Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
724.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar bende oyun açılmadan daha siyah ekranda iken bu hatayı veriyor sebebi nedir?

"Couldn't initialize graphics engine."
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

yok zaten kontendoo ben o şuan elinde olan equipped madalyonu sormuştum saol teşekkürler. bi de bi diğer sorum ben daha ilk zorluk seviyesindeyim babil'in başlarındayım ancak hep mavi, sarı ve yeşil item düşürüyorum. mor item ilk zorluk seviyesinde düşmüyor mu?

Yanlış hatırlamıyorsam düşen ilk mor item ikinci zorluk seviyesinin başlarındaydı , yani ilk zorluk seviyesinde düşürdüğümü hiç hatırlamıyorum , zaten ilk zorluk seviyesinde set itemleri dışında (mavi olanlar) kaliteli birşey düşmüyor , mesela yaratıklardan nadir olarak düşen , 5li / 3lü setler halinde toplanarak eşyalara takılan özel parçalardan bir örnek vereyim , dinazorlardan düşenlerin özelliği şöyle ; tamamlandığı zaman %30 Damage , tamamlama bonusu olarakta %30 ekstra damage veriyor , bu sayede saldırı gücün eğer 100 ise 160'a çıkıyor , benim vuruş gücüm 980 civarında ve bunu kullandığım zaman yaklaşık olarak 1580 e çıkıyor vuruş gücüm. Yani asıl zevk 2. ve 3. zorluk seviyelerinde , hem eşyarda bariz bir artma oluyor hemde yaratıklar güçlendiği için çok daha zor ve eğlenceli oluyor oyun , ayrıca zorluk seviyesi arttıkça yeni bosslar geliyor , bu da gerçekten çok iyi düşünülmüş.

Bunu dışında birkaç anekdot daha ekleyeyim ; Sürekli yaratıklardan düşürmeye çalıştığınız itemlerden çok daha iyilerini tacirlerden alabilirsiniz , yani mor itemleri gözünüzde fazla abartmayın kesinlikle , benim elime 20'ye yakın mor silah geçti fakat sadece birini kullanıyorum diğerlerini ise sattım , diğer elimdeki silahı ise bir tacirden aldım ve Poison damage olarak 570 damage vuruyor , ayrıca mor itemler bosslardan düşmez bossların sandıklarından ve sıradan yaratıklardan düşer bunu hiçbir zaman unutmayın , ben hiç hatırlamıyorum bir bossu öldürüp mor item düşürdüğümü , zaten işin esprisi şöyle ; Eğer sen bir yaratığı öldürüp ondan düşen baltayı , yüzüğü ya da herhangibir eşyayı yerden alırsan , o eşyalar onun sana saldırırken kullandığı eşyalardır , mesela telkine kılıç kullanmadığı için kılıç düşürme olasılığı istisnadır , aynı zamnda telkine büyücüler sınıfına girer ve bu nedenle savaşcıların işine yarayabilecek bir eşya düşüremezsiniz pek (yüzük ve madalyon dışında) bu eşyaların sarı , yeşil ya da mor olma olasılığını arttırmanında bir yolu var , mesela sizin strenght 100 , bu durumda 100'e yakın ya da yüzden fazla strenght isteyen eşyaları sarı olarak düşürme olasılığınız çok azdır , fakat sizin strenght yaratıkların silahlarına göre çok fazlayasa o zaman özel eşya düşürme olasılığınız çok artıyor , mesela ben Dexterity'i düşük tutuyorum , bu sayede bana hiç mor ok düşmedi , Strenght'ım abartı olduğu için düşen saldırı eşyalarından sadece biri Staff'dı diğerleri hep kılıç / balta gibi aletler oldu , aynı durum düşürdüğüm kostümler içinde geçerli. Sadece yüzüklerde herhangibir sınırlama olmadığı için her türlü yüzük düşebiliyor. şunu da belirteyim , savaşcıysanız genellikle staff , büyücüyseniz yakın saldırı silahları düşürürsünüz.
    Son olarak , kullanacağınız eşyaları itinayla seçin , ortalama bir karakter oluşturmakta sizin elinizde en iyisini yapmakta , yeterki kullanacağınız eşyaları iyi seçin.
  • kontendoo bilgiler için çok teşekkürler, şu ilk seviye bitsin hemen başlıcam 2.'ye.
  • Beyler bana biraz yardım gerekli makinaya format atmak zorunda kalınca oyun da gitti doğal olaral neyse windows u yükledim oyunu da yükledim ama patch i yükleyemiyorum sebebini bilen varmı acaba çalıştırdığım zaman yazısız bir ekran geliyor önceden biliyorum bunda o ekran geliyor ok diyorum ama patch i yükleyemiyor biraz yardım
  • kontendoo
    dediğin gibiyse ben sadece strenght kasayım:) hep ok staff düşüyor!!dex str kadar var!!!
  • Multiplayer ortamından birbirimizle işe yarayan eşyaları değiş tokuş edebiliriz değil mi? Denesek güzel olurdu.
  • Gerçekten çok güzel bir oyuna benziyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: athelass

