Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
724.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pesimist_24

Ya Beyler Şu İnvertorynin Yanındaki Küçük Bag leri Nerden Alıyoruz İnvertory Full Doldu Eşyalarımızı Koyabilceğimiz Bi yer Mı Şehirlerde ??

Valla onlar kendiliğinden geliyor.Ben de 3 torba var şu anda.

Arkadaşlar bu arada oyunu yeniden yükledim,ama hala update yapamıyorum.Orjinal exe dir şudur budur hepsi tamam ama update olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: zalimtr

oyun güzel ama baya bi hata var oyunda yakın zamanda yama çıkar

yama çıkmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Üvercinka

quote:

Ya Beyler Şu İnvertorynin Yanındaki Küçük Bag leri Nerden Alıyoruz İnvertory Full Doldu Eşyalarımızı Koyabilceğimiz Bi yer Mı Şehirlerde ??

Arkadaşlar bu arada oyunu yeniden yükledim,ama hala update yapamıyorum.Orjinal exe dir şudur budur hepsi tamam ama update olmuyor

Nasıl update yapmaya çalıştığını söylermisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: Üvercinka

quote:

Nasıl update yapmaya çalıştığını söylermisin?

Ya oyunun içinden update i de denedim, download yaparak da denedim.

Oyunun içinden yapınca download ediyor, bitince masaüstüne geliyor ve securom vs gibi bir software algılandığını söylüyor.Makinada kurulu olan Daemon ve Cure rom u siliyorum, bu sefer de orhinal cd yi tak diyor.

Dışarıdan indirdğim download ise sen sağ ben selamet.İşlem dahi yapmıyor.
  • @Üvercinka
    standalone isimli patchi indirmelisin linki var geçmiş sayfalarda. Oyunu tamamen sil ve yeniden kur hiçbir işlem yapma bütün programları kapat (emulasyonları) sonra patch dosyasını çalıştır hiçbir şey sormuyor zaten direk tamam deyip kuruyosun patchi sonra gerekli exe yi üzerine yapıştırıp oyna
  • Beyler Şu Oyunu Hamachiden Oynayalım B Ya erak Ediorm multide Nasıl Oynanıyo Diablo 2 yide multide oynamadım hiç eğer oynamak istiyen olursa burdan bi pm atsın
  •  Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı!
  • quote:

Orjinalden alıntı: athelass

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı!

neyden çıktı ?
  • quote:

Baya karizma yapmışlar pıçağı :)
  • bu oyunu internetten oynuyan varsa lütfen yardım
  • ben warfare + defans seçtim ama warfare den memnun deiğilim delphi ye kadar geldim warfare a 9 mastery skill dahil toplam 23 skill verdim ama değiştirmek istiyorum anladığım kadarıyla mastery skillerini geri alamıyorum şimdi skilleri değiştirsem ilerde bi kaybım olur mu
  • ben yeni patchle oyuna girdim ama internetten oynuyan yoqqqqqqq
  • Beyler oyunda takılmalarınız hala sürüyormu anlamsız bir kasılma ve takılma var henüz çözebilmiş değilim özellikle gece veya mağaralara girdiğimde oluyor.
  • kronos tapınağında bir sandıktan
    quote:

quote:

neyden çıktı ?
  • arkadaşlar şu patch olayını düzgün bir şekilde ele alsak oyunu sıfırdan yukluyorum standalone patch yapıyorum exe yi yapıstırıyorum ama ınvertoryde otomatık işlem yapmıyor portalda bır yerden bır yere gıderken ozellıkle şehirlere varıldıgında ınvertory ekrenı skıll ekranındaki kaplamalar gelmiyor yazılar kalınlasıyor okunmuyor 1.08 patch yapıldıgını nerden anlayabiliyoruz patch yaaprken hıcbır yazı okunmuyor bos stunlar gelıyor ılkını onaylıyorum 14 adet dosya aktarılıyor en son bı uyarı daha gelıyor onuda onaylıyorum patch sanırım bu sekılde kuruluyor yanlısım varsa duzeltın emule programlarınıda kaldırdım ama patch yapıldıgını anlayan oyun içinde herhangi bir ibare yada denılen gıbı otomatık ınvertory duzeltme olmuyor yardımcı olurmusnuz ben daha bu formda yenıyım
  • hocam sendekı soırunlar bendede oluyor sende su kaplamaların çöktüğü oluyormu portaldan bir yerden sehre filan dönerken yada ilerlerken skill ekranı invertory ekranı ve map ekranındakı kaplamalar gidiyor seffaf bir yüzey kalıyor yazılar kalınlasıyor okunmaz hale geliyor sen patch yaptıgına dair bir kesin bilgi bulabiliyırmusun oyunda
  • khanturks1 yazdım ama aynı pencere içinde olmadı neyse sıtede acemıyız olur o kadar er sınıfındayız daha eğitim almak şart oldu sitede komutanlar binbaşılar filan görüyorum patch sorununu bi çözsek
  • ya oyunda banka gibi bişiy yokmu bi sürü mavi item çıktı satsan satılmaz (daha kullanamıyorum bile) atsan atılmaz invertory full doldu naapcamı şaşırdım bide şuna cwp verirseniz sevinirim =)

" ben warfare + defans seçtim ama warfare den memnun deiğilim delphi ye kadar geldim warfare a 9 mastery skill dahil toplam 23 skill verdim ama değiştirmek istiyorum anladığım kadarıyla mastery skillerini geri alamıyorum şimdi skilleri değiştirsem ilerde bi kaybım olur mu ?"
  • arkadasım valla ınvertory dolunca yapılcak bısey yok stash de yok bankada atıcan mecburen ama adamlar cogu seyı eksık yapmıs mesela sılahlara slot koymamıs ben hangı rune gıbı seyler varya onları taktıgımı goremıyorum ınsan aklı bu sekıller daha cok kalıyor aklında dıablo bu konuda psıkolojıye oynuyordu bıde sureklı mage klasında sılahlar dusuyor bunuda duzeltmlerı sart yoksa oyunun akısı tamamen baltalanıyor oran cok onemlı bu tur oyunlarda bu tur kucuk ayrıntıları neden yapmamaıslar anlamadım
  • Evet ya çok sinir bozucu bu arada doğru crack i yaptığına emin misn böyle crack muhabbetleri yasak forumda ben sana benm yaptığım crack i yollıyım PM e bak istiyen olursa yollayabilirm
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.