Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
724.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bende lv 3 deyim ve oyun başında storm mayster yi seçtim tesadüfen ama en alttaki büyü acıldı ve 1/12 yazıyo acaba ben bu büyüyü nasıl kullanacam..quick slot kısmına nasıl atacam acaba diabloda hatırlarsanız kullanmak istediğimiz büyüleri F1 F2 diye atıyorduk sonra F lere basınca isteddiğimiz büyü geliyordu ama burada ben bu işi yapamadım acaba büyüyü kullanmak için 12/12 olmalı

acaba başka bi büyü listesi secemiyormuz..şimdi illaki ben bu oyunun sonuna kadar stormy mayster daki büyülerimi kullanacam gerçi daha kullanmak naip olmadı ama
  • Boşver defansı dostum,
    Ne demişler, en iyi savunma saldırıdır, Allah Allah Allah

Yaw gaza geldim şimdi, akşam olsa da eve gidip biraz dağıtsam ortalığı
  • 1/12 büyünün kademesini gösteriyor
    mesela 1. kademede de o büyüyü yapabilirsin ama 12. kademede büyünün etkisi en üst düzeyde olur
    aşağıdaki kutucuklara sağ tuşla tıklayınca büyülerini görürsün, büyüyü 1. kutucukta sağ tıklayıp seçersen o büyünün kısa yolu 1 olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemadar

1/12 büyünün kademesini gösteriyor
    mesela 1. kademede de o büyüyü yapabilirsin ama 12. kademede büyünün etkisi en üst düzeyde olur
    aşağıdaki kutucuklara sağ tuşla tıklayınca büyülerini görürsün, büyüyü 1. kutucukta sağ tıklayıp seçersen o büyünün kısa yolu 1 olur

sagolsın kardes bi türlü büyüyü quick slota atamamıştım
  • Ben warfareı seçtim sonrada earth mastryyi battle mage oldum elimde özellikleri mavi renkle yazılı olan manyak bir kılıç ve yine aynı şekilde manak 2 tane kalkan var hangisini kullancağıma karar veremedim etrafımda katman katman alev oluşuyor etrafında iki tane alev topu dönüyor bir koydummu kaç metre uçuyorlar ama şu satın alıp satarken bendeki malları kendi sattıkları fiyatın 1/10undan daha aza alıyorlar pazarlık gibi bir seçenek yokmu sizdede böylemi ayrıca grafik özelliklerini açtığımda oyun saçmalıyor etraf gri siyah falan oluyor adamlar kayboluyor falan tamamen saçmalıyor sonra düşürürken özellikleri crash oluyor savei açarken crash oluyor new game deyip tekrar savei açınca açılıyor bunlar patch ile giderilecekmi yoksa sahte oyun olduğu içinmi sahte oyun olduğu içinse orjinalini alacağım.
  • patchte yalan oldu bu arada

oyunda hata verip duruyor hala of oof
  • acaba diabloda ki gibi yanımızda bizle beraber savaşan (golem wolves skeleton vs..) arkamızı kollayan büyüler hangi başlık altındalar daha lv 4 deyim ollmazsa baştan başlıyım..ben oyun başladıgında storm mastey i secmiştim siz hangileri ile oynuyorsunuz

bide illa inventory de biriken kılıç kalkan vs... bunları satmak zorundamıyız ...ben birazını saklamak istiyorum bunun için dibloda ki gibi şahsi bi sandığım var mı şehirde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dışişleri -- 6 Temmuz 2006; 17:03:55 >
  • Patch cuma günü çıkacak trgamerda yazıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemadar

dediğin gibi mage le en yükse damage sahip ama eline baltayı kılıcı alıp ortalığı dağıtmanın zevkide bi başka oluyor doğrusu
    bu sebepten ne zaman hack'n slash oynasam hep elim warrior karakterlere gidiyor.
    Zaten fantastik kitaplarda da en sevdiğim karakterler hep savaşçı olanlar olmuştur.
    Ooof of, yapmadılarki şöyle bir Dragon Lance oyunu, alalım şöyle Sturm Brightblade i, dalalım ejderhalara

Oyununu gectim filmi daha bomba olmazmıydı
  • yaa bende ki büyü tablosu storm mastery ... ikinci bi büyü tablosu secemiyormuyuz buradaki büyüler biraz dandik gibi geldi bana
  • Hadi iyisiniz oyunun 1.01 yaması yarın çıkıyor windows'a atma problemide giderilmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Hadi iyisiniz oyunun 1.01 yaması yarın çıkıyor windows'a atma problemide giderilmiş.

