Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
724.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayda yılda kaliteli diyebileceğimiz bi rpg cıktı onuda milletin burnundan getirdi bu thq firması

• Aslında verilmiş ama bende vereyim linkleri bir kere.

1. LİNK

2. LİNK

Yeniliklerde baya hatanın düzeltildiği söyleniyor deneyen varsa yorum bekliyoruz.

• quote:

Orjinalden alıntı: zalimtr

anasıni satıyim gene hata raporu çıkıyor. yamayı yükledim

Hocam yamayı nasıl yükledin?

Benim netten indirdiğimi, herhangi bir yazı bulunmayana iki kutucuk işareti çıkarıyor.Hangisine basarsam basayım bir şey yapmıyor.

Oyundan update dediğimde download ediyor, masaüstüne geldiğinde yine aynı kutuccuklar çıkıyor.Bu sefer bir şeyler yapıyor ama cd nin orjinal olmadığına karar veriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ateş ve güneş

quote:

anasıni satıyim gene hata raporu çıkıyor. yamayı yükledim

Hocam yamayı nasıl yükledin?

Benim netten indirdiğimi, herhangi bir yazı bulunmayana iki kutucuk işareti çıkarıyor.Hangisine basarsam basayım bir şey yapmıyor.

Oyundan update dediğimde download ediyor, masaüstüne geldiğinde yine aynı kutuccuklar çıkıyor.Bu sefer bir şeyler yapıyor ama cd nin orjinal olmadığına karar veriyor.

yamayı indirdim ne olduğu bile yazmıyor kutucuklar boş.senin dediklerin bendede oldu bende oyun içi download yaptım.ama masaüstüne döndü ve yüklemeyi yaptı hata falan vermedi.fakat oyun hata vermeye devam ediyor nasıl yama anlamadım
  • Benim verdiğim linktekini indirmeniz ve altta yazan açıklamadaki olayı uygulamanız gerekiyor. Arıca bende update ederken yazısız bir dialog kutusu çıktı ama göz kararı ok e basınca yüklemeyi yaptı. Oyunda nelerin fixlendiği zaten açıklanmış. Kopya oyunlardaki crash sorununu çözmemişler ve çözmekte istemiyorlar, bunun yanında oyunun stabilitesi artmış zaten belki ilerleyen günlerde bizim için ufak bişey çıkabilir.

Yeni yamayla birlikte yeni bir char yaratıp oyuna baştan başlıyayım dedim ve earth yeteneğini seçip büyücü tarzı bir karakter yaptım lvl 11 e kadar geldim, tek gelimeyle şunu söylebilirim; bu oyunu THQ mage olalım diye yapmış bu karakterle oynamak o kadar kolay ki, tüm itemler sizin için çıkıyor özellikleri hep mage tipli karakterler için ayrıca skiller acayip derecede kullanışlı o kadar zaman warrior karakterle kastım durdum devamlıda uniq mage itemleri çıkıyordu demek nedeni buymuş.

Herkeze tavsiyem sizde earth maystery seçerek bir karakter yaratın ikinci maystery olarak ne seçerseniz seçin farketmez eart tek başına hem defans hem ofans skillerini sahip acayip bir yetenek ağacı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 8 Temmuz 2006; 13:27:38 >
  • ya kardeş ben ilkini spirit açtım ikinciside eatrh olsa nasıl olur
    quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Benim verdiğim linktekini indirmeniz ve altta yazan açıklamadaki olayı uygulamanız gerekiyor. Arıca bende update ederken yazısız bir dialog kutusu çıktı ama göz kararı ok e basınca yüklemeyi yaptı. Oyunda nelerin fixlendiği zaten açıklanmış. Kopya oyunlardaki crash sorununu çözmemişler ve çözmekte istemiyorlar, bunun yanında oyunun stabilitesi artmış zaten belki ilerleyen günlerde bizim için ufak bişey çıkabilir.

Yeni yamayla birlikte yeni bir char yaratıp oyuna baştan başlıyayım dedim ve earth yeteneğini seçip büyücü tarzı bir karakter yaptım lvl 11 e kadar geldim, tek gelimeyle şunu söylebilirim; bu oyunu THQ mage olalım diye yapmış bu karakterle oynamak o kadar kolay ki, tüm itemler sizin için çıkıyor özellikleri hep mage tipli karakterler için ayrıca skiller acayip derecede kullanışlı o kadar zaman warrior karakterle kastım durdum devamlıda uniq mage itemleri çıkıyordu demek nedeni buymuş.

Herkeze tavsiyem sizde earth maystery seçerek bir karakter yaratın ikinci maystery olarak ne seçerseniz seçin farketmez eart tek başına hem defans hem ofans skillerini sahip acayip bir yetenek ağacı
  • birde linkten bahsediyon büyün formu okudum linki bulamadım

quote:

quote:

Benim verdiğim linktekini indirmeniz ve altta yazan açıklamadaki olayı uygulamanız gerekiyor. Arıca bende update ederken yazısız bir dialog kutusu çıktı ama göz kararı ok e basınca yüklemeyi yaptı. Oyunda nelerin fixlendiği zaten açıklanmış. Kopya oyunlardaki crash sorununu çözmemişler ve çözmekte istemiyorlar, bunun yanında oyunun stabilitesi artmış zaten belki ilerleyen günlerde bizim için ufak bişey çıkabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalimtürk -- 8 Temmuz 2006; 14:21:40 >
  • abi oyunu oynamam için pc yi yukseltmem gerek ne yazık kı
  • quote:

birde linkten bahsediyon büyün formu okudum linki bulamadım

quote:

quote:

Evet yaw.3 link vermişsin, ikisi direk indiriuyor yazı falan yok.İlk verdiğinde açıklama var ama o da patch in uygulanması hakkında değil.
  • Eh be THQ.Şu oyunu test etmedenmi çıkarttın naptın.Heralde baya patch çıkar daha.

