Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (518. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
724.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dewilswale

quote:

Orijinalden alıntı: kadavra07

arkadaşlar benım heronun skilleri warfare+earth ben earteh i sevmedim savunmam az oluyoo defance mastery istiyorum hack le falan değiştire bilirmiyim????bi yardımcı olunn....

tqdefiller adlı program ile değiştirebiliyorsun;
    1.main kısmından karakterini seçiyorsun
    2.seçtikten sonra character menüsüne gelip masteriesi seçiyorsun
    3.alttaki bölmede masterların gözüküyor remove diyerek silebiliyorsun

programda extradan tonlarca özellik var sana yararlı olanları söyliyeyim sakın ama sakın fazla kurcalama yoksa oynama zevkini kaçırırsın.
    1.character sekmesinin altındaki waypoints menüsü: eğer waypointleri kaçırdıysan veya bulamadıysan burdan onları seçip ekleyebiliyorsun
    2.mod's bay menüsünden show all damage ve show pet damage: bu 2 sini etkinleştirirsen kendi ve petinin vurduğu hasarı görebiliyorsun.
    3.yine aynı menüden remove broken items , remove common items: bu 2 sini seçersen oyunda artık gri ve beyaz olan çöp itemler düşmez.
    4.yine aynı menüden super flying bodies: canavarlar öldüğünde daha fazla havaya zıplar gayet eğlenceli

programda karakter levelini, parasını, skilleri, statları vs değiştirebiliyorsun ama bunlara bulaşma zevk almazsın benden sana tavsiye

link:http://www.mediafire.com/?1brqn8h9r8w551b

nasıl kuruluyor peki??
  • kurmana gerek yok exesine tıklıyorsun açılıyor
  • quote:

quote:

arkadaşlar benım heronun skilleri warfare+earth ben earteh i sevmedim savunmam az oluyoo defance mastery istiyorum hack le falan değiştire bilirmiyim????bi yardımcı olunn....

tqdefiller adlı program ile değiştirebiliyorsun;
    1.main kısmından karakterini seçiyorsun
    2.seçtikten sonra character menüsüne gelip masteriesi seçiyorsun
    3.alttaki bölmede masterların gözüküyor remove diyerek silebiliyorsun

programda extradan tonlarca özellik var sana yararlı olanları söyliyeyim sakın ama sakın fazla kurcalama yoksa oynama zevkini kaçırırsın.
    1.character sekmesinin altındaki waypoints menüsü: eğer waypointleri kaçırdıysan veya bulamadıysan burdan onları seçip ekleyebiliyorsun
    2.mod's bay menüsünden show all damage ve show pet damage: bu 2 sini etkinleştirirsen kendi ve petinin vurduğu hasarı görebiliyorsun.
    3.yine aynı menüden remove broken items , remove common items: bu 2 sini seçersen oyunda artık gri ve beyaz olan çöp itemler düşmez.
    4.yine aynı menüden super flying bodies: canavarlar öldüğünde daha fazla havaya zıplar gayet eğlenceli

programda karakter levelini, parasını, skilleri, statları vs değiştirebiliyorsun ama bunlara bulaşma zevk almazsın benden sana tavsiye

link:http://www.mediafire.com/?1brqn8h9r8w551b

teşekkürler tiyolar için
  • birşeyi unutmuşum cinsiyetinide değiştirebiliyorsun :D
  • quote:

kurmana gerek yok exesine tıklıyorsun açılıyor

oyuna girip heromu acıyorum tqdefilernet ti çiftikliyorum bi yazı gelıyo tamam diyorum sonra(failed to replace TQDefilerNET.exe.you may need to redownload Closing..) bu hatayı verıyooo neki bu?
  • quote:

quote:

oyuna girip heromu acıyorum tqdefilernet ti çiftikliyorum bi yazı gelıyo tamam diyorum sonra(failed to replace TQDefilerNET.exe.you may need to redownload Closing..) bu hatayı verıyooo neki bu?

