Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (552. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
723.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 550551552553554
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: goodorevil

Şu anda kurulu da, ona tam olarak "Başladım" diyemem.

Aslında 2 farklı elde 2 dagger şeklinde ilerlenebilecek bir RPG biliyorsanız söylerseniz çok mesut olurum.

Alıntıları Göster
    Vallahi türe pek hakim sayılmam o yüzden cevap veremeyeceğim. Ama çoğu oyunda mümkün bu dediğiniz bildiğim kadarıyla. Poede iki ele dagger aldığımız bu tarz buildler vardı diye hatırlıyorum.

Poe türün tepe noktası zaten ve başlamak bile ölüm. Ben 2015de 500 saat oynamıştım yazın. Geçen gün kurdum da yok abi hem unutmuşum hem de çok şey değişmiş. Öğrenme aşamasını tekrar yaşamak gözümü korkuttu ve kaldırdım oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 6 Ocak 2019; 2:50:55 >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Hocam bende hem internet bağlantısı hem vakit biraz sıkıntı. Biraz da o yüzden PoE başlayamıyorum.

Dagger konusunda, aslında Knight Online'dan kalan bir heves diyeyim dagger olayı. Şöyle daggerin kendi skilleri olsa, Diablo 2'de az buçuk var 2-3 kat damage vurma olayı ama Dagger'dan ziyade Katar denilen, ele pençe gibi takılan bıçaklar kullanılıyor.

Şimdi Dagger hakkında istediklerimi neden bulamadığımı özet geçeyim:

Kingdoms of Amalur: Reckoning - Dagger ile Assassin oynaması çok zevkli, ancak daggerlar dual olarak geliyor. Yani bir ele Flame damageli diğer ele Ligthing damageli dagger takmak diye bir olay yok. İki ele de güçlü silah bulma uğraşı da istiyorum biraz. KoAR o yönden bana tam uymuyor. Yine de zevkle oynuyorum.

Grim Dawn - Dagger bol miktarda var ancak nedense fiziksel hasar eklememişler. Sadece ilgili elementin ya da büyünün hasarı var. Bu yüzden ciddi DPS düşüşüne sebep oluyor. Halbuki Dagger tam aksine kritik vurma şansı yüksek, fazla fazla hasar verebilecek bir silahtır.

Titan Quest - Rogue karakteri genel olarak kılıç kalkan şeklinde ilerliyor. Doğru düzgün dagger bile yok, dual wield yapılırsa defans çok düşük kalıyor zaten.

Dungeon Siege 2 - Dual Wield olayı çok güzel, iki ele de güzel item bulma derdi var ama oyunda dagger pek yok. Daha çok short sword tarzı oluyor.

Sacred 2 - Dagger var ama daggerin "Ana silah" olduğu bir class yok, o yüzden her classta, daggerdan iyi olan bir silah sınıfı oluyor.

Diye bu liste uzuyor gidiyor. Hayır şöyle iki elime iki unique dagger alsam, %200 vuran skillim olsa, critical hit, bleeding damage, poison damage gibi yetenekleri doyasıya kullanabilsem... Ama Knight Online denilen para tuzağı dışında bu zevki yaşatan pek bir oyun yok.

Şimdi PoE mi sarsam ne yapsam? Her gün adam akıllı giremesem bile arada bir girer takılır çıkarım aslında.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Skyrim denedin mi hiç hocam? İlk çıktığı zaman bayağı sarmıştı beni, hatta TR yaması çıktıktan sonra ana hikayeyi bir kere daha bitirdim. Geçenlerde yine heves oldu ama geçti.

Bir de seneler önce (2008di galiba) divinity 2 vardı, ona da sarmıştım. Dediğiniz şekilde sağ/sol ellere farklı kombinasyonlar yapılıyordu. Ama detaylarını hatırlamıyorum. Bayağı da skill vardı.
    Witcher 3 de deneyebilirsiniz, onda da Türkçe var artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Skyrim denedin mi hiç hocam? İlk çıktığı zaman bayağı sarmıştı beni, hatta TR yaması çıktıktan sonra ana hikayeyi bir kere daha bitirdim. Geçenlerde yine heves oldu ama geçti.

