Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
724.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kontendoo

Oyunu 3. zorluk seviyesindede bitirdikten sonra detaylı bir tüyo rehberi hazırlarım

Çok güzel olur valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: dışişleri

dostum gece gündüz titan oynuyon herhalde

Günde maksimum 2 saat oynuyorum , aslında burada benim size karşı olan avantajımı şöyle izah edebiliriz ; Bende windows a düşme hatası vermediği için bu hatayı verenlere karşı ciddi bir zaman farkı atıyorum , oyunu tahminen 10 gündür oynuyorum yani genelde 20 saat eder , RPG lerde çok iyi olduğum için 4. gün sonunda oyunun ilk zorluk seviyesini bitirmiştim , bana ilk seviye çok kolay gelmişti ve tek vuruşta öldüremediğim pek yaratık yoktu , yani ortalama 8 saatte ilk seviyeyi bitirdim , belki acemi bir RPG'ci bu oyunu 15 saat ya da daha fazla bir sürede bitirebilir (1. seviye) fakat iyi bir RPG'ci ilk seviyeyi çok çabuk bitirir. Zaten teleport sayesinde 5 dakikada bitirdiğim görevler bile oldu , adam bana git şunu öldür diyor , gitmek için 4 dakikamı harcıyorum 1 dakikada yaratıkı gebertiyorum ve teleport sayesinde görevi bitirmiş oluyorum 12 saattır 2. seviyeyi oynuyorum. Tatil yapan bir insan için günde 2 saat oyun pekte fazla değil , zaten bilgisayar başında 3 saat geçiriyorumdur 2 saati oyuna gidiyor yani gayet normal , hatta ortalama altında bile diyebilirim.
  • quote:

quote:

Günde maksimum 2 saat oynuyorum , aslında burada benim size karşı olan avantajımı şöyle izah edebiliriz ; Bende windows a düşme hatası vermediği için bu hatayı verenlere karşı ciddi bir zaman farkı atıyorum , oyunu tahminen 10 gündür oynuyorum yani genelde 20 saat eder , RPG lerde çok iyi olduğum için 4. gün sonunda oyunun ilk zorluk seviyesini bitirmiştim , bana ilk seviye çok kolay gelmişti ve tek vuruşta öldüremediğim pek yaratık yoktu , yani ortalama 8 saatte ilk seviyeyi bitirdim , belki acemi bir RPG'ci bu oyunu 15 saat ya da daha fazla bir sürede bitirebilir (1. seviye) fakat iyi bir RPG'ci ilk seviyeyi çok çabuk bitirir. Zaten teleport sayesinde 5 dakikada bitirdiğim görevler bile oldu , adam bana git şunu öldür diyor , gitmek için 4 dakikamı harcıyorum 1 dakikada yaratıkı gebertiyorum ve teleport sayesinde görevi bitirmiş oluyorum 12 saattır 2. seviyeyi oynuyorum. Tatil yapan bir insan için günde 2 saat oyun pekte fazla değil , zaten bilgisayar başında 3 saat geçiriyorumdur 2 saati oyuna gidiyor yani gayet normal , hatta ortalama altında bile diyebilirim.

bravo walla
  • quote:

quote:

Baba bence uzun uzun hesap vermene gerek yok.Oyun senin, bilgisayar senin.İstersen 24 saat oynarsın, istemezsen oynamazsın.Başkasını ilgilendirmez
  • Nihayet patchi indirdim.
    Kurdum
    Hata
    Oyunu kaldırdım, tüm klasörlerini sildim, baştan kurdum.
    Patch yükledim, çalıştırdım
    O.K.
    Baştan başlamak gereğini hissettim, gayet güzel çalışıyor.
    gece saat 23:30 dan sonra level 10 a gelene kadar oynadım.
    Hazır baştan almışken karakteri de adam gibi yapılandırayım dedim.
    Earth + Defence aldım.
    Juggernaut oldu karakter.
    Hiç heal kullanmıyorum desem yeridir. Elemanlar çok çabuk yıkılıyor, şu ana kadar tek vuruşta yıkılmayan yaratık çıkmadı karşıma, sadece boss lar bir kaç vuruş gerektiriyor.
    Earth + defence zevkliymiş arkadaşlar.
    Tavsiye ederim.
  • Allam Ya Bende Patch de Hata Verio Hunter_One Arkadışımız Yardım Etti Ama Onun Yöntemiyle Çözülmedi İş :( Alternatif Bi Çözüm Yolu Bulan Varsa PM İle Anlatabilir mi
  • Hayırlı olsun v1.08.exe artık ok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: korgeneralim

