Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (514. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
724.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 512513514515516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet bugun lagendery de ilk günüm haydi bismillah başalayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fly_Momento

Öyle oyunun zevki kaçar kardeş. herşeyi sindire sindire yapacaksın. ben üstümdekilerle iyi kötü gidiyorum :) ya zaten oyunun mantıgında bu var. kes biç öldür. güzel birşey düşmesini bekle. şimdi herşeyin hazırını alıp ilerlersem tat almam oyundan.
    Belki sana göre amelelik yapıyorum ama böyle ilerlemek daha eylenceli oluyor. misal şimdi lvl 55 articaftını yapmam için 1 tane charm kaldı. onu deli gibi arıyorum

hadi gardaş göreyim gücünü yeşil item ver bize. ne kadar güçlü olduğunu göster bize
  • yeşil item çok düşüyor ama senin sözünü ettiklerin yani çok özellikli düşmedi daha. düşse bile üzerimdekilerden daha iyi değilse satıyor
  • quote:

Şu anda legandry hades bölümüne geçtim. secret passage ye bir dalış yapayım dedim. 3 defa öldüm :( bu bölümü baya zorlaştırmışlar anlaşılan. bizim kılık kıyafeti full değiştirmem gerekicek oda bişiler düşürebilirsem

hayi kardeş haydi kardeş haydiiiii. tam zamanı tam zamanı şimdiiii
  • ver gazı eray
  • 2-3 kişi ekip halinde gitsek ve arena gibi bir yerde kapışma olayı olsa tadından yenmez oyun. şu haliyle sadece item düşürme merakı var. bir,de karakterlerin attack özeliklerini merak ediyorum.. misal yan char açtım lvl 19 da :D büyücü yaptım. ( büyücü eşyası çok düşmüştü )
    birde okçu yaptım ama onun lvl 15 fln.. onada güzel yay fln düştü diye , du bakalım ne yapcaz
  • quote:

2-3 kişi ekip halinde gitsek ve arena gibi bir yerde kapışma olayı olsa tadından yenmez oyun. şu haliyle sadece item düşürme merakı var. bir,de karakterlerin attack özeliklerini merak ediyorum.. misal yan char açtım lvl 19 da :D büyücü yaptım. ( büyücü eşyası çok düşmüştü )
    birde okçu yaptım ama onun lvl 15 fln.. onada güzel yay fln düştü diye , du bakalım ne yapcaz

hacı tüm forum senin arkandayız. inanıyoruz senin güçlü yeşil itemler düşüreceğine.
  • quote:

2-3 kişi ekip halinde gitsek ve arena gibi bir yerde kapışma olayı olsa tadından yenmez oyun. şu haliyle sadece item düşürme merakı var. bir,de karakterlerin attack özeliklerini merak ediyorum.. misal yan char açtım lvl 19 da :D büyücü yaptım. ( büyücü eşyası çok düşmüştü )

sonuna kadar arkandayız. sakın kendini yanlız hissetme. varlığımız varlığına armağan olsun.
  • Yeşil item bulmak samanlıkta igne fln aramak gibi birşey. piyango,dan para vurması gibi
    path of exile, diye oyun var , oynanış tarzı bunun gibi. şu an kapalı beta oynanıyor gelecek ay açık beta yapıcaklar. onuda bir oynamak lazım
  • ooooof offff ömürden gidio walla
  • beyler oyuna yeniden başlıcam save gamemim var ama oyun yok :D siz patch kaçda oynuyorsunuz beraber oynarız tunngle dan
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewilswale

beyler oyuna yeniden başlıcam save gamemim var ama oyun yok :D siz patch kaçda oynuyorsunuz beraber oynarız tunngle dan

hacı oyun kurabiliyormusun. yoksa kurulmuş oyunlaramı girion
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraysenol

quote:

beyler oyuna yeniden başlıcam save gamemim var ama oyun yok :D siz patch kaçda oynuyorsunuz beraber oynarız tunngle dan

kurabiliyorsun eğer arkadaşınla aynı odada isen aynı oyunda oynayabiliyorsunuz
  • quote:

quote:

quote:

yok yok anlatamadım. sen kurabiliyomusun. yoksa burdaki insanlar kuramıyo. sadece kurulmuş oyuna giriyolar. tungle'ı bilmiyolar. hamachi, xfire vs. dandik seylerle oynamaya calısıyorlar. sen kurabiliyomusun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yok yok anlatamadım. sen kurabiliyomusun. yoksa burdaki insanlar kuramıyo. sadece kurulmuş oyuna giriyolar. tungle'ı bilmiyolar. hamachi, xfire vs. dandik seylerle oynamaya calısıyorlar. sen kurabiliyomusun

evet kurabiliyorum öncedende arkadaşla oynamıştık gerçi şimdi format attım port felan açmam lazım bir deniyeyim oyunu kurup, kaçıncı patchde oynuyorsunuz siz ona göre kurayım oyunu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet kurabiliyorum öncedende arkadaşla oynamıştık gerçi şimdi format attım port felan açmam lazım bir deniyeyim oyunu kurup, kaçıncı patchde oynuyorsunuz siz ona göre kurayım oyunu

şimdi benim versiona baktım v1.1 yazıyo. ne dersin tunglı indirip kurayımmı gardaş
  • quote:

şimdi benim versiona baktım v1.1 yazıyo. ne dersin tunglı indirip kurayımmı gardaş

bugün başlayamam oyuna yarın saat 19:00 - 19:30 gibi oynarız topluca kurarım ben.En baştanmı başlayacağız ona göre hazırlayayım clienti, he birde versiyon 1.01 mi yoksa 1.11 mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmtDem07

Arkadaşlar baktım konu güncel bir sorayım dedim, benim 21 level prophet çarım var neyse bunu geçtim, Ben oyunda hep alan skilleri atmak istiyorum hangi mastery kombinasyonları yapmam gerekiyor? Hani oyuna göre 6 metreye 8 metreye birden vuran skiller, oyun tecrübem var ama sikllerin hepsini denemediğim için, yeni arda açabilirim? (not : cvp verecek kişi msjımı alıntı yaprsa sevinirim)

edit: Birde oyunu 1 defa oynuyacam sizce normal modda devammı epic yada legendry mi? oyun bilgim var zevkine oynuyacam ama tek eksiğim her masterydeki skilleri oyunda 1 kez bile kullanmamış olmak, neyse beni anladınız varsayıyorum :D

yardım eden?
  • quote:

quote:

bugün başlayamam oyuna yarın saat 19:00 - 19:30 gibi oynarız topluca kurarım ben.En baştanmı başlayacağız ona göre hazırlayayım clienti, he birde versiyon 1.01 mi yoksa 1.11 mi

en baştan başlarız. kardeş allah yardımcımız olsun. burdaki adamlarda bi inat var tungle kurmuyolar ya. en iyisinin tungle olduğunu kabul etmiolar. hem oynamamaışlar hemde inat ediolar. kardeş ben 1.17a'yı indirip kurmuştum 1 ay önce. oyuna girip yazan versiona bakıom v1.1 yazıyo . hele bi hepsini kuralımda sorun cıkarsa o zaman hallederiz. istersen şimdi msnye gir. konusalım. benimki eraysenol01@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 512513514515516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.