birde oyunu açmadan dene belki ondan kaynaklı olabilir ama hatada yeniden indirin diyor, google tq defiler yaz birde başka yerden indir bakalım. Bu ikisini dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku191

arkadas open world demis de yeni cikan oyunlardan ornek vermek gerekirse elder scrolls serileri kadar open degil,lineer ama mitoloji fanı isen ustune de kaliteli olan ve su anda multisi oynanabilen hack and slash arıyorsan diablo harici sacred (underworld) ve titan questten baska a kaliteli yapım olmaz gibime geliyor .En azından aklıma gelenler bunlar.Gerci bi de dungeon siege (1) ve borderlands var.

Bence titan quest kadar grafikli vede diablo kopyası olan başka oyun yok (bilirsiniz hack n slash ların genelde hepsi diabloya benzer), yeni çıkanlarda da pek saran oyun yok ztn (diablo3 ü saymazsak), bence titan quest yapımcıları şirketi kapatmasaydı çok daha başarılı olabilirlerdi, oyundaki atmosfer gerçekten başarılı bence, devamı getirilesi bir oyun.
  • quote:

quote:

oyunun kapalı olması gerekiyor programı uygulayabilmek için
  • quote:

quote:

quote:

oyunun kapalı olması gerekiyor programı uygulayabilmek için

bi anlatsana adım adım biraz bigisayar özürlüyüm de :D:D
  • tmm oldu saolasın dedigin gibi fazla kurcalamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmtDem07

quote:

quote:

birde oyunu açmadan dene belki ondan kaynaklı olabilir ama hatada yeniden indirin diyor, google tq defiler yaz birde başka yerden indir bakalım. Bu ikisini dene

oyunu açmadan dene. ben kıytırık bir heroda denedim çalışıyor. neye istersen aban gitsin puanları ama fazla abartma oyunun tadını kaçırırsın. her şey çok kolay ve sıkıcı gelir ve bir anlamı kalmaz oyunun ozamn
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy61

quote:

Orijinalden alıntı: UmtDem07

quote:

quote:

oyunu açmadan dene. ben kıytırık bir heroda denedim çalışıyor. neye istersen aban gitsin puanları ama fazla abartma oyunun tadını kaçırırsın. her şey çok kolay ve sıkıcı gelir ve bir anlamı kalmaz oyunun ozamn

abanmasına gerek yok sıfırlayınca zaten olan puanlar ekleniyor kenara oyuna girince tekrar dağıtabilir
  • abanmak sadece ve sadece oyunun omrunu azaltır .Bu tur oyunlarda amac her zaman daha iyi gear yapmak karekterini guclendirmek oldugundan sen stryi 1 milyon dexi vbi milyon inti bi milyon yapsan eee neseyi kaldı dewil'in dedigi gibi orda remove mastery yapınca sana soruyor skill pontlerini yeniden dagitilablir hale getirelim mi diye onlara evet diyec en oyun icinde geri verebiliyon tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 6 Temmuz 2012; 14:10:26 >
  • ben sadece eaarth masttery yerıne defanceyi seçtim... olduda ama kullanmadıgım heroda skıllerıde denemedım değil yaniii
  • heee bide oyunda takıldım bir yerde... 3 tane cadı gibi bişey kestim ama şimdi nere gidicemi bilmiyorum fotolu destek fena olmaz....
  • quote:

heee bide oyunda takıldım bir yerde... 3 tane cadı gibi bişey kestim ama şimdi nere gidicemi bilmiyorum fotolu destek fena olmaz....

memleketine dön bakalım elemanlarla konustuğunda bi portal açılacak. portal memlekette acılacak
  • carzy sana gece 2 defa msj attım. almadınmı.
  • reis mesajları kalktığımda okudum gece erken yattım onun için görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy61

reis mesajları kalktığımda okudum gece erken yattım onun için görmedim

iii o zaman şimdi gelde konusak
  • Arkadaşlar özel konuşmalarımızı lütfen bu konuda yapmayalım .
  • 
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.