Pinky Kaynağı verir misin

Kaynağı buldum*

quote:

Greetings:
    I know that this will not be a popular bit of news, but we have pushed back the ETA on the patch from today until Friday, July 7th. We are doing everything we can to ensure that issues are addressed effectively and that the process of patching will go as smoothly as possible.

While we can't give you the patch today, we do have the next best thing, which is the official patch notes.

Patch Notes
    · Fixed crash caused by teleporting in multiplayer after players used Rally skill
    · Fixed NPC dialogue windows closing when NPC moves to avoid other characters
    · Fixed bug with different relic bonuses for different players in multiplayer
    · Fixed relic completion sounds propagating to all clients in multiplayer
    · Fixed multiplayer lobby UI error with sort arrow
    · Fixed a multiplayer lobby crash
    · Fixed internet connection problem with custom maps
    · Fixed a memory leak
    · Improves multiplayer connection reliability
    · Improves multiplayer performance
    · Improves item auto-placement in inventory
    · Added character back-up functionality
    · Added option to disable compatibility check

Most players will be able to get the patch from the "Updates" button on the main menu. If you have a supported hardware configuration and are unable to start the game due to a failed compatibility check, you will need to download the stand-alone patch. We will provide a separate URL for this.

We are still working on fixes for various other crashes that people are experiencing. The posts that people have been making on the forums about their detailed system specs have given us a good data set to work with, and we are in the process of assembling hardware and reproducing the issues that people are having. We are also working on an improved error reporting system, which we hope to roll out in the near future.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 6 Temmuz 2006; 17:50:30 >
  • Acayip bir olay oldu , oyunun sonuna geldim ve en sonda çıkan titanı öldürmek için arenaya indiğimde hiç iksirimin olmadığını gördüm , ne portal var ne de iksir alabileceğim başka bir yöntem vardı ve belkide RPG tarihinde çok nadir rastlanabilecek bir ilki gerçekleştirdim ve son yaratığı heal kullanmadan öldürmeyi başardım , yaratık öyle abartı birşeydi ki her vuruşum yaklaşık 150/ 1 gibi bir canını götürüyordu , yani iki vuruştan birinde yaratığın canının azaldığını gözle görülür bir şekilde anlıyordunuz ve yaratık özel büyülerinden birini kullandığında canımın yarısını alabiliyordu , THQ nasıl tekniklerle bu yaratığı öldürdüğümü görseydi beni yapımcı kadrosuna alırdı herhalde

Keşke sonradan seçtiğimiz ünvanı kaldırmak gibi bir özellik olsaydı , ya da 3. bir skill ağacı verselermiş. Şimdilik ciddi bir sıkılma problemi yok fakat benim amacım 3. zorluk seviyesinde de oyunu bitirmek olduğu için bu büyüler bayar diye düşünüyorum , LvL 35 oldum ve artık skill dağıtabileceğim sağlam bir büyü kalmadı gibi , bunun dışında ikinci zorluk seviyesini kesinlikle oynamanızı tavsiye ediyorum , ilk seviyede bir vuruşta devrilmeyen yaratık yok gibiydi fakat ikinci seviye öyle değil , 10 yaratığın arasında daldınızmı istediğiniz kadar heal kullanın çıkmanız çok zor oluyor , çoğu kez bodozlama dalıp yaratık öldüremeden kaçtığım oldu Bunun dışında grafikler ve ortamlar gerçekten tek kelimeyle şaheser olmuş , Çin seddinden tutunda Zeus'la muhabbete kadar her türlü eksantrik öbeğe rastlamak mümkün.

Oyun genel olarak bana D2'den daha iyi geldi , genel olarak diyorum çünkü D2'nin grafik ve ses gibi büyük eksileri var , bunun yanında TQ'nun avantajı ise hazır olan bir iskelete et vermek gibi olmuş , yani D2'nin geliştirilmiş bir versiyonu olduğu gün gibi ortada , yani rahatlıkla D3 diyebiliriz , elbette Blizzard gibi Dünya'nın en iyi ve başarılı oyun firmasından çıkmış olsaydı çok daha kaliteli olabilirdi fakat Blizzard'ı böyle bir projesi yok , yani bu oyuna D3 diyebiliriz. Ayrıca bu oyun çıkmadan önce(Titan Quest) internete sızan oyun içi resimlerinede ciddi ağızlardan D3 denmişti , yani bu oyuna D3 demek yanlış olmaz. Zaten D3'ünde en büyük özelliği asarım keserim tarzı eğlenceye yönelik bir RPG olmasıydı , yani bir Oblivion ile TQ ya da D2 kesinlikle karşılaştırılmamalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dışişleri

yaa bende ki büyü tablosu storm mastery ... ikinci bi büyü tablosu secemiyormuyuz buradaki büyüler biraz dandik gibi geldi bana

