Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (519. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
724.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 517518519520521
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: S_R_S

Arkadaşlar özel konuşmalarımızı lütfen bu konuda yapmayalım .

+ 1

arkadaşa katılıyorum,
    son zamanlarda burası msn gibi kullanılmaya başlandı,
    lütfen biraz dikkat gösterelim.!
  • Titan quest ile tq ımmortal t. Yi birlikte aldım direk it den mi başlayım oyuna ikisi bir mi oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 2 sini birden kurdum ama girerken titan quest immortal, dan girdim. oyuna başlarken otomatik , ilk oyunun başından başlıyor sanırım,sonrasında immortal eklentisinde devam ediyor. yanılıyorda olabilirim. diger arkadaşlarda cevap yazarsa açıklığa kavuşur konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamebos

Titan quest ile tq ımmortal t. Yi birlikte aldım direk it den mi başlayım oyuna ikisi bir mi oluyor.

2sini birden kur. direk immortal throneden basla. titan questten baslama
  • ben ilk başta titan questi kurdum ondan başladım daha sonra titan quest immortali üzerine kurdum ve kaldığım yerden titan quest immortal olarak devam ettim
  • quote:

Titan quest ile tq ımmortal t. Yi birlikte aldım direk it den mi başlayım oyuna ikisi bir mi oluyor.

sakın crazy61i dinleme. benim dediğimi yap. o bi hata yaptı. sen o hatayı yapma.
  • Nasıl yani ya bi açıklayın.ben önce titan quest i kurdum baktım.3 levele geldim.sonra it a girdim.orada aynı adamım var.devam ettim.aynı görevden devam ediyor oynadım.gitti.şimdi titan quest den oynasaydım farklı görevler mi gelecekti.

• quote:

Nasıl yani ya bi açıklayın.ben önce titan quest i kurdum baktım.3 levele geldim.sonra it a girdim.orada aynı adamım var.devam ettim.aynı görevden devam ediyor oynadım.gitti.şimdi titan quest den oynasaydım farklı görevler mi gelecekti.

hacı
    1-güç farklılığı var
    2-item farklılığı var
    3-artifact farklılığı var

eğer titan questi oynarsan üzerine artifact giyemezsin. ancak immortal throneyi oynarsan giyersin.
    sakın bunlar ne deme. zamanla öğrenecen.
    sakın artifact ne diye soru sorma. sadec bunları örnek verdim.
  • yani arkadaş demek istiyor ki ; sen direk titan quest immortal trone dan oyuna gir ve devam et. sıkıntı olmaz
  • Tamamdir ben oynayısıma devam ediyorum.bu arada siz uyumuyor musunuz ya oyun mu oynuyorsunuz yoksa.ben şu an yatakta uyumaya çalışıyorum.yarın kalkıp devam edeceğim.sağolun.

• quote:

Tamamdir ben oynayısıma devam ediyorum.bu arada siz uyumuyor musunuz ya oyun mu oynuyorsunuz yoksa.ben şu an yatakta uyumaya çalışıyorum.yarın kalkıp devam edeceğim.sağolun.

ben her sabah 6da uyurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fly_Momento

yani arkadaş demek istiyor ki ; sen direk titan quest immortal trone dan oyuna gir ve devam et. sıkıntı olmaz

1-legendary bittimi
    2- heron büyücümü okçumu yakındövüşçümü ve skilleri(atıyorum defans warfare) nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraysenol

quote:

sakın crazy61i dinleme. benim dediğimi yap. o bi hata yaptı. sen o hatayı yapma.

bak ya ayıp oluyor ama eray tamam başta eski sürümünü kurdum onun üzerine Titan Quest Immortali doğru. bunda bişy yok. zaten ben yaptığımı söyledim onada yap demedimki
  • quote:

quote:

Tamamdir ben oynayısıma devam ediyorum.bu arada siz uyumuyor musunuz ya oyun mu oynuyorsunuz yoksa.ben şu an yatakta uyumaya çalışıyorum.yarın kalkıp devam edeceğim.sağolun.

ben her sabah 6da uyurum

yarasamısın arkadaşım 6 da uyunurmu ya bütün gece TQ mi oynuyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy61

quote:

quote:

ben her sabah 6da uyurum

warcraft oyunuyom
  • quote:

quote:

quote:

ben her sabah 6da uyurum

burdan sohpet etmiyek birazdan kızarlar
  • Skil sistemini pek net anlayamadım ama ilk master i warfare olarak seçtim.ikinci master i defense olarak mi seciyim kılıç kalkan gidiyorum.öneriniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben her sabah 6da uyurum

burdan sohpet etmiyek birazdan kızarlar

aynen ama arada bir iki mesaj sorun yaratmaz diye düşünüyorum
  • yok eray henüz legandry bitmedi. ara verdim oyuna..
    sen benim hero,yu gördün galiba ya ? resimlerini atıydım buraya ?
    lvl 63 olmuştum en son. mastery ; warfare ve defans
    duruma göre değişiklik yapıyorum bazen skilleri değiştiryorum , şu an atack agırlıklı skill kullanıyorum. defansı o kadar kurcalamadım
  • quote:

Skil sistemini pek net anlayamadım ama ilk master i warfare olarak seçtim.ikinci master i defense olarak mi seciyim kılıç kalkan gidiyorum.öneriniz.

Aynen dediğin gibi yap arkadaşım, warfare+defense olarak başla, sonra ileride değişik herolar denersin.
  • 
Sayfa: önceki 517518519520521
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.