Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
724.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aman Yönetici El Atmadan Sızdırdığımız Kadar Sızdıralım Akşama Forumda Msj Kalmıcak Yine :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

insan utanir lan boyle oyun yapmaya. koskoca olymposu tayfun adinda bir titan basmis ben gotu boklu insan halimle titanin actigi portala atlayip olimposa gitmis bu titanin kicini basini kesmis iskeletinden oturma grubu yapmisim beni telesekretere kutlatiyorlar bir de ayip olmasin diye eve portal aciyorlar. hayir zaten sinir olmusum

zuhzuhzuzhu
  • quote:

olabilecek en dandik oyun sonlarindan birine imza atmistir. zaten "telkine" adli mor orko bozmasi ibisle "sabalak kotu adam" diye bir sey icat etmis olan bu oyunun sonunda zeus amca cikip dunya ile olympos arasindaki bagin kopmasi iyi oldu bundan sonra dunyanin kaderini insanlara birakacagiz gibi abuk sabuk bir yazi(evet ekranda kayan yazi) cikartarak oyunu bitirtmistir. insan utanir lan boyle oyun yapmaya. koskoca olymposu tayfun adinda bir titan basmis ben gotu boklu insan halimle titanin actigi portala atlayip olimposa gitmis bu titanin kicini basini kesmis iskeletinden oturma grubu yapmisim beni telesekretere kutlatiyorlar bir de ayip olmasin diye eve portal aciyorlar. hayir zaten sinir olmusum ne zaman bir set item dusse migfer cikiyor sictigimin oyununda, yunik item desen, cikan seylerin hali icler acisi . ipek yolunu kosarak oyundan dusup dusup yeniden baslatarak tepmisim. bir questin esyasi duserken, esyayi alip geri gotururken, esyayi isteyen dingile geri verirken coktu. bu yuzden ayni questi yeniden yapmak zorunda kaldim yeniden yaparken de 2 defa coktu. magaraya girmekten, yurumekten, buyu yapmaktan korkar oldum oyun cokecek diye yaratiklarla kardes ulke misali takildim oyunun sonlarina dogru. en azindan 13 tane patchi cikmadan almayin, kurmayin, oynamayin.

not: editleyecegim ben bunu sonra, yeterince nefret kusamadim.

not 2: bilgi olsun, gri esyalar bozuk; beyazlar normal; sarilar buyulu; yesiller rare; maviler epik; morlar efsanevi. mor esyalar epik zorluk seviyesinin sonuna dogru cikiyormus. iksirler kirmizi, altinlar sari. z, tum esyalari, alt bozuk olmayan esyalari, x ise sari ve yukarisi esyalari gosteriyor.

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=titan+quest

• Hellmarch:
    tugy çizdim senin titanın karizmayı
    ¤ۣۜ..¤ [c=1]Rais[/c=4][c=4]tliN[/c=1]:
    valla ben oynuom çok güzel
    Hellmarch:

beğenmeyin siz beni oyalıyo
  • Benim kararsız kaldığım bir nokta var, elimde 50% piercing vuran bir mızrak var, ondan daha iyi vuran ama 35% piercing olan bir mızrak buldum hangisini kullanmam daha iyi olur? Savaş sistemini iyi bilen biri var mı?
  • quote:

Hellmarch:
    Hellmarch:

ice wind dale fallout oyna hala değişme yenilenme sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sayku

Benim kararsız kaldığım bir nokta var, elimde 50% piercing vuran bir mızrak var, ondan daha iyi vuran ama 35% piercing olan bir mızrak buldum hangisini kullanmam daha iyi olur? Savaş sistemini iyi bilen biri var mı?

o piercing damagein ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama tahminim bow spear gibi uzaktan atılarak dmg veren silahlar için extra dmg sağlıyor. Ama kılıçların üzerindede var piercing %25 yazısı nasıl oluyor bilen biri anlatsın bari
  • Oyunda buluduğum mavili itemlerin ss lerini atıcam buraya sizde gönderin bakalım ne entesan uniq itemler yapmışlar.