Bir de seneler önce (2008di galiba) divinity 2 vardı, ona da sarmıştım. Dediğiniz şekilde sağ/sol ellere farklı kombinasyonlar yapılıyordu. Ama detaylarını hatırlamıyorum. Bayağı da skill vardı.
    Witcher 3 de deneyebilirsiniz, onda da Türkçe var artık.
    Ooo hocam seninle burada karşılaşmak da mı vardı?

Skyrim'in baz hali (Vanilla mı deniliyor) biraz boş geldi bana. Tamam hikaye güzel, harita devasa o da güzel ama item olayı biraz sıkıntlıydı. Yani tek tip Orcish Axe, tek tip Elven Sword olması üzdü. En azından her birinden 3-5 çeşit olsa da çeşitlilik olsa? Bir de Unique item biraz daha fazla olmalıydı sanki, hani peşine koşulacak bir şeyler. En son hatırladığım, bir sürü yan görev vardı, hepsi 100-150 gold verip geçiyordu.
    He bir de Skyrim'de benim rolüm Nord Warrior olur, Assassin olunacak ortam yok orada.
    Yine son olarak, yapay zeka tuhaftı. İkna ve Gözdağı mantığı biraz saçmaydı. Üstümde Daedric Armor var, her bir parçasına bir tane Daedra'nın kalbini basmışım ki Daedra'nın adı 3,5 attırmaya yeter. Herif gelmiş üstünde iron armor, bana "Süt ağızlı ne bakıyon" minvalidne konuşuyor. Ya da Stormcloak zırhı ve miğferi ile gelip Imperial Komutanından görev alabiliyorum. Saçmaydı. Halbuki aynı firmanın ve aynı dönemin oyunu Fallout New Vegas'ta Powder Gang elbisesi ile Goodsprings'e bir gir bakalım noluyor.

The Witcher'a ise 1. oyundan başlamam lazım, onda da "Çoklu düşman gelirse kısa kılıç, büyük düşman gelirse büyük kılıç" gibi bir mantık vardı. Onda bocalamıştım. Kitabını okumayı düşünüyorum şu anda.

Divinity 2'ye bakarım ama. Divine Divinity oynamıştım izometrik kameralı. Onunla bir bağlantısı var mı acaba?
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Son bir kaç senedir stratejiciyim ben, arada bir geceleri COH2 falan oynarım. Artık biraz sıkmaya başladı açıkçası, güzel hikayeli ve grafiği fena olmayan RPG bakarken foruma gireyim dedim belki benim gibi öneri alan vardır diye. Baktım sağ tarafta son mesajlar kısmında sizin nick, ben de geldim.

Evet divinity 2 divine divinity'nin ikinci oyunu. İkisi de izometrik açılı. Ama hikaye konusunda bağlantı var mı bilmiyorum.

Witcher 3 için önceki oyunlar pek gerekli değil aslında, çünkü oyun başlı başlına yeni bir hikayeyi anlatıyor. Ama tabii elemanın geçmişini bilmek iyi olur.

Skyrim herhahlde en çok mod çıkartılan oyun oldu. Silah-zırh modları falan var yüzlerce farklı yeni itemler ekliyor. Oyundaki ekonomik sistemi düzenleyen modlar da var, satıcıların cebindeki parayı arttıran, eşyaların değerlerini düzenleyen vs.
    Eminim yapay zekayla alakalı da bir şeyler vardır. Ama dediğinizi çokça yaşadım gayet saçma bir durum.
    O yüzden skyrim denince sadece modları ayarlamaya bile uzun bir süre ayırmak gerekiyor. Yani ben en son 3-4 sene önce oynamıştım, o zaman bile 16-17 tane mod kuruluydu. Şimdi girsem herhalde 25'i bulur.
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Stratejiyi ben de seviyorum, şimdi Titan Quest'i tekrar indirip bir de okçu denemeyi düşünüyorum. Ben konu sapmasın diye özelden yazayım size hocam.
  • Essence of the prometheus flame nerede düşer ya nette hiçbir şey göremedim bununla alakalı. Bir tane düşmüş nereden düşmüşse iki tane daha lazım.

Bir de henüz hadesi kesmedim ancak normal zorluk bittikten sonra ikincil mastery olarak earth'ün yanına ne açayım? Pyromancer üzerinden ateş hasarı odaklı gideceğim. Asa kullanacağım elbette. Yalnız ikincil mastery olarak ateş hasarına bonus veren bir mastery yok gibi. Tabii işin uzmanları burada daha iyi bilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 9 Ocak 2019; 3:16:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Essence of the prometheus flame nerede düşer ya nette hiçbir şey göremedim bununla alakalı. Bir tane düşmüş nereden düşmüşse iki tane daha lazım.