demo oynadığın için belli bir levelden sonra savaşsanda lvl atlayamıyorsun!! lvl 5 ti sanırım.

yazıları okumak için:

Masa üstünden
    My Documents\My Games\Titan Quest Demo\Settings
    klasörüne gidip. Options.txt dosyasını açıp ve içindeki Language = Turkish satırını, Language = English olarak değiştir.

Oyunun kurulu olduğu klasörden
    Titan Quest\Settings
    buradaki Defaults.txt dosyasını açıp satırların en sonuna Language = English satırını ekle.

iyi oyunlar...

edit: Ama en güzeli tam sürümünü alıp oyna
    quote:

Orjinalden alıntı: recko

şu tag not found hatası olduğu için(demo)yazıları okuyamıyorum fakat müthiş bir karakterim var(erkek)
    görünmez kılıç ve ok um var boynuz dan bir kaskım var(kral centaur dan)centaur zırhım falan var

fakat baal212 benim adama fark atmış
    fakat silah olarak benim adam biraz avantajlı görünüyor

fakat şu inventory de strengh i falan arttıramıyorum ilkinde + çıkıyodu artık çıkmıyor o kadar savaşıyorum ama yok.
    bi de kırmızı lı(kullanamadığım malzeme çok.hepsi birbirinden güzel satmaya kıyamıyorum.açılmalarını bekliyorum açılmıyolar nasıl açabilirim yardım edin

bi de şu demo da ki save imi tam sürüme kaydetsem aynı adam çıkar mı?

zaten bugün alıcam tam sürümü
    arkadaşların koydukları resimlere baktıkça içim gidiyo
    demo olduğu için 2. memleketten ileri gitmiyor ama mısır bölümlerinin ıvır zıvırları var nasıl iş anlamadım

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recko -- 24 Temmuz 2006; 10:28:19 >
  • Oyunda en çok dmg 'ı vuran karakter slayer galiba ( warfare + rogue ) . çünkü büyülerde en çok dmg vuran karakter 350'lerle takılırken item'lerle ve gerekli skillerle %300-400 dmg vurmak çok rahat slayer'da . Fakat 19 levelim şu ana kadar sadece warfare mastery'e puan verdim 39 skill point ve 20 'e yakında char point boşta . Bunları bi an önce dağıtmam lazım çünkü mısır 'a geçiyorum ve son yaratık gerçekten sorun oldu bana . Artık skilleri ve puanları dağıtmam lazım . Karakterimi tek bir insana en çok dmg 'ı vuracak şekilde hazırlıyorum . Pvp mantığı yani . Sizce nelere puan vermeliyim . Teker Teker yazarsanız sevinirim . Warfare 'de ve Rogue'e hiç bir skill'e puan vermedim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i3attery -- 24 Temmuz 2006; 16:02:16 >
  • arkadaşlar ben oyuna yeni başladım 2. levela atladım warfare özelliğini seçtim ama 2. skilli nasıl ve nerden seçecem bi yardım eder misiniz
  • kimseden cevap gelmedi bende sorunu kendim çözdüm.