8.lvl den sonra ikinci maystery seçebiliyorsun.
  • quote:

acaba diabloda ki gibi yanımızda bizle beraber savaşan (golem wolves skeleton vs..) arkamızı kollayan büyüler hangi başlık altındalar daha lv 4 deyim ollmazsa baştan başlıyım..ben oyun başladıgında storm mastey i secmiştim siz hangileri ile oynuyorsunuz

bide illa inventory de biriken kılıç kalkan vs... bunları satmak zorundamıyız ...ben birazını saklamak istiyorum bunun için dibloda ki gibi şahsi bi sandığım var mı şehirde

Hayır şehirlerde d2 deki gibi chest mantığında birşey yok mecburen bütün sevdiğin itemleri yanında taşımak zorundasın. Belki çıkacak olan patch ile birlikte buna bir çözüm getirirler. Oyunu bir kez bitirdiğinde 2 si lvl den biri yaptığın görevden olmak üzere 3 tane ek invertoy torban oluyor zaten, bana yeterli gelmişti bu ama çokda iyi itemler çıkmadı saklayabilceğim.
  • Orjinali trye geldimi bilen varmı??????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

Acayip bir olay oldu , oyunun sonuna geldim ve en sonda çıkan titanı öldürmek için arenaya indiğimde hiç iksirimin olmadığını gördüm , ne portal var ne de iksir alabileceğim başka bir yöntem vardı ve belkide RPG tarihinde çok nadir rastlanabilecek bir ilki gerçekleştirdim ve son yaratığı heal kullanmadan öldürmeyi başardım , yaratık öyle abartı birşeydi ki her vuruşum yaklaşık 150/ 1 gibi bir canını götürüyordu , yani iki vuruştan birinde yaratığın canının azaldığını gözle görülür bir şekilde anlıyordunuz ve yaratık özel büyülerinden birini kullandığında canımın yarısını alabiliyordu , THQ nasıl tekniklerle bu yaratığı öldürdüğümü görseydi beni yapımcı kadrosuna alırdı herhalde

Oyun sonundaki titanı kestikten sonra arenayı bir dolaşayım dedim birde ne göreyim 4 bir yanda shirine lar var biri frost biri battle biri throne biri regenariton! Haydaaa bilseydim fazala kasmadan bunları alıpta dalardım yaratığa tüh :) dedim. ama oyun sonu dandirik geldi bana en azından bir oyun sonu videosu koysalardı ya zeus konuşuyo bır bır bır...
  • quote:

TRGamer

Ayrıca oyunda ne yazık ki "rastgele eşya düşme" sistemi yok. Eğer bir kılıç X yaratığından çıkıyorsa yine aynı yaratığı keserek o kılıcı elde etmeniz mümkün. Haliyle haritalar da sürekli olarak aynı. Öyle ki Diablo'dan alışık olduğumuz her seferinde farklı harita kombinasyonları ne yazık ki Titan Quest'de yer almıyor.

Hmmm bu bir yandan kötü ama bir yandan iyi kötü tarafı belli ama iyi tarafı bir yaratıktan iyi item düşüyorsa oyunu kapatıp tekrar açtığımızda yine aynı yaratığı aynı yerde bulup gene aynı güzellikte itemleri düşürebileğiz demektir:)

Bu arada hatırlatayım bir yaratıktan devamlı aynı item düşmüyor, farklı itemler düşüyor her keşinizde.
  • topladıgımız kılıcı kalkanı saklayabilecegimiz sandık gibi bişeyimiz yok mu acaba
  • quote:

yaa bende ki büyü tablosu storm mastery ... ikinci bi büyü tablosu secemiyormuyuz buradaki büyüler biraz dandik gibi geldi bana

daha lvl 5-6 olmusun büyülere dandik diosun cok sacma ben lvl 17 ye kadar storm oynadım adam gibi talent dagıtırsan storm cok saglam damage verio earth den daha fazla...ama oyun çöktükten sonra karakterim silindi tekrar actıgım karakter earth oldu..nedeni ise yanında fire golem gibi bişey cıkarması...bu yaratıkla ile adam kesmesi cok kolay...volcanic orba 12/12 talent yaptım..golemi topluluğa yolluyom daha sonra golemin etrafındakilere bi volcanic orb işlem tmm sag adam kalmıyo
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.