Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (522. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
724.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 520521522523524
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crazy61

quote:

Orijinalden alıntı: dewilswale

quote:

bunu birdaha yapmıycam biliyorum yanlış ama yardıma ihtiyacım var özür dilerim

oyunun orjinal ise serial girmen gerekiyor değil ise malum şeyi yapmamışın demektir

orjinal değil. malum şey derken??

krak yapman gerekiyor orjinal değilse
  • teşekkürler hallettim arkadaşlar
  • bende 39 lvl corsair var siz oyunu berabermi oynuyorsunuz nasıl yapıyorsunuz beraber oynuyosanız hamaciden falanmı? bende katılmak isterim bilgilendirirseniz beni sevinirim
  • fly momento senden isteklerim vardı noldu ya.
  • 1 haftadır oyunu oynayamıyorum, bulursam veririm söz :D
  • serverler kapalı mı oyunum orjinal server list boş neden olabilir ? tam sürüm oyun immo thorne da var hepsi ama server yok ne iş ? çözümü varsa yardım edebilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gholen

serverler kapalı mı oyunum orjinal server list boş neden olabilir ? tam sürüm oyun immo thorne da var hepsi ama server yok ne iş ? çözümü varsa yardım edebilen var mı

join game yaparken lanı değil interneti seçmeye dikkat et
  • + sol üst köşede refresh tuşuna bas.. zaten uyarıyor girince ama
  • dostlar önerilen çözüm yöntemlerinden sora salak olduğmu düşündüm bi an;p şaka bi yana refresh yaptım internet seçilı ama 2 gündür boştu o serverlar . Ta ki bu gece tekrar deneyene kadar ama sadece 2 server yakaladım demek tenha yani. O anlaşılıyor;p . O kadar tenha olması şaşırtıcı. Eski oyun ama terkedilecek kadar değl bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gholen

dostlar önerilen çözüm yöntemlerinden sora salak olduğmu düşündüm bi an;p şaka bi yana refresh yaptım internet seçilı ama 2 gündür boştu o serverlar . Ta ki bu gece tekrar deneyene kadar ama sadece 2 server yakaladım demek tenha yani. O anlaşılıyor;p . O kadar tenha olması şaşırtıcı. Eski oyun ama terkedilecek kadar değl bence

i7 alan adam salak olamaz
  • benimde pc de 1-2 modifiye yapaman gerekiyor. bazen çok kasılıyor. oyunlarla ilgili sorun yaşamıyorum ama pc de genel olarak bir yavaşlama var.
  • Ya ben uzun süredir girmiyorum oyuna şimdi devam ediyim dedim. Fly Momento galba sen iyi bi oyuncusun. Legendaryde secret passage ye gidiyorum fakat şu nate midir nedir bi iskelet var ya adam döşüyo orjinal varsa oyun sende bi yardım etsende birlikte öldürsek şunu
  • İyi güzel dedin de , bizim en büyük problemimiz beraber oynıyamıyoruz.
    he bide burda ortalamanın üzerinde bir oyuncu değilim. 2 ay fln oldu oyuna başlayalı. diger arkadaşlar 2-3 senedir oynuyorlar bu oyunu, laf arasında şakasına takılıyorlar
    o iskeleti iyi birilirim. en güçlü defansı ve atak onda var, ve dikkat edersen bir süre vurunca tepki vermiyor. sonra bir anda vurmaya başlıyor. eger o hücreden çıkarsan peşinden gelmiyor. ama hücreye yaklaşırsan dışarı çıkıp yanına vurmaya geliyor. defans agırlıklı bir kıyafet giyersen. birde enerjini artıran skiller fln kullanırsan bir kaç kere vurup kaçabilirsin.. ben anca öyle yeniyorum. zor yinede.
  • kaçak dövüş vur kaç yap
  • eray 1 kaç arkadaş beraber oynamışlar. eray biliyor nasıl oynancağını
  • defansfi abilty 680 adam 10000 vurdu
  • 10000 bin hp mi var sende ? iyiymş :D bende 5500 hp var. defansım 2200 küsür , sende defans çok azmış, defans veren giysiler giy.
  • quote:

kaçak dövüş vur kaç yap

crazy dediğim yere gel
  • warden
  • arkadas kafayı yiyecem ya. 1 saat oldu bi fotoğraf koyacam daha koyamadım. dosya boyutu büyük diyo başka bişi demiyo. büyülttüm olmadı. küçülttüm olmadı. oyun tam ekrandayken fotoğraf siyah çekio ama forum boyutu kabul ediyo. oyun modunu full moddan çıkarıom bu sefer dosya boyutu büyük diyo. bu nedir çıldıracam ya.
  • 
Sayfa: önceki 520521522523524
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.