eski savelerinizi yeniden kurdugunuz oyun görmüyorsa oyunu kurmadan önce eski savelerinizi MyGames\Titan Quest kopyalayın oyunu kurduktan sonra hala görmüyorsa önce normal crackla deneyin oda olmassa 1.08yama crackla deneyin sorun çözülüyor. ama sorun tekrarlanabilir onu için eski savenizle oyuna ilk girebildiginiz an oyunu save yapın ve save havuzuna gidin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoFiX -- 24 Temmuz 2006; 23:21:27 >
  • Öhöm

• quote:

Orjinalden alıntı: sulo7392

arkadaşlar Titan Quest'in Belgelerim\My Games\Titan Quest altındaki dosyaları ve THQ\Titan Quest\Settings
    doslarını kopyaladım bilgisayarıma format attım Titan Quest yeniden yükledim dosyaları ayni yerine kopyalamama rağmen oyun eski save dosyalarını görmedi sanki hiç birşey yokmuş gibi normel şekilde oyuncu yaratma ekranıyla başladı.
    Arkadaşlar Titan Queste eski save doslarımı nasıl görünür hale getirebilirim.

Arkadaşlar Yardım ederseniz çok sevinirim.
    Şimdiden Teşekkür Ederim.

My Documents\My Games\Titan Quest
  • Çok dengesiz görünüyor oyun baya bir yama gerekiyor en iyisi ben seneye oynayayım.
  • ya arkadaşlar boyle bir mor item buldum nedir onu anlayamadım!! storm+warface seçili 16 seviyedeim

• quote:

Orjinalden alıntı: bt1903

ya arkadaşlar boyle bir mor item buldum nedir onu anlayamadım!! storm+warface seçili 16 seviyedeim

O bir quest item, görevini tamamlaman için gerekli, istesen de satamazsın, atma da sakın. Etrafındaki insanlarla konuş quest'i oku, kılıç bir quest item dediğim gibi bitirmen için gerekli, araştır.
  • Ya arkadaslar greece deki son yaratigi oldurdum. Devamında açılan kapıdan bir npc beni kıyıda bir geminin beklediginden falan bahsediyor, NPC nin yanına gidiyorum fakat elemanla konusamıyorum. oylece kaldım.

Bikactane side questim eksik. acaba onları mı tamamlamam gerek.

Yaratıgı oldurdugum yere geri dondum ordaki npc ile tekrar konustum bana gizli bir kapıyı kapatmam gerktiginden falan bahsetti..

Deli olacam okadar ugrastım son yaratık icin. Sanirim burdan mısıra gecicem ama ...

Bi bilen arkadas yardimci olursa cok sevinecegim. Simdiden cok tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsn

Ya arkadaslar greece deki son yaratigi oldurdum. Devamında açılan kapıdan bir npc beni kıyıda bir geminin beklediginden falan bahsediyor, NPC nin yanına gidiyorum fakat elemanla konusamıyorum. oylece kaldım.

Bikactane side questim eksik. acaba onları mı tamamlamam gerek.

Yaratıgı oldurdugum yere geri dondum ordaki npc ile tekrar konustum bana gizli bir kapıyı kapatmam gerktiginden falan bahsetti..

Deli olacam okadar ugrastım son yaratık icin. Sanirim burdan mısıra gecicem ama ...

Bi bilen arkadas yardimci olursa cok sevinecegim. Simdiden cok tesekkurler

O geminin yanındaki gemicinin yanına git adamın üstüne tıkladığın zaman mısıra şimdi mi yol çıkmak istiyorsun diye soracak sana sende evet de gemiyle mısıra gideceksiniz.

Oyunda her seferinde farklı itemler düşüyor yani her skil için farklı ve her birleştirilen skil için farklı buda oyunu daha cazip hala getiriyor bence.Mesela şu anda oyunu bitirmiş ama skinleri farklı olan arkadaşlar yeniden başlama isteği duyacaklardır.

Mesela hunterone arkadaşımız maşallah 65 lvl assain .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanturks1 -- 25 Temmuz 2006; 10:58:11 >
  • arkadaşlar siz bu kalkanlardan hangisini kullnmalıyım storm+warface seçili virde ben warface bu yaratıkları fln nasil getirecem miilet adam çağırıyormuş en soldaki skill 3 tane oldu diğer ustteki 2 tane çıkmıyor!!!

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.