Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (520. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
724.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 518519520521522
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar conqueror skil tablosunu nasıl yapmalıyım
  • arkadaşlar underlord'da oynayınca immortal throne'da gelmeyen yaratıklar ve yerler(harita, alan) geliyormu. kestane kebap acele cevap!!!
  • Yav yunanistan da o kırık köprünün karşısına çıktığımı görünce ulan sparta li bi yüzme bilmiyon onca dolastirdin didim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende bi mavi taş gibi bişi çıktı, hikaye anlatıyor içinde, dio tüm erkekler salak fln diyor, sanki onlar bizden daha mı iyi bow taşıyor fln, bi anda oyunu facebooka çevirdi, bi işe yarıyor mu o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmtDem07

Beyler bende bi mavi taş gibi bişi çıktı, hikaye anlatıyor içinde, dio tüm erkekler salak fln diyor, sanki onlar bizden daha mı iyi bow taşıyor fln, bi anda oyunu facebooka çevirdi, bi işe yarıyor mu o?

Onu atabilirsin arkadaşım, oyuna yeşillik olsun diye koymuşlar,
    daha 3-5 tane var onlardan oyun içinde, çöp varsayıp at gitsin yere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ripe59

quote:

Beyler bende bi mavi taş gibi bişi çıktı, hikaye anlatıyor içinde, dio tüm erkekler salak fln diyor, sanki onlar bizden daha mı iyi bow taşıyor fln, bi anda oyunu facebooka çevirdi, bi işe yarıyor mu o?

dursun şimdilik depoya 500 bin bayılıp genişlettim :) ztn hikayeyi tmda okumamıştım çünkü athena ya varmaya ramak kalmıştı :D tam okuyup atarım, oyunu 2. kez bitirişim olacak çok sıkıldım ama set tamamlamaya çalışıyorum :D şimdilik 2 tane setin 2 şer parçası çıktı 3er parça eksik daha heralde 10 kez fln daha oynuycaz :D
  • quote:

quote:

quote:

dursun şimdilik depoya 500 bin bayılıp genişlettim :) ztn hikayeyi tmda okumamıştım çünkü athena ya varmaya ramak kalmıştı :D tam okuyup atarım, oyunu 2. kez bitirişim olacak çok sıkıldım ama set tamamlamaya çalışıyorum :D şimdilik 2 tane setin 2 şer parçası çıktı 3er parça eksik daha heralde 10 kez fln daha oynuycaz :D

ben onlardan 3 tane attım. bir işe yaramıyorlar salla gitsin
  • S.a arkadaşlar elinde khthonion spike olan varmı acil lazım

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı!
  • bende yok dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: human21

S.a arkadaşlar elinde khthonion spike olan varmı acil lazım

fly momentoda kesin vardır. adam mor item düşürecem diye kendini paraladı günlerdir.
  • çakması var

• quote:

Orijinalden alıntı: Fly_Momento

çakması var

biraz sonra kullandığın o program ney diye sorarlarsa şaşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraysenol

quote:

çakması var

+1
  • quote:

quote:

quote:

Depomda yer var, biraz daha beklesin diyorsan sen bilirsin, sadece görüntü olarak işe yarar.
    bunun dışında, 10 kere değil, 50 kere de aynı yeri oynasan ortalama 5 parçalık bir setin en fazla 3 parçasını bulursun,
    set tamamlayacam diye fazla yorma kendini, ben daha normal yollardan set tamamlayan görmedim.
  • quote:

çakması var

bende 236-254 var ama %damage ve attack speed vermiyor :S
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eraysenol

quote:

