Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (523. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
724.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar pes ettim. allah nokta noktasını versin.

lvl 64 warden(defense hunting) mızrak kalkan.

sade hali skilleri kullanılmış hali

avarage damage 9660 avarage damage 19877
    attack speed %200 attack speed %222
    dps 19306 dps 42869

yarın yardım ederseniz fotoğrafınıda koyarım.
  • lvl64 warden skiller kullanılmış hali

• skilsiz hali

• quote:

Orijinalden alıntı: eraysenol

arkadas kafayı yiyecem ya. 1 saat oldu bi fotoğraf koyacam daha koyamadım. dosya boyutu büyük diyo başka bişi demiyo. büyülttüm olmadı. küçülttüm olmadı. oyun tam ekrandayken fotoğraf siyah çekio ama forum boyutu kabul ediyo. oyun modunu full moddan çıkarıom bu sefer dosya boyutu büyük diyo. bu nedir çıldıracam ya.

Aga imageshacke üye ol oraya yükle sonra tam boyutu göster de ordan resmin urlu kopyala sonra mesaja yapıştır ardından mesajın üstünde image var ona tıkla
  • 4 Gündür Oynuyorum Yıllar Önce Cafede Görmüştüm Oyunu DVDsini Tozlu Raflardan Buldum Oynamaya Başladım.
    Okçu Oynuyorum Doğal Olarak İlk Master Hunting 2. Master Konusunda Hiçbir Fikrim Yok TAvsiye Bekliyorum Karakterin Seviyesi 33 .
    Benim Skillerim Şuan Böyle 2. Master Seçili Değil skill
    yardımlar titancalc dan Olabilir.http://www.titancalc.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Must Be -- 14 Temmuz 2012; 14:32:36 >
  • crazy61 yukardaki herolarımın gücüne bak
  • Birlikte Oynayabileceğimiz Bir Platform Yok Mu Tunngle Veya Hamachi.?
  • quote:

crazy61 yukardaki herolarımın gücüne bak

baktım eray. nereden buldun o malzemeleri? kıyak parçalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy61

quote:

Orijinalden alıntı: Fly_Momento

crazy61- Karakter menüsünde sol alta bulunan bölüme ARTİFACT koyuyorsun ve karakterine ek özelikler veriyor ( savunma , atack karışık )
    artifact yapman içinde oyunda yaratıklardan zarf düşer 1 5 ila 20 lvl lik zarflar genelde senden shard ve charm ister, oyunda görmüşsündür yaratıklardan bazen kırık taş parçası ve kırık kolye benzeri yuvarlak şeler düşer. üzerlerinde simgeler vardır. onları toplayıp birleştirmen lzım. birleştirme işlemi. örnegin aynı taş parçasından 3 tane buldun . karakter çantanı açıp o taşa sağ tıklayıp aynı taşın diger parçasının üstüne getirip sol tıklayıp birleştiriyorsun ( shardlar 3 parçayı birleştirince kırık taş düzelir , charm larda ise 5 parça birleşince tamamlanır ) buldugun zarfı şehir içinde kafasında şimşek şeklinde simge olan elemana götüreceksin (Enchanter ismi )
    onu tıklayıp aşşada resimde görüldügü gibi zarfı koyacaksın ve senden istedigi şeyleri bulacaksın, altaki kutucuklara koyacaksın. create artifact simgesini tıklayınca biraz paranı alacak ve benim çantamda gördügün gibi benzeri bir artifact,ın olacak :) şunu,da belirteyim bazı artifactlar için büyücülerde satılan scroll kagıtlarından istiyor. onlarıda yine satıcılarda bulursun ;)

sanırım anladım. teşekkürler

bu envarterdeki 4tane taş ne işe yarıyooo?
  • xfire den titan quest oynayan var mı hiç aranızda?
  • bide benim tq nun sag alt köşesinde vTQIT v1.1 yazıyoo sanırım sürümü oluyor sürümü ise daha yükseltilirmiiiii?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadavra07

bide benim tq nun sag alt köşesinde vTQIT v1.1 yazıyoo sanırım sürümü oluyor sürümü ise daha yükseltilirmiiiii?

http://www.gamershell.com/download_46290.shtml
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewilswale

quote:

bide benim tq nun sag alt köşesinde vTQIT v1.1 yazıyoo sanırım sürümü oluyor sürümü ise daha yükseltilirmiiiii?

bunu indirince nasıl kurabilirim??
  • quote:

quote:

quote:

tmmm kurdum aama bu ne gibi değişiklikler salıcakbana...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crazy61

quote:

Orijinalden alıntı: Fly_Momento

crazy61- Karakter menüsünde sol alta bulunan bölüme ARTİFACT koyuyorsun ve karakterine ek özelikler veriyor ( savunma , atack karışık )
    artifact yapman içinde oyunda yaratıklardan zarf düşer 1 5 ila 20 lvl lik zarflar genelde senden shard ve charm ister, oyunda görmüşsündür yaratıklardan bazen kırık taş parçası ve kırık kolye benzeri yuvarlak şeler düşer. üzerlerinde simgeler vardır. onları toplayıp birleştirmen lzım. birleştirme işlemi. örnegin aynı taş parçasından 3 tane buldun . karakter çantanı açıp o taşa sağ tıklayıp aynı taşın diger parçasının üstüne getirip sol tıklayıp birleştiriyorsun ( shardlar 3 parçayı birleştirince kırık taş düzelir , charm larda ise 5 parça birleşince tamamlanır ) buldugun zarfı şehir içinde kafasında şimşek şeklinde simge olan elemana götüreceksin (Enchanter ismi )
    onu tıklayıp aşşada resimde görüldügü gibi zarfı koyacaksın ve senden istedigi şeyleri bulacaksın, altaki kutucuklara koyacaksın. create artifact simgesini tıklayınca biraz paranı alacak ve benim çantamda gördügün gibi benzeri bir artifact,ın olacak :) şunu,da belirteyim bazı artifactlar için büyücülerde satılan scroll kagıtlarından istiyor. onlarıda yine satıcılarda bulursun ;)

sanırım anladım. teşekkürler

bu envarterdeki 4tane taş ne işe yarıyooo?

hangi taşlar dostum? 4 tane rekli olanlarımı söylüyorsun?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tmmm kurdum aama bu ne gibi değişiklikler salıcakbana...

http://www.titanquest.net/tq-forum/threads/29712-REL-Bugfix-patch-1-17

oyundaki belli başlı hatalarla berbaer ufak bugları düzeltiyor
  • buyükseltmeyi yapmak şartmı? ne işe yarıyacak bu? yani yapsak ne olur, yapmasak ne?
  • gece 12den sabah 6ya kadar grup halinde internette oynamak ne güzel bişey ya. birimiz okçu birimiz büyücü birimiz yakın dövüşçü. yardırıyoz walla.
  • quote:

gece 12den sabah 6ya kadar grup halinde internette oynamak ne güzel bişey ya. birimiz okçu birimiz büyücü birimiz yakın dövüşçü. yardırıyoz walla.

bi ara bizim oyunlarıda ayarlıyalım bizde katılalım nasıl oluyor merak ettik
  • eray nasıl başardın la 4 kişi netten oynamayı ?
  • 
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.