Bir de henüz hadesi kesmedim ancak normal zorluk bittikten sonra ikincil mastery olarak earth'ün yanına ne açayım? Pyromancer üzerinden ateş hasarı odaklı gideceğim. Asa kullanacağım elbette. Yalnız ikincil mastery olarak ateş hasarına bonus veren bir mastery yok gibi. Tabii işin uzmanları burada daha iyi bilirler.
    O dediğiniz tamamen random olması lazım. Belli bir yerden düşmüyor yani. Farmlamak lazım.

Ben Pyromancer'ı tek mastery oynamıştım. Core Dweller'ı salıyordum peşinden ben gidiyordum.

Yine de illa 2. Mastery derseniz Nature olabilir. Hearth of Oak mıydı neydi öyle bir skill vardı, bir Pot kadar can dolduruyordu, çift pot gibi oluyordu. Ama Earth mastery'de Stone Form mu ne öyle bir skill olacaktı, o da kullanıldığında 6 saniye kadar damage almıyorsunuz, sabit kalıyorsunuz, o esnada da çok sağlam HP dolduruyordu. O varken gerek duymayabilirsiniz.
  • quote:

O dediğiniz tamamen random olması lazım. Belli bir yerden düşmüyor yani. Farmlamak lazım.

Ben Pyromancer'ı tek mastery oynamıştım. Core Dweller'ı salıyordum peşinden ben gidiyordum.

Yine de illa 2. Mastery derseniz Nature olabilir. Hearth of Oak mıydı neydi öyle bir skill vardı, bir Pot kadar can dolduruyordu, çift pot gibi oluyordu. Ama Earth mastery'de Stone Form mu ne öyle bir skill olacaktı, o da kullanıldığında 6 saniye kadar damage almıyorsunuz, sabit kalıyorsunuz, o esnada da çok sağlam HP dolduruyordu. O varken gerek duymayabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Evet görünen o ki ikinci mastery çok gereksiz olarak. Mevcut ağacı tamamlarım. Zaten Legendary modu Earth ile bitirme başarımı varmış, ona kasarım. 25 saat oldu hadese gelemedim, 34 level oldum. En yavaş seviye kasılan hackn slash oyunu bu sanırım.
  • Dostlar oyunu geç keşfetme gafletinde bulunmuş biri olarak başladım Türkçe yama da gelince.. Oyunda görev yerlerini bulmakta zorluk çekiyorum var mıdır bir ipucu kolay yolu?
  • 58 level oldum epic zorlukta hadesin sarayına girdim ancak daha hadese varmadan defalarca öldüm. Karakterin elemental resistleri iyi olsa da vitality resist -40 olunca saraydaki mini bosslar tek atıyor. Oyunun 50 saatlik süreçte inatla str itemleri atması, çantanın sürekli olarak balta ve gürz gibi aletlerle dolması ise söylenecek söz bırakmıyor. Bu kadar boktan bir itemizasyon sistemi olabilir mi ya? Bir tane asa atmaz mısın? Bir tane adam gibi int armoru atmaz mısın? Neyse, epic zorlukta hadesi kesmeme yardımcı olabilecek birisi aşağıdaki linkten beni ekleyebilir mi? Saraya bir girdim ilk odada karşıma typhon çıktı.