Hayırlı olsun v1.08.exe artık ok.

hata veriyor oda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemadar

Nihayet patchi indirdim.
    Kurdum
    Hata
    O.K.
    Earth + Defence aldım.
    Hiç heal kullanmıyorum desem yeridir. Elemanlar çok çabuk yıkılıyor, şu ana kadar tek vuruşta yıkılmayan yaratık çıkmadı karşıma, sadece boss lar bir kaç vuruş gerektiriyor.
    Tavsiye ederim.

Bende defance+earth bir karakter başlattım sırf Juggernaut olmak için, son xmen filminde vardı hatırlarsanız. Yenilmez yıkılmaz birşey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

quote:

hata veriyor oda.

Ya Sendede Mi Hata Veriyor Aynı şey Bendede Oluyor Enige.dll İle İlgili Bi Şey Nasıl Çözcez Ya Oyund Girdiğim Andan Sonra 45 sn Geçmeden Oyundan Atılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Nihayet patchi indirdim.
    Kurdum
    Hata
    O.K.
    Earth + Defence aldım.
    Tavsiye ederim.

Bende defance+earth bir karakter başlattım sırf Juggernaut olmak için, son xmen filminde vardı hatırlarsanız. Yenilmez yıkılmaz birşey.

Harbi öyle, elimi kolumu sallaya sallaya geziyom valla.
    Yanımda bi de fire Golem cinsinden bişii var, onuda level 5 falan yaptım, kodumu oturtuyo, bi de çevremde dönen ateş topu, silahlara da eklenen ateş gücü... Eeeee, kim tutar ki beni
  • GÜZEL OYUN AMA ÇOK ŞEY İSTİYO
  • quote:

Orjinalden alıntı: pesimist_24

quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

quote:

hata veriyor oda.

Ya Sendede Mi Hata Veriyor Aynı şey Bendede Oluyor Enige.dll İle İlgili Bi Şey Nasıl Çözcez Ya Oyund Girdiğim Andan Sonra 45 sn Geçmeden Oyundan Atılıyorum

Bende çalışıyor sorunsuz Ama exe yi win98/me uyumluluk modunda çalıştırıyorum. İmage olmadan nocd şeklinde çalıştırmak daha iyi oluyor, iyi oldu bu
  •  Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı!

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı!

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı!
  • olabilecek en dandik oyun sonlarindan birine imza atmistir. zaten "telkine" adli mor orko bozmasi ibisle "sabalak kotu adam" diye bir sey icat etmis olan bu oyunun sonunda zeus amca cikip dunya ile olympos arasindaki bagin kopmasi iyi oldu bundan sonra dunyanin kaderini insanlara birakacagiz gibi abuk sabuk bir yazi(evet ekranda kayan yazi) cikartarak oyunu bitirtmistir. insan utanir lan boyle oyun yapmaya. koskoca olymposu tayfun adinda bir titan basmis ben gotu boklu insan halimle titanin actigi portala atlayip olimposa gitmis bu titanin kicini basini kesmis iskeletinden oturma grubu yapmisim beni telesekretere kutlatiyorlar bir de ayip olmasin diye eve portal aciyorlar. hayir zaten sinir olmusum ne zaman bir set item dusse migfer cikiyor sictigimin oyununda, yunik item desen, cikan seylerin hali icler acisi . ipek yolunu kosarak oyundan dusup dusup yeniden baslatarak tepmisim. bir questin esyasi duserken, esyayi alip geri gotururken, esyayi isteyen dingile geri verirken coktu. bu yuzden ayni questi yeniden yapmak zorunda kaldim yeniden yaparken de 2 defa coktu. magaraya girmekten, yurumekten, buyu yapmaktan korkar oldum oyun cokecek diye yaratiklarla kardes ulke misali takildim oyunun sonlarina dogru. en azindan 13 tane patchi cikmadan almayin, kurmayin, oynamayin.

not: editleyecegim ben bunu sonra, yeterince nefret kusamadim.

not 2: bilgi olsun, gri esyalar bozuk; beyazlar normal; sarilar buyulu; yesiller rare; maviler epik; morlar efsanevi. mor esyalar epik zorluk seviyesinin sonuna dogru cikiyormus. iksirler kirmizi, altinlar sari. z, tum esyalari, alt bozuk olmayan esyalari, x ise sari ve yukarisi esyalari gosteriyor.

