kadavra07 o resimde ki 4 renkli taş. özel bir hazine odasının giriş anahtarı. uçan kanatlı bayan yaratıklar var büyü saldırısı yapıyorlar onlardan düşüyor. 4 taneyi tamamlayınca hazine odasına gidip açıyorsun kapısını.. tabi şimdi oranın ismi fln aklımda değil. bir kaç sayfa geride yazmıştım oranın ismini fln.. burda ki arkadşlar ismini biliyorsa yazarlar
arkadasın biriyle anlastık. tungleda denedik olmadı. daha sonra o baska bi program denemiş yine olmamış. gamerangerde yapmışlar olmuş. kurdum gamerangeri. efendime söyliyim o çocukla ben patchlerimizi eşitledik. o kurdu yine olmadı. ben kurdum oldu. girdik çatır çatır oynadık.
quote:
Orijinalden alıntı: eraysenol
gece 12den sabah 6ya kadar grup halinde internette oynamak ne güzel bişey ya. birimiz okçu birimiz büyücü birimiz yakın dövüşçü. yardırıyoz walla.
cok pis canim cekti
saol yardımcı oldugun için solemesen atacaktım yere..
quote:
Orijinalden alıntı: Metalwrath
quote:
gece 12den sabah 6ya kadar grup halinde internette oynamak ne güzel bişey ya. birimiz okçu birimiz büyücü birimiz yakın dövüşçü. yardırıyoz walla.
cok pis canim cekti
banada öğretin internetten çoklu girmeyi birlikte oynayalımmm...
arkadaşlar titn questte internetten girmeye çalışıyorum ama join multiplayerda bana (this gama reqier custom game) diyor sanınırım map i indirmeliyim ama nereden indirebilirim...
eraysenol , bende gameranger yüklü, şimdi oyunun versiyonu fln sende kaç ? birde gameranger,de ki ismin ne ? ordan bulurum seni, oyun kurarsan görürüm girerim tabi oyun versiyonu fln aynı olması lazım. onada bir göz atmam lazım cevap yaz burdan kadavra07 , multi oynaman için tek yol. eray,ın dedigi gibi oynamak. yoksa başka türlü multiplayer oynayamazsın. zor
eray ne dediki? bide mapları indirmemmi lazım ??
game rangerdeki nickim erreyn. tqversion1.17
GAMERANGER YÜKLEDİM ÜYE DE OLDUM NE YAPMALIYIM ŞİMDİİİ
kadavra sen map fln diyonda map fln yok ki öyle ekstra , sadece oyunun içinde ki bölümleri multiplayer oynuyorsun işte. misal biz titan quest ve immortal trone eklentisini kurduk oynyoruz.
ben şimdi girdim baktım gamranger a ama yoktun eray. aksam gelebilirsem tekrar bakarım..
quote:
game rangerdeki nickim erreyn. tqversion1.17
versyon yükseltmesini nasış yapıyorsunuz?
Oracle mı iyidir yoksa Elemantalist mi karar veremedim. Tavsiyesi olan var mı? İlk gücü Storm olarak seçtim.
oracle daha iyi. kesinlikle onu al
Sıkıldım bu oyundan... Grim Dawn'ı bekliyorum artık.
peki bana nasıl girildigini adım adım anlatırmısınızzzz?