Yeni patch ile birlikte yeni char oluşturdum;
    Şu anda lvl 16 yım mısıra yeni geçtim bu karakterimle ve sadece bu karaktere şimdiye kadar çıkanlar;

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı!

Edit: yeni itemler ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 12 Temmuz 2006; 4:16:47 >
  • Oyundan düşme sorunu yaşayanlar hep ayn ısıklıkta mı yaşıyor yoksa biryerde nsonra sıklaştı mı? Grafik detaylarını düşürdüm düşüreli daha sık düşme problemi yaşıyorum detaylar yüksekken daha azdı ne hikmetse.
    Bu arada Kontendoo özel mesajlarına bakar mısın.
  • Yaptığım Her Şeye Rağmen Oyun Hata Verip Atıyo Deli Olcam ya =(
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

quote:

Hellmarch:
    Hellmarch:

ice wind dale fallout oyna hala değişme yenilenme sen

O oyunlar bir kere şaheserdir. Böyle çöp oyunlar değil. Sen grafiklerine bakarak değerlendir oyunları. Özellikle Falloutta ki atmosferi hiç bir oyunda bulamassın. İcewand dale' de el ile çizilmiş grafikler hangi oyunda var. Baldurs Gate in sürükleyeciliği Diablo' nun Bosslarını keserken popondan gelen ter bu oyunda oldu mu? En baba yaratığı 3 dakka da kesiyorsun.
  • iyide zaten şu ara oyun yok.bu kıtlıkta ilaç gibi geldi işte titan quest. hiç oyun oynamamaktan iyidir bunu oynamak. ki her rpg sevenin kesin oynaması gereken bir oyun. hep diğer oyunlarla karşılaştırırsak piyasada oynayacak oyun kalmaz.
  • İlk seviye kolay fakat 2. ve 3. seviyeleri her babayiğit bitiremez yani zorluk olarak Diablo'dan aşağı değil , belki Hell kadar zor değil fakat zor yinede. İlk seviyede oynarken Allah ne verdiyse dalıyordum fakat 2. seviyede atılan her ok bile canımın 10/1 ini götürünce bırak bamgüm dalmayı oklardan kaçar oldum. Ayrıca bosslara öldürmek için özel stratejiler geliştirmeniz gerekiyor ve bu geliştirdiğiniz strajeler kusursuz olmalı , çünkü bosslar 2. zorluk seviyesinde bir vuruşta öldürüyorlar. Yani tek hatanız ölmenize neden oluyor.
    Yukardaki alıntı için ise , ekşisözlük yazarları Allah'ı bile beğenmezler (hâşâ) en kusursuz olgulara bile kulp takmakta üzerlerine yoktur , her türlü güzelliği ya da kutsallığı eleştirirler onlara hiçbirşey beğendiremezsiniz zaten , peygamber efendimiz (s.a.v.) den tutunda Kuran-ı Kerim'e kadar her türlü olguyu eleştirir bunlar.
    Oyunda video yokmuş , video meraklısıysanız gidin animasyon film izleyin , sonu hiç iyi değilmişte bir sıradan adam nasıl Titan kesebilirmiş , Dante kurşun geçirmezken ya da Barbarian 20 metre büyüklükteki yaratıkları keserken çok mantıklı oluyor fakat bu adam kesince mantıklı olmuyor , bu eleştirilerin hepsi oyundaki koruma sisteminden kaynaklanıyor , eğer THQ sıradan bir koruma sistemi yapsaydı ve crash problemi olmasaydı , birçok kişi fikrini değiştirirdi.