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=titan+quest

• evet sırasıyla denedim ve reloadedin yaptığı 1.08 çalışıyor. önce orjinal .exe yi attım klasöre patch i yaptım ve reloaded ı yapıştırdım şimdi hiç atmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

not 2: bilgi olsun, gri esyalar bozuk; beyazlar normal; sarilar buyulu; yesiller rare; maviler epik; morlar efsanevi. mor esyalar epik zorluk seviyesinin sonuna dogru cikiyormus. iksirler kirmizi, altinlar sari. z, tum esyalari, alt bozuk olmayan esyalari, x ise sari ve yukarisi esyalari gosteriyor.

Birde potokal renkli itemler varmış doğrumu? Yoksa sadece charmların rengimi portokal ? Bana normal oyun mavi item çıktı 3-4 tane birde set itemler var ki ne hikmetse en fazla 1-2 parçasını bulabiliyorum. Mor itemleri çok merak ediyorum çok baba şeyler olsa gerek :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

olabilecek en dandik oyun sonlarindan birine imza atmistir. zaten "telkine" adli mor orko bozmasi ibisle "sabalak kotu adam" diye bir sey icat etmis olan bu oyunun sonunda zeus amca cikip dunya ile olympos arasindaki bagin kopmasi iyi oldu bundan sonra dunyanin kaderini insanlara birakacagiz gibi abuk sabuk bir yazi(evet ekranda kayan yazi) cikartarak oyunu bitirtmistir. insan utanir lan boyle oyun yapmaya. koskoca olymposu tayfun adinda bir titan basmis ben gotu boklu insan halimle titanin actigi portala atlayip olimposa gitmis bu titanin kicini basini kesmis iskeletinden oturma grubu yapmisim beni telesekretere kutlatiyorlar bir de ayip olmasin diye eve portal aciyorlar. hayir zaten sinir olmusum ne zaman bir set item dusse migfer cikiyor sictigimin oyununda, yunik item desen, cikan seylerin hali icler acisi . ipek yolunu kosarak oyundan dusup dusup yeniden baslatarak tepmisim. bir questin esyasi duserken, esyayi alip geri gotururken, esyayi isteyen dingile geri verirken coktu. bu yuzden ayni questi yeniden yapmak zorunda kaldim yeniden yaparken de 2 defa coktu. magaraya girmekten, yurumekten, buyu yapmaktan korkar oldum oyun cokecek diye yaratiklarla kardes ulke misali takildim oyunun sonlarina dogru. en azindan 13 tane patchi cikmadan almayin, kurmayin, oynamayin.

not: editleyecegim ben bunu sonra, yeterince nefret kusamadim.

Daha Güzel Özetlenebilirmi.....

Sonunda adam gibi bir cinematic çıkmadığını öğrendim ya, bütün hevesim kaçtı.
    Adam gibi bir video bile seyretmeyeceksek ne halt etmeye oynuyoruz bu oyunu kardeşim.
    En azından oyunu bitirmiş olmanın tatminini yaşatacak ne var o zaman.
    Topladığımız kıçı kırık itemler mi ????
  • quote:

Daha Güzel Özetlenebilirmi.....

Sonunda adam gibi bir cinematic çıkmadığını öğrendim ya, bütün hevesim kaçtı.
    Adam gibi bir video bile seyretmeyeceksek ne halt etmeye oynuyoruz bu oyunu kardeşim.
    En azından oyunu bitirmiş olmanın tatminini yaşatacak ne var o zaman.
    Topladığımız kıçı kırık itemler mi ????

Evet oyunun sonu bu türe göre oldukça sönük kalmış en azından bir video girebilirdi.
  • Arkadaşlar oyundan atma sorununuzu aşağıdaki programı yükleyip çözebilirsiniz bizzat denedim sorunsuz çalışıyor programdan önce sürekli atan oyun şimdi sorunsuzca çalışıyor artık hiç atmıyor PM Atın Link Yollim Malum

TITAN QUEST NO CRASH SESSION

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raist -- 11 Temmuz 2006; 20:14:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.