Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
724.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: muzo105

Hunter one,,hata,patch,fix derken oyunu bitirmişsiniz ben patchi bekliyim de fazla gerilmyim şimdi

Evet düşe kalka oyunu bitirdim şimdi amazon ve sorcerer tipli karakter yapmakla uğraşıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_knoppix

ya bende sorunu hallettim ama gene bazen teleport olurken oyundan atıo neseki save lere bişi olmuo zaten 5 dk da bi save alıp masaüstüne dönüom save i yedekliom nolur nolmaz patch bugün çıkcak inş sorunlarda biterde artık oyundan sohbet etmeye başlarız

Dostum seninkide çin işkencesi valla, 5 dk da bir yedek.
    İçine ettiğimin oyunu, hem böyle güzel ol hemde bu kadar sorunlu, olacak iş değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: sos05

Oyun sadece yunanistandamı geçiyor yoksa yunanistan bölümlerini bitirince başka biryer açılıyormu yunanistanda son 2 görevim bitiyorsa çok üzülürüm ayrıca oyun crash manyağı oldu aynı bossu 4-5 kez yenmek zorunda kaldım manyak birşey buldum inventoryde yer yoktu teleport yaptım çöktü bidahaki gelişimde çıkmadı ayrıca her teleportumda çöküyor yama bugün çıkıyor inşallah gider bu sorunlar sırf crashler yüzünden güzelim eşyaları kaçırdım.

Oyun yunanistan, mısır, orient ana bölümlerinden oluşuyor (3 main quest) orient te babylon (babil) ve çin mitolojisi beraber yer alıyor. En son olympos dağında bitiriyorsunuz oyunu

Gerçi bu tarz bir açıklama bölümünü ben de yaptım yukarı da ama düşündüm de, oyunun ileri kısımlarından bahsetmemek en iyisi, heyecan vs bakımından.
  • beyler yardım edin lütfen.ilk mastery i spirit açtım ikinciyi ne açayım ne önerirsiniz warfare i açsam nasıl olur.iyi bişe açmam lazım çünkü oynarken zorlanıyom.birde elimdeki fazla itemleri saklayacak biyer varmı sandık gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalimtürk -- 7 Temmuz 2006; 20:50:26 >
  • patch yalan oldu gene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_knoppix -- 7 Temmuz 2006; 22:08:55 >
  • Ewt patch hala çıkmadı ertelediler herhalde.
  • ya nie tarih verip duruolar o zaman
  • rezillik ya THQ ya sevgiler.(!)
  • quote:

Orjinalden alıntı: zalimtr

birde elimdeki fazla itemleri saklayacak biyer varmı sandık gibi

Ya yok diyoruz ya yok yok yoooook! Okusanıza şu yazılanları!

Zaten patch çıkarmamış topaçlar sinirlendim
  • Evet çıkmış mesajı yazdıktan sonra girdim oraya umutsuzca bakıyordum ki patch relased başlığını gördüm :)

Titanquest Patch 1.01 to 1.08

http://www.titanquest.eu/

direk link:http://ocs.thq.com/patches/titanquest/PatchStandalone_101_to_108.exe

Boyutu 5,15 MB

Şimdi yüklüyorum ama epey yavaş geliyor, pek çok kişi yüklediği için yoğunluk var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 8 Temmuz 2006; 1:04:20 >
  • Patch'in boyutu da baya büyükmüş:P
  • quote:

The patch is live. Keep in mind that the server is likely going to get stormed from all over the world and initial download speeds may be slow as a result. If you do get a slow speed or the download stops before completion, please do not immediately cancel and re-start as this only increases the load on the server.

Most players will be able to get the patch from the "Updates" button on the main menu. You can also download the stand-alone patch at this location:
    http://ocs.thq.com/patches/titanquest/PatchStandalone_101_to_108.exe

Patch Notes
    This patch updates Titan Quest from v1.01 to v1.08
    · Fixed crash caused by teleporting in multiplayer after players used Rally skill
    · Fixed NPC dialogue windows closing when NPC moves to avoid other characters
    · Fixed bug with different relic bonuses for different players in multiplayer
    · Fixed relic completion sounds propagating to all clients in multiplayer
    · Fixed multiplayer lobby UI error with sort arrow
    · Fixed a multiplayer lobby crash
    · Fixed internet connection problem with custom maps
    · Fixed a memory leak
    · Improves multiplayer connection reliability
    · Improves multiplayer performance
    · Improves item auto-placement in inventory
    · Added character back-up functionality
    · Added option to disable compatibility check***

***If you have supported hardware but cannot start the game due to a failed compatibility check, you will need to download the stand-alone patch and install it (save to disk, then double-click to execute). Once the patch has been applied, you will need to edit your options.txt file in My Documents/My Games/Titan Quest/Settings, and add a new line to the bottom that reads:
    skipCompatibilityChecks = true

Note: Bypassing the compatibility check will allow the game to start with non-supported hardware, but you may still encounter fatal errors as a result. As a reminder, integrated graphics and graphics cards without PS 1.1 capability are not officially supported.
  • Forumlarda "Runs better but still crashes " şeklinde yorumlar var ortak görüş oyunun daha iyi çalıştığı ama bazılarında crash halen devam ediyor. Ben deneyemedim çünki müthiş bir hızda geliyor patch : 2,5kb/sn

Edit: Alternatif link buldum daha hızlı iniyor burdan :http://files.filefront.com/PatchStandalone+101+to+108exe/;5228929;;/fileinfo.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 8 Temmuz 2006; 1:22:10 >
  • Arkadaşlar patch den sonraki yorumlarınızı bekliyorum. Oyunu almakta kararsızım. Yorumlarınızı bekliyorum
  • anasıni satıyim gene hata raporu çıkıyor. yamayı yükledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: zalimtr

anasıni satıyim gene hata raporu çıkıyor. yamayı yükledim

bu oyun oynanmaz yav

rezillik ya utansın THQ
  • oyuna başlayacağım ama yama da düzeltmiyorsa sorunu thqya
  • oyunun orjinal 10 mb lık exe sini elinde olan biri rapid e atabilir mi? Patc yapacağımda :)
  • bu oyunun orjinalini türkiyeden nereden alabiliriz...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.