bilinmeyen itemleri nasıl tanımlatıyoruz.
    bunları bilen cevaplarsa oyunu devam ettirmek kolaylaşacak
    şimdiden cevaplayan arkadaşa teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.