Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
724.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mısır da legend of beast diye bi görev var. lower nil de . bi mağaraya gircez sanırım gezdim o kaadar bulamadım . yardım edermisiniz.
  • souldarkorn bende summoner im ama sen intelligence ve dexterity ye yüklenmişsin ben strength ye yüklendim senin quikslot 5 de bulunan büyün kaçıncı seviyede bende 7 ve süper işe yarıyor.

Birde kujeste eminmisin öyle bir sandık olduğuna ?
    şahsen ben bulamadım gerçi olsada fazla kullanmazdım item toplarken x tuşunu kullanıyorum sadece değerli itemleri gösteriyor onlarında işime yaramanyanlarını satıyorum zaten 1 zorluk seviyesi 3 haritada 3 tane torbam oldu bu torbaları da ödül olaral aldım ben sizlerde nasıl bilmem ama illede bir yeri depo diye kullacağım dersen herhangi bir portal kapısında yere atarak biriktir ben dungeon siege de öyle yapıyordum fazlalıkları ama bu oyunda oynarken kaybolmuyor fakat oyundan çıkıp girince yere bıraktığın item ler kayboluyormu ona bir bakman lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: umuterdal

mısır da legend of beast diye bi görev var. lower nil de . bi mağaraya gircez sanırım gezdim o kaadar bulamadım . yardım edermisiniz.

Açıkcası şu an işteyim o kadar düşündüm emin değilim ama yanılmıyorsam büyük piramitin içinde bir yaratık var onu öldüreceksin piramitin girişinde bir adam var onunla konuşuyorsun piramitin girişide normal giriş değil yandan yıkılmış duvarların arasından geçerek giriyorsun ama dediğim gibi emin değilim.
  • Arkadaşlar ilk zorluk seviyesinde daha yeni geldim Mısır'a, 14 saattir oynuyorum ve lvl21'im, resimleri koydum sizce kötü yönde bi anormallik var mı? Ya da herhangi bir konuda tavsiyeleriniz? Warfare ve Storm kullıyorum bu arada.
     Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı!

• Oyunu 3. zorluk seviyesinde de bitirmek üzereyim fakat oyun inanılmaz zorlaşmaya başladı. Spirit hiçbir işe yaramıyor , tüm skilleri warfare a vermeye başladım fakat sadece warfare ı kullanarak oyunu bitirmem çok zor olacak gibi. Bugün yeni Spirit üzerinde yeni taktikler deneyeceğim , skill bozup Spirit üzerinde değişik skillere dağıtacağım eğer bir sonuç çıkmazsa oyunu 3. zorluk seviyesinde de bitirmem bayağı bir zaman alır anlaşılan , Spirit ilk zorluk seviyesinde çok iyidi fakat 2. ve 3. zorluk seviyelerinde hiçbir işe yaramıyor malesef!! yani benim gibi 1. zorluk seviyesiyle yetinmeyen biriyseniz Spirit i kesinlikle almayın.
  • ben earth ten cok memnunum...golemin bütün talentlerini fulleyince golem tank gibi bişi oldu ortaya onu atıyorum oyunun 2. zorluk seviyesinde bile canını yarıya indiremiyolar....bende golemle ugrasırlarken arkada dps yapıorum....2. skilliede nature actım bosslarda iken , boss golemle ugrasırken dps yapıorum ve golemin canı düstügü zaman healliyorum...işler cok daha kolay oluyo....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souldarkorn -- 20 Temmuz 2006; 19:39:01 >
  • Beyler ben RPG'de biraz acemiyim... Bu oyunda çift kılıç nasıl kullanılıyor; kalkanın üstüne koyunca kalkan çıkıyor... Ben paladin'imde... Sanırım başka bir karakter olmam gerekiyor...
  • warfare yanına rouge skilini vermeyi düşünüyorum. deneyen var mı nasıl oluyor ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: souldarkorn

ben earth ten cok memnunum...golemin bütün talentlerini fulleyince golem tank gibi bişi oldu ortaya onu atıyorum oyunun 2. zorluk seviyesinde bile canını yarıya indiremiyolar....bende golemle ugrasırlarken arkada dps yapıorum....2. skilliede nature actım bosslarda iken , boss golemle ugrasırken dps yapıorum ve golemin canı düstügü zaman healliyorum...işler cok daha kolay oluyo....

aynı taktiği uyguluyoruz bende gayet memnunum tüm skilleri golem e yatırıyorum da bakalım kontendoo nun durumuna gelince bizde işler nasıl gidecek ben 1. seviyede son şehre gelmiş bulunuyorum.
    Birde yaratıklara kalıplarına göre güç verselermiş daha mantıklı olurmuş gibi geldi koskoca t-rex 1 vuruşta tuş oluyor ,
    Ayrıca nehir kenarlarında gezerken dikkat edin bende 2 kere bug takılması oldu herşey normalken bir anda hareket edemez hale geldim yani oyun aktif herşey aktif ama sanki biryere bağlanmış gibi gidemedim hiç bir yere çıkıp tekrar girmem gerekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanturks1 -- 20 Temmuz 2006; 21:33:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: umuterdal

mısır da legend of beast diye bi görev var. lower nil de . bi mağaraya gircez sanırım gezdim o kaadar bulamadım . yardım edermisiniz.