Son olarak isteyen oynasın istemeyen oynamasın fakat insafsızca eleştirmeye kimsenin hakkı yok.!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: Sayku

Benim kararsız kaldığım bir nokta var, elimde 50% piercing vuran bir mızrak var, ondan daha iyi vuran ama 35% piercing olan bir mızrak buldum hangisini kullanmam daha iyi olur? Savaş sistemini iyi bilen biri var mı?

o piercing damagein ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama tahminim bow spear gibi uzaktan atılarak dmg veren silahlar için extra dmg sağlıyor. Ama kılıçların üzerindede var piercing %25 yazısı nasıl oluyor bilen biri anlatsın bari

Piercing damage , critical hitlerde işe yarar , boss ve kalkanlı yaratıklara karşı çok etkilidir. Yani ne kadar yüksek olursa o kadar iyi , vuruş gücünü yükseltir.

Bunlarda benden birkaç ekipman , hiç mor unite görmeyenler için koyayım. Normalde bunları kullanmıyorum , daha iyileri var çünkü.

• Arkadaşlar Warfare seçerseniz en üst solda ki büyü de ilk levelde 3 daha sonra sayı-süre ve güç armtak koşuluyla heykelden 3 savaşçı çıkıyor.Belli bir sürede kayboluyorlar ama mesela boss larda falan inanılmaz işe yarıyorlar.

Bu arada bende şu mavi yazılı olan kalkanlardan 3 tane oldu. Bunlardan birisi ilginç bir özelliğe sahip.Büyü gibi altta ki slotlara yerleştiridoyrsun, adama kalkanın tersi ile vuruyor ve bayağı da hasar veriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

Bunlarda benden birkaç ekipman , hiç mor unite görmeyenler için koyayım. Normalde bunları kullanmıyorum , daha iyileri var çünkü.

Özellikleri baya güzelmiş, şeklini şemalini gösterseydin keşke diğer kullandıklarınıda göster, korkma nazar değdirmeyiz

Bu mor itemler epic zorlukta çıkanlar değilmi? Bitirdinmi acaba epic olarak? Legendary mi geliyodu sonra ne? Oradaki itemler baya fantastik olacak galiba

Ben çıkan bütün maviş itemleri buraya koymayı düşünüyorum

Birde aynı diabloda olduğu gibi tüm resistler epic seviyesine gelince %40 azalıyor. Yani sıfır olan resistiniz -40 oluyorki burdan alacağınız darbe çok şiddetli olur tabiki, resist olayı oyunda çok karmaşık sadece cold, fire,lighting ve posion gibi temel resistlerin dışında piercing,stun bleeding gibi extra resistler var ve bunlara dikkat etmezseniz yaratığın biri sizi iki ok darbesiyle yere indirebilir. Birde vitalty gibi bişey var onu çözemedim nası bir resist veya dmg şeklidir?

Daha iyi anlaşılsın diye ss çekerek göstereyim dedim;

Sırasıyla: fire - cold - lighting - poison ve piercing resistanceları

Bleeding - Vitiality - Energy - Stun - Disruption resistleri

Şimdi bütün yenilik bu secondary resistancelarda zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 12 Temmuz 2006; 4:21:27 >
  • Oyunu Çok Renkli Küfür Nidalarıyla Unistall Ettim =) Gerçi Bu 5. Oluyo Ama
  • Bir eşyaya birde nfazla relic takabiliyor muyuz? Mesela bir silaha bir tane x bir tane de y parçası takabilir miyim? Taktıktan sonra çıkarabilir miyim?
  • Bu arada yanlışlıkla görev dosyalarımı sildim, Mısır'daki kütüphane görevini yapıyorum orada olan biri varsa *\My Documents\My Games\Titan Quest\SaveData\Main\(karakter adı)\Levels_World_World01.map\Normal* klasöründeki .myw uzantılı 2 dosyayı bana gönderebilir mi?
  • Beyler Buldum Sonunda Yaa Patch i Yükledikten Sonra Ayrı Bi Crack Yapmamış Gerekiyomuş Aklıma Gelmemişti
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.