Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (516. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
724.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UmtDem07

quote:

Orijinalden alıntı: dewilswale

okçu kritikçi yaparsan güzel gidiyor veya summoner (nature yani). büyücü ben oynadım oraclede divinerde , diviner daha defansif bir master ayrıca trance skili (hp ve mana regen) oldukça kullanışlı bir skill çok hızlı birşekilde canını ve mananı dolduruyor karşılığında mananın belli bir kısmını kullanamıyorsun ama o kadarda önemli değil ayrıca alınan hasarın belli bir kısmını emiyor , atak skillerinden alan olan distort reality ve distortion wave oldukça kullanışlı. ama ben oracleyi daha çok seviyorum daha fazla atak skili var, squal -fırtına bulutu yaratıyor belli bir saniye ordan geçenlere hasar veriyor - , thunderball -elektirik topu atıyor vurduğu yerde çember halinde başka elektrik topları oluşturuyor canavarlar bastıklarında patlıyorlar- , birde kalkan skili var yine belli bir hasarı emen bu tarz şeyler işte kendin karar vermelisin oracle çok damage yiyor canı çabuk iniyor ama atağı iyi , diviner daha sağlam onunda atağı iyi, gerçi 2 combinasyondada sprit var sprit varsa life drain skili vardır bu skill vurduğu damage kadar can ekliyor ve toplu alana atıldığında bütün canavarlara vuruyor buda canının fullenmesi demek karar senin :)

http://titancalc.com sitesinden skillere bakabilirsin kendi combinasyonlarını yapabilirsin

şimdi büyücü olayını anladım artık çok saol. Okçu içinde sanırım nature kesin, 2.si ne olmalı? Ben hunter diye düşünüyorum ama?

aynen
  • Eğer sırf aoe atakalrı acık onundısında fiziksel yakın dovuse ve oklara karsı olumsuz olan bi okcu istiyorsan haruspex ac chance to avoid projectile i 100 le ve defensive abilityi 2000 yap hunter ve dream agacları bunları yapman da en kolaylık saglayan agaclar onlara gore skilleri var zaten
  • Bu oyunun yenisi çıkmayacak mı yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehanu

Bu oyunun yenisi çıkmayacak mı yahu?

walla gardaş bo oyunun yapım şirketi yıllar önce kapandı. o yuzden 2.si çıkmadı.
  • saat 12.00 gibi titanquest bunun için size ufak bir rehber hazırladım, adım adım yaptığınız taktirde hiçbir sorun çıkmadan beraber oynayabiliriz.kurunca tekrardan konudan bildiricem.

adım adım tunngle ile titan quest oynama çok basit olduğunu resimlerden görebilirsiniz

1.adım tunngle açılır, giriş yapılır ve rpg simgesine tıklanır.Not:Bulamayanlar için login girişi alttaraftan yapılır.

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı!

2.adım Titanquest immortal throne bulunur ve seçilir.

3.adım Titanquest odasına bağlanılır.

4.adım oyundan join multiplayer > lan > start adımları sırası ile yapılır.

5.adım arkadaşınızın serverına kolayca girilir.

Son olarak beraber oynayabilmeniz için sürümleriniz aynı olmalı. Son sürüm bir titanqueste sahip olmak için;
    1.Titanquest oyunu yüklenir.
    2.Titanquest v1.30 güncellemesi yapılır.http://www.fileplanet.com/165204/160000/fileinfo/Titan-Quest-Patch-v1.01---v1.30
    3.Titanquest immortal throne ek paket yüklenilir.
    4.Titanquest immortal throne v1.17a güncellemesi yapılır.http://www.gamershell.com/download_46290.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewilswale -- 5 Temmuz 2012; 9:05:40 >
  • evet arkadaşlar yukarda anlatımını yaptım şimdi oyun kurucam gelecek varmı ona göre kurayım ? 1 levelden başlıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewilswale -- 5 Temmuz 2012; 14:36:19 >
  • ben tungle'da aylar önce oynuyodum. makinada xp kuruluydu. gecen ay win7 64 bit kurdum bi arkadasın diretmesiyle. o gün bugundur oyunda yukseltme yapamadım. 2 gün boyunca bi arkadaşla yapmaya uğrastık olmadı. oyunda ne yükseltme yapabiliom ne patch kurabiliom. şaşırdım kaldım. vardığımız karar 64 bit yüzünden.
  • lvl 1 olmasa olmuyor mu :D bene lvl 12 yada 13 anımsamıyorum okçu var. , birde merak ettigim herkezin drop,u farklı mı olur yoksa herkez aynı drobu mu paylaşıyor ?
  • Şu anda oyuna yükseltme yapmaya çalışyorum benim ki eski sürümmüş sanırım
  • tamam halledince söylersin level 1 dememin sebebi herkez farklı levellerden başlayınca expler farklılşacak ve kasamıcak yüksekler sonrada sıkılacaklar zaten 16 20 yapmak birşey değil
  • TQ_Patch_Standalone_101_to_130r2 bunu indirdim ama hata verdi : this patch cannot be applied to this version of titan quest.
    patch requires version : v1.01
    current version is : v.130

diye hata veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fly_Momento

TQ_Patch_Standalone_101_to_130r2 bunu indirdim ama hata verdi : this patch cannot be applied to this version of titan quest.
    patch requires version : v1.01
    current version is : v.130

diye hata veriyor

titan quest in versiyonu uyumlu değil veya zaten v1.30 versiyonunda
  • valla versiyona bakmaya çalıştım ama olumlu birşey bulamadım. tek çare ben oyuna girerim. beni görürsen olmştur. giremezsem olmamıştır

tunngle beta indirdim. inşallah onunla ilgili versiyon sorunu olmaz ?
  • xpnin gözünü seviyim. ne verirsen alıyodu. win7 uyuzluk yapıo.
  • eray isyanlarda arkadaş biz versiyon yükseltemiyorsak sizde yükseltmeyin, hepimiz aynı versiyonla oynayalım :D başka çare gözükmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fly_Momento

valla versiyona bakmaya çalıştım ama olumlu birşey bulamadım. tek çare ben oyuna girerim. beni görürsen olmştur. giremezsem olmamıştır

tunngle beta indirdim. inşallah onunla ilgili versiyon sorunu olmaz ?

olmaz onla ilgili nese ben kuruyorum o zaman oyun bakalım görecekmisin oyun adı: donanimhaber şifre:dh

sende gel eray bakalım girebilecekmisin 1.17 offical bir patch olmadığı için girebilirsiniz diye düşünüyorum deneyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewilswale -- 5 Temmuz 2012; 16:14:33 >
  • az müsade pc kapatım açayım. program devreye girsin . geliyorum
  • gencler hani olurda gamerangerden kurarsanız haber verin ha!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraysenol

gencler hani olurda gamerangerden kurarsanız haber verin ha!!!

yok kuramadık görmüyor hiçbirimizi oyun elalemi görüyor bizi görmüyor var bir iş bunda ama hadi bakalım
  • tungle baya net gostertiyor bisey yapmaya gerek duymuyon da oyun ici lag oluyor mu ozelikle xmax modda eskiden baya olurdu
  • 
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.