Quest'i aldığın Wajdet Canyon'un kuzey batısındaki mağarada bulabilirsin scorpos'u.
    iyi oyunlar..
  • Megarayı terk edince Kerata ormanında yıkılmı bir köprü var cyclops yıkmı şadam birkaç güne tamir edilir diyor hiç deneyen oldu mu, o köprü tamir ediliyor mu gerçekten? Köprünün oradayken haritanın doğusunda yeşil ya da sarı npc daireleri gözüküyor fakat gittiğimiz istikamet nehrin etrafından dolaşacak gibi değil gibi geldi bana, orada bir kasaba var gibi geliyor bana.
  • bir arkadaş delphi de esyalarımızı koyabilecegimiz bi sandık oldugunu söylemişti bulan varmı onu
  • arkadaşlar delphide kutu falan yok. uydurdum bunu . daha da devam etirmeyeyim artık geyiği.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sayku

Megarayı terk edince Kerata ormanında yıkılmı bir köprü var cyclops yıkmı şadam birkaç güne tamir edilir diyor hiç deneyen oldu mu, o köprü tamir ediliyor mu gerçekten? Köprünün oradayken haritanın doğusunda yeşil ya da sarı npc daireleri gözüküyor fakat gittiğimiz istikamet nehrin etrafından dolaşacak gibi değil gibi geldi bana, orada bir kasaba var gibi geliyor bana.

Hayır köprü tamir edilmiyor aynı dediğin gibi arkadan dolaşıyor.

souldarkorn diğer itemleri düşürebildinmi typhon dan oraya geldim başarılı olduysa bende deneyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanturks1 -- 21 Temmuz 2006; 0:23:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kujeste

arkadaşlar delphide kutu falan yok. uydurdum bunu . daha da devam etirmeyeyim artık geyiği.

• bu oyunu online oynamak lazım...
    oyunun forum sitesinde millet cıkan mavi yazılı malları trade ediolar
    set düsürmek için bossu 50 defa denemek zorunda kalmıyorsun...ben 50 defa typhoon kestim daha setimin bi parcası düstü
  • quest'ten ödül olarak epik item çıktı ne şans ama

edit: 10 dk sonrası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athelass -- 21 Temmuz 2006; 1:43:29 >
  • arkadaşlar resımde görülen zırh ve ınvertoryde gorulen butun esyalar mavi ve yeşil başka bişey yok !!!!!

• Sonunda bitti bittide çok soluk bitti yani fıs tan bir altyazı ulan amma soğuk adamlarmış yani.Bu arada 5 kere typoon devirdim hiç bir şey düşmedi iyi kıytırıktan bir yüzük o kadar

Bu arada bir arkadaş 32 lvl da bitirdiği için hızlı gitmişsin demiştim ben 33 de bitiridm ne fark ama
    cidden oyun ilerledikçe lvl atlamak çok zor oluyor birde görevlerin ödülleri de az kalıyor bedce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanturks1 -- 21 Temmuz 2006; 2:01:27 >
  • 36 pyromancer ile bitirdim ilk oyunu ama pyro sarmadı, şimdi warfare ile başladım yunanistan'a 20 ile geçtim ama 2. skill'e bir türlü karar veremedim. rouge mu yoksa defence mi??
    deneyenler yorum yapabilirmi ama mümkünse hangi seviyede denediklerini yazarlarsa sevinirim sağolun şimdiden!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: khanturks1

Sonunda bitti bittide çok soluk bitti yani fıs tan bir altyazı ulan amma soğuk adamlarmış yani.Bu arada 5 kere typoon devirdim hiç bir şey düşmedi iyi kıytırıktan bir yüzük o kadar

Bu arada bir arkadaş 32 lvl da bitirdiği için hızlı gitmişsin demiştim ben 33 de bitiridm ne fark ama
    cidden oyun ilerledikçe lvl atlamak çok zor oluyor birde görevlerin ödülleri de az kalıyor bedce.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.