Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (521. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
724.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen öyle. bende 63 lvl oldum ama elimde düzgün bişi yok. ama yinede bosslarla kapışırken taktik geliştirip kaçarak vurmak yada en ölümcül atağını yememek için verdigim mücadele ,adrenalin mikemmel
    hele legandry de kalabalık etrafını sarıp pata küte dalarken hayat barının su gibi akıp gitmesini görmek fena bir his. kaçacak delik arıyorum
    Valla en iyisi bu şekilde oynamak sanırım. yoksa önüme gelene tek ata ata gitsem neyden korkucam ? yada tat alıcam ? lvl 40- 50 - 60 karakterle normal bölümü tekrar oynayın bakim ? yaratıkları size vuramıyor bile :D tek ata ata gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fly_Momento

aynen öyle. bende 63 lvl oldum ama elimde düzgün bişi yok. ama yinede bosslarla kapışırken taktik geliştirip kaçarak vurmak yada en ölümcül atağını yememek için verdigim mücadele ,adrenalin mikemmel
    hele legandry de kalabalık etrafını sarıp pata küte dalarken hayat barının su gibi akıp gitmesini görmek fena bir his. kaçacak delik arıyorum
    Valla en iyisi bu şekilde oynamak sanırım. yoksa önüme gelene tek ata ata gitsem neyden korkucam ? yada tat alıcam ? lvl 40- 50 - 60 karakterle normal bölümü tekrar oynayın bakim ? yaratıkları size vuramıyor bile :D tek ata ata gidiyorum.

kardeş gecen gün internette oynuyoduk 3 kişi halinde. birinin nicki pilavustukuruydu. o senmiydin. gercekten o kişi bu forumdan biriydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fly_Momento

aynen öyle. bende 63 lvl oldum ama elimde düzgün bişi yok. ama yinede bosslarla kapışırken taktik geliştirip kaçarak vurmak yada en ölümcül atağını yememek için verdigim mücadele ,adrenalin mikemmel

harbi o kaçma anları aksiyon filmi gibi oluyor :D en çok kaçtığım canavar secret passagedeki satyr öldüğünde çıkan o iskelet :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi human21 -- 9 Temmuz 2012; 17:19:51 >
  • Fly_Momento arkdaşa katılıyorum. uğraşın arayın kendi çabalarınızla bşyler bulun.
  • ben fly momentoya hem güvendim hem katıldım. daha tık yok. 5 tane item adı verdim. hatta bi tanesinin resmini koydum. noldu hava gazı tüp. güvenim boşa çıktı. hayret bişey ya
  • asabi eray iş başında
  • kızacaklar burdan özel konuşma yapma.
  • arkadaslar gamerangerde pilavustukuru adlı arkadas hanginizdi
  • okadarda değil be kardeş. bunda bşy yokki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ripe59

quote:

Orijinalden alıntı: UmtDem07

quote:

Orijinalden alıntı: ripe59

quote:

Orijinalden alıntı: UmtDem07

Beyler bende bi mavi taş gibi bişi çıktı, hikaye anlatıyor içinde, dio tüm erkekler salak fln diyor, sanki onlar bizden daha mı iyi bow taşıyor fln, bi anda oyunu facebooka çevirdi, bi işe yarıyor mu o?

Onu atabilirsin arkadaşım, oyuna yeşillik olsun diye koymuşlar,
    daha 3-5 tane var onlardan oyun içinde, çöp varsayıp at gitsin yere.

dursun şimdilik depoya 500 bin bayılıp genişlettim :) ztn hikayeyi tmda okumamıştım çünkü athena ya varmaya ramak kalmıştı :D tam okuyup atarım, oyunu 2. kez bitirişim olacak çok sıkıldım ama set tamamlamaya çalışıyorum :D şimdilik 2 tane setin 2 şer parçası çıktı 3er parça eksik daha heralde 10 kez fln daha oynuycaz :D

Depomda yer var, biraz daha beklesin diyorsan sen bilirsin, sadece görüntü olarak işe yarar.
    bunun dışında, 10 kere değil, 50 kere de aynı yeri oynasan ortalama 5 parçalık bir setin en fazla 3 parçasını bulursun,
    set tamamlayacam diye fazla yorma kendini, ben daha normal yollardan set tamamlayan görmedim.

Bi umut vardı içimde kırdın saol :D neyse hacı oyun şuan zevkli gdio level almayı iple fln çekiyorum. Düşmesse enson set tamamla ödülü oalrak ne veriyor die hile yollarına başvurcam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: human21

S.a arkadaşlar elinde khthonion spike olan varmı acil lazım

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı!

kardeş 3 tane gönderecem sanada nası gönderecem
  • çok bonkörsün eray rar'la buraya at herkes alsın
  • açılmıyor kardeş. dns ayarlarından olsa gerek dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraysenol

quote:

Orijinalden alıntı: human21

S.a arkadaşlar elinde khthonion spike olan varmı acil lazım

kardeş 3 tane gönderecem sanada nası gönderecem

gönderdiklerini aldım çok işime yaradı sağol DPS 1914 dü şimdi ise 3739

şuan msn de bir sorun var düzeltince ekleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi human21 -- 10 Temmuz 2012; 23:34:09 >
  • Arkadaşlar set tamamlamaya çalışıyorum 2 eksiğim var Imperial Bracers ve Helm olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi human21 -- 11 Temmuz 2012; 14:18:43 >
  • arkadaşalar TQ dışı bir konu biliyorum ama bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. red alert oyununu kurdum ve oyunu açmaya çalıştığım zaman ekrana böyle bir uyarı geliyor. bunun ne olduğunu söylermisiniz lütfen. oyunun kendi konu sayfasına mesaj attım ama cevap gelmedi. siz yardımcı olurmusunuz bana

• bunu birdaha yapmıycam biliyorum yanlış ama yardıma ihtiyacım var özür dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy61

bunu birdaha yapmıycam biliyorum yanlış ama yardıma ihtiyacım var özür dilerim

oyunun orjinal ise serial girmen gerekiyor değil ise malum şeyi yapmamışın demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewilswale

quote:

Orijinalden alıntı: crazy61

bunu birdaha yapmıycam biliyorum yanlış ama yardıma ihtiyacım var özür dilerim

oyunun orjinal ise serial girmen gerekiyor değil ise malum şeyi yapmamışın demektir

orjinal değil. malum şey derken??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy61 -- 11 Temmuz 2012; 19:22:29 >
  • 
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.