Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (553. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
723.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 551552553554555
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grim Dawn'ın ek paketi çıkmayacak olsa Legendary zorlukta oynadığım Guardian karakterime devam ederdim. 85 level olduktan sonra girmediğim yer kalmadı. En son pet build kasacaktım soothsayer öylece kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun son derece lineer ilerliyor. Görevleri bulmak için özel çaba sarfetmenize gerek yok. Bazen haritanın bir köşesinde gözden kaçabiliyor. En güzel çözümü haritayı tarayarak açılmamış kenar köşe bırakmadan ilerlemek.

• ben de bugün baslıyorum gençler
  • savascı actım skıll dagılımını nasıl yapacagım yardımcı olur musunuz
  • ewy
  • Selamlar herkese. Oyunun dlc'si olan ragnarok oyunu çok değiştiriyor mu?
  • Ir0n MaideN kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim devamı niteliğinde oyun ü aynı karakter üzerinden levelden alarak devam edebilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Atlantis dlc sinden sonra karakter ekranı siyah kalıyor çözümü varmı steamdan aldım önceden oynuyordum

• arkadaşlar. mayıs ayında steamda kurulu ragnarokum vardı. çalışıyordu. şimdi bi gireyim dedim çalışmıyor. neden ve ne yapmam gerekiyor
  • Hiç bir Hack and Slash yerini dolduramıyor, 12 sene geçti yeni oyunda yapmıyorsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K E N -- 29 Ağustos 2019; 22:39:16 >
  • K E N kullanıcısına yanıt
    Yeni oyun yapmadıkları için sitem ettiğin kişilerin donanımhaberi okuduklarını sanmıyorum. Grim Dawn güzel , dene istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: kortor

Yeni oyun yapmadıkları için sitem ettiğin kişilerin donanımhaberi okuduklarını sanmıyorum. Grim Dawn güzel , dene istersen.
    Okuduklarını düşündüğümm için yazmıyorum elbette. Bir sitem olarak düşünün.
  • K E N kullanıcısına yanıt
    Oyun hala güncelleme alıyor. Yeni expansionu denedin mi? Ben de çok seviyorum. Bir süredir oynamıyorum ama başlayacağım yine.

• Dlcleri alıp yeniden başladım. Kanserim bu oyun benim, nefret ettiğim eski sevgilim gibi, dönüp dolaşıp geliyorum. Atlantis dlcsi oyunu başka bir noktaya taşımış, kesinlikle bir bakın derim.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Old but gold normaldir
  • Bu oyunu 2 gün önce keşfedip aldım, abartmıyorum 2 günde 19 saat oynamışım hastası oldum.

Bu tarz oyunları çok seviyorum, ayrıyetten Heroes V'i de aşırı bağlanmıştım, varsa önerileriniz bekliyorum..

edit: bu arada bayağı eski oyunmuş hiç öyle hissettirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solgunaltair -- 22 Şubat 2020; 22:0:23 >
  • Runemaster ile fırlatma silahlarına yoğunlaştım. İkincil mastery olarak ne açılabilir hem saldırı hızı yüksek olsun hem de fırlatma silahlarına yoğunlaşayım desem? Rogue mu iyi olur? Ya da Hunting mi?
  • Atlantisi de bitirdim an itibariyle. Very High hızda 30 saatte 47 level berserker olarak bitirdim. Toplam oynanış sürem de 150 saat civarı oldu. Daha önce 66 level bir haruspex kasmışım artık nasıl bir delilik haliyse. 85 seviye olmayı düşünemiyorum bu oyunda. Bu açıdan bakarsak oyun uyuz edecek ölçüde ağır ilerliyor. Ki bu kadar geniş haritada geçen ve karakter gelişiminin bu kadar yavaş olduğu bir hackn slash daha yok kesinlikle. Koştur koştur denebilecek ölçüde oynanmış bir maraton bu şekilde bitiyorken, yakın bir arkadaşım set dizeceğim diye otuz saat kasmıştı ki benim oynanış sürem hiçbir şey onun yanında. Şimdi aynı süreyi epic ve legendary olarak tekrarladığınızı düşünün. Bir karakteri adam edeceksiniz diye kafadan 80 90 saat ayırmanız gerekiyor ki bu benim şu saatten sonra yapabileceğim bir şey değil, tam bir vakit kaybı. Ancak meret çok keyifli, girince de çıkamıyorsunuz. Sanırım sileceğim. Dlclerin parası çıktı zaten.
  • eraysenol E kullanıcısına yanıt
    Aldım, az önce kurdum biraz oynadım. Eski günlere götürdü beni. O zamanlar build paylaşımı yapılan güzel bir sitesi vardı halen aktif mi o site.. Unutmuşum oyunu, eskisi gibi uzun saatler geçmez gerçi başında artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba millet, oyunu bir arkadaşım ile coop oynuyoruz ve daha oyunun başındayız.O yüzden herhangi bir stat'a yanlış verip hata yapmadan önce okunabilecek hızlı bir başlangıç rehberi var mı? İnternette biraz aradım ama rastlayamadım.
  • 
Sayfa: önceki 551552553554555
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.