çakması var

+1

saol kardeş
  • Bende onlar sormadan cevap vereyim ıhım ıhım ; bilirsiniz arkadaşlar titan quest te en büyük problememiz item bolugu olmasına rağmen yerim dar abi itemi koyacak yerim yooğğğ derdidir, böyle durumlar için TQVault programını yapmış. bazı çok değerli arkadaşlar. bu program sayesinde neler neler yapılmıyor ki ? karekterler arasın geçiş yanlızca 1 tık. istediginiz karakterde ki itemi istediginiz başka bir karaktere anında atabiliyorsunuz. yetmedi dahası var = çok güzel bir item mi düşürdün ? bundan bir tane daha olsa yaratıkları ağlatırım ben abi mi diyorsunuz ? sevinin gençlik. o itemden 1 tane daha değil 99 tane daha yapabilirsiniz çünkü TQVault programı aynı zamanda itemleri kopyalayabiliyorsunuz. ( tabi oyun zevki kaçmasın diye böyle birşey tavsiye etmiyorum , sadece charm yada relic kopyalayın. onu yapınca oyun zevki kaçmaz ) ve bu değerli programın en güzel özeligi olan = bol bol kasası var. yukarda resimde görüldügü üzere alt kısımda 1 den 12 ye kadar olan bölüm sizin yeni kasanız. her sayfasına istediginiz karakterden istediginiz itemi koyabilirsiniz , resimde görüldügü gibi bazı itemleri soru işareti şeklinde algılamış ve göstermiş programımız ( ? ) yani diyor ki ağa ben eski bir programım bu itemi tanıyamadım. , ama panik yapmayın. soru işaretli olan iteme geldiginiz zaman. itemin ne oldugunu yazıyor . yani buda pek sorun degil..

Dip ÖNEMLİ UYARI ; TQVault PROGRAMINI KULANIRKEN KESİNLİKLE OYUN AÇIK OLMAYACAKKK YOKSA O İTEMLER SİLİNİR !!! OYUNU KAPATACAKSINIZ SONRA TQVault U AÇIP KURCALAYACAKSINIZ .İTEM SEVKİYATİ FLN KOPYALAMA İŞLEMİ YAPACAKSINIZ... !

Anlaşılmayan bir durum varsa : eraysenol, kardeşimizde size yardımcı olacaktır
  • peki bir şey soracam burda bana bu itemi bul desem bulacak biri yokmu yani ?
  • Yok onu yapmıyor işte
    Zaten gözden kaçırdıgınız bir durum var kı , bu oyunu oynamanın amacı yaratık kesip en güçlü itemi bulma duygusudur. şu bossu öldüreyim sonra bir daha öldüreyim belki bu sefer birşey çıkar hissidir. yoksa her itemi buldun neyi kesip ne çıkarmayı umacaksın ki ? he vs olayı olsa da. ben bu kadar güçlüyüm şu elemanı keseyim havam olsun alemde ismim duyulsun dersin ama öyle bir mevzuda yok ortada.
    en iyisi siz amatör ruhla oynayın oyunu ve birşey düşürdügünüzde sevinin , hazıra konmanın bir numarası yok, eylenceli de değil ,
    ben programı 12 tane kasası oldug için ve charm ve relicleri kopyalamak için kulanıyorum.. arada diger karakterlere itemleri atıyorum.
  • quote:

Yok onu yapmıyor işte
    Zaten gözden kaçırdıgınız bir durum var kı , bu oyunu oynamanın amacı yaratık kesip en güçlü itemi bulma duygusudur. şu bossu öldüreyim sonra bir daha öldüreyim belki bu sefer birşey çıkar hissidir. yoksa her itemi buldun neyi kesip ne çıkarmayı umacaksın ki ? he vs olayı olsa da. ben bu kadar güçlüyüm şu elemanı keseyim havam olsun alemde ismim duyulsun dersin ama öyle bir mevzuda yok ortada.
    en iyisi siz amatör ruhla oynayın oyunu ve birşey düşürdügünüzde sevinin , hazıra konmanın bir numarası yok, eylenceli de değil ,
    ben programı 12 tane kasası oldug için ve charm ve relicleri kopyalamak için kulanıyorum.. arada diger karakterlere itemleri atıyorum.

ben oyunu bitirdim bitane de haruspex kuram dedim elimde iyi bir item de yok 50 lw oldum hala bişey çıkmadı
  • 
Sayfa: önceki 518519520521522
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.