• Linklerde sorun yok, patch in uygulanması diye bir durum söz konusu değil zaten.

Patchi çalıştırıyorsunuz ve kuruyor tabiki orjinal exe nin üzerine yani ilk kurduğunuz exe orjinal exe oluyor o varken patch çalıştırmalısınız.
  • quote:

birde linkten bahsediyon büyün formu okudum linki bulamadım

Uzun süre monitöre bakınca gözün bozulmuş galiba, iyi bak iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Eh be THQ.Şu oyunu test etmedenmi çıkarttın naptın.Heralde baya patch çıkar daha.

Hangi firma oyunu doğru dürüst test edip piyasaya çıkarmış ki THQ çıkarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Eh be THQ.Şu oyunu test etmedenmi çıkarttın naptın.Heralde baya patch çıkar daha.

Hangi firma oyunu doğru dürüst test edip piyasaya çıkarmış ki THQ çıkarsın

questlerin yapılmasını engelleyecek kadar bir bug yokki oyunda veya oynayışı engelleyecek kadar ? Sacred de vardı mesela hatırlayın, bunda yok.
  • Hayret birşey , bende hiç crash hatası vermiyor , sizde neden veriyor çok ilginç ? Bu arada yamanın getirdiği bazı yenilikler.

- Eşyalar otomatik olarak yerleşiyor

- Diyalog pencerelerinin kapanma problemi giderilmiş

- Adını hatırlayamadım , eşyalara dövülen özel parçalar var , bazıları 5 taneye kadar üst üste konulurken bazıları 3 parça oluyor , (Prometheus'un havlusu gibi) tek slot dolduran parçalar , bunlar çok nadir çıkıyordu ve seti tamamlamak çok zor oluyordu , bu hatada giderilmiş , artık bol bol düşürebiliyorsunuz.

- Ses ve performans hatası yaşamadım yamadan sonra , giderilmiş diyemiyeceğim çünkü yamayı yüklemeden öncede çok nadir yaşadım

- Oyun inanılmaz zorlaştı , yamayı yükledikten sonra oyuna alışana kadar tam 5 kez öldüm 15 dakika içinde (2. zorluk seviyesi) bazı bosslar bir vuruşta 3000 canı aynı anda götürebiliyor. Diablo gibi olmuş anlayacağınız , her çıkan yama ile oyun dahada zorlaşacak gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

- Oyun inanılmaz zorlaştı , yamayı yükledikten sonra oyuna alışana kadar tam 5 kez öldüm 15 dakika içinde (2. zorluk seviyesi) bazı bosslar bir vuruşta 3000 canı aynı anda götürebiliyor. Diablo gibi olmuş anlayacağınız , her çıkan yama ile oyun dahada zorlaşacak gibi.

ewt şimdiye kadar hiç zorlanmadan nerdeyse hp yarıya inmeden geldim sırf defense kasarak ama şimdi araya bi kaç tane yaratık koymuşlar beni nerdeyse tekte alıo

zaten yeni char la başlamıştım diğerinden sıkılıp tekrarmı yeniden başlasam hiç item çıkmıo bana göre int seti dizdim ama bana göre bişi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_knoppix -- 8 Temmuz 2006; 19:57:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_knoppix

quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

ewt şimdiye kadar hiç zorlanmadan nerdeyse hp yarıya inmeden geldim sırf defense kasarak ama şimdi araya bi kaç tane yaratık koymuşlar beni nerdeyse tekte alıo

zaten yeni char la başlamıştım diğerinden sıkılıp tekrarmı yeniden başlasam hiç item çıkmıo bana göre int seti dizdim ama bana göre bişi yok

dostum warfare+earth sırtın yere gelmez ..piyasada adamları bir bir harcıyorum görmelisin lv 17 oldum bu arada
  • arkadaşlar nasıl lvl 13 oluyorsunuz birkere lvl3 te bir kere lvl 5 te oyun kilitlendi

eski karakterlerimi yükleyemiyorumda şimdi
    patch i nasıl yaptınız?
    ben oyun ekranından uptade hemde normal dosyayı indirerekte patch yaptım
    bundan sonra oyunu hangi exe dosyasından başlatıyorsunuz ?
    oyunu kaldırıp tekrar kurup hiç cracklemedenmi patch yapmak gerekli ?
  • Arkdaşlar sizi bir bossla tanıştırmak istiyorum , bu bossun özelliği bir vuruşta 4000 canı götürüyor ve benim 40 LVL'lık adamım 1 saniyeden daha kısa bir sürede geberiyor. İkinci zorluk seviyesinin ortalarındayım.

• Oyun Bölümü Kuralları

Kuralları hatırlattığım halde ısrarla uymayan kişilere ceza verilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 9 Temmuz 2006; 12:35:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.