steamcommunity.com
    Steam Community :: Faulkner
    https://steamcommunity.com/id/piyerbezuhov
  • Forum ruhu ölmüş. Şu item nereden nasıl düşüyor? Bu item örnek, genel olarak nasıl güzel item düşürebiliriz? Tamamen mi rastgele yoksa bir matematiği var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 20 Ocak 2019; 3:5:18 >
  • Atölyedeki item modlarını indirdim de bu itemleri normal oyuna nasıl aktaracağım? Alternatif senaryo modunda karakteri import edip itemleri üzerime aldım ama aynı karakter ile normal oyuna devam edemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Forum ruhu ölmüş. Şu item nereden nasıl düşüyor? Bu item örnek, genel olarak nasıl güzel item düşürebiliriz? Tamamen mi rastgele yoksa bir matematiği var mı?
    https://titanquest.fandom.com/wiki/Eye_of_Osiris
    Matematiği derken Titan Questte şöyle bir ters mantık var, hangi charı oynuyorsanız o chara yaramayacak itemler düşüyor. Doğal olarak melee ya da ranged bir karakter açarak Staff düşürme şansınızı artırabilirsiniz.
  • Ben daha 11 levelim. Youtubedan bakarak Sprit ve Storm üzerine gidiyorum. Yani Oracle build. Ama pek beğenmedim açıkçası mage oynamayı. Elimizde asa var ama yine close range savaşıyoruz. Kalabalık olduklarından koş vur koş vur da olmuyor. Str'ye tek puan bile vermemiş olmama rağmen elime kılıç, mızrak falan alınca asayla aynı dps değeri oluyor neredeyse. Dövüş hızı da aynı. Skillerde de ilgi çeken bir şey yok. Mage olayı ilgimi çekmedi kısaca. Skillerimi sıfırlayabiliyo muyum bir şekilde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vrataski

Ben daha 11 levelim. Youtubedan bakarak Sprit ve Storm üzerine gidiyorum. Yani Oracle build. Ama pek beğenmedim açıkçası mage oynamayı. Elimizde asa var ama yine close range savaşıyoruz. Kalabalık olduklarından koş vur koş vur da olmuyor. Str'ye tek puan bile vermemiş olmama rağmen elime kılıç, mızrak falan alınca asayla aynı dps değeri oluyor neredeyse. Dövüş hızı da aynı. Skillerde de ilgi çeken bir şey yok. Mage olayı ilgimi çekmedi kısaca. Skillerimi sıfırlayabiliyo muyum bir şekilde ?
    Skill sıfırlama olsa da mastery değişimi editsiz mümkün değil.
    Bir de Earth Mage oynayın derim. Hem bir kaç tane ranged skili var, hem de Core Dweller diye bir Flame Golem spawn edip onu tank olarak kullanıp yaldır yaldır saldırabilirsiniz.
    Earth Enchantment skili ile fire damagenizi artırabilirsiniz. Tavsiye ederim.
    552. sayfada benim charın örneği var.
  • quote:

Skill sıfırlama olsa da mastery değişimi editsiz mümkün değil.
    Bir de Earth Mage oynayın derim. Hem bir kaç tane ranged skili var, hem de Core Dweller diye bir Flame Golem spawn edip onu tank olarak kullanıp yaldır yaldır saldırabilirsiniz.
    Earth Enchantment skili ile fire damagenizi artırabilirsiniz. Tavsiye ederim.
    552. sayfada benim charın örneği var.

Alıntıları Göster
    Tek mystery oynamak mantıklı mı peki Baktığım çoğu videolarda 2 mystery kullanmışlar. 2. hakkı verince ben de kullanayım dedim Ama skill puanı yetişmiyor ikisine birden. Zaten level atlamak kolay değil. Neyse ben eldekiyle devam edeyim. 10 saat baştan kasamam artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vrataski

Tek mystery oynamak mantıklı mı peki Baktığım çoğu videolarda 2 mystery kullanmışlar. 2. hakkı verince ben de kullanayım dedim Ama skill puanı yetişmiyor ikisine birden. Zaten level atlamak kolay değil. Neyse ben eldekiyle devam edeyim. 10 saat baştan kasamam artık

Alıntıları Göster
    2 Mastery olayı sadece kombinasyon yapmaya olanak sağlıyor hepsi bu. Mesela Earth + Warfare seçersiniz, Earth Enchantment basıp flame damageli silahlar alıp DPS'i uçurabilirsiniz. Yoksa sadece Earth oynamanın hiç bir handikabı olmadığı gibi, Core Dweller reis işi bayağı kolaylaştırıyor.
  • Normal titan quest oynuyorum mobile versiyonu magician build kasmak istiyorum ama skilleri ve hp mi int mi veriliyor inteiigence mi yokel Dex mi verilir bilmiyorum bu build maga mi oluyor yoksa kilic kalkan mi yardim edebilecek var mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Titan quest te sınıf seçme varmı arkadaşlar ? Bi elime balta bi elime ok aldım devam ediyorum yoluma.

Birde fırtına büyüsü mü ne seçtim ilerleyen bölümlerde farklı büyü açabilme imkanım vaar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 550551552553554
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.