Şimdi Ara

titan serisi sd ram 133 mhz 8ıdx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şimşek -- 11 Aralık 2014; 3:25:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: şimşek

gigabyte p4 titan serisi sd ram 133 mhz 8ıdx modelinde bir anakartım var.bu anakartımdan daha iyi performans almak istiyorum.Bunun için ne yapabilirim.bu modelin son güncellenmiş driverını nereden bulabilirim.Yardımcı olursanız sevinirim.İyi günler.

dostum ilk başta biosunu güncellemekle başlayabilirsin anakartın cd sinde @bios adında bi program var onunla bu işlemi kolaylıkla yaparsın daha sonrahttp://www.giga-byte.com/ sitesinden anakartının modeline uygun driverleride download et başka yapacağın bişey yok

driver direk link http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/Driver/Driver_List.htm burda anakkartının modelini seçerek işe başlayabilirisn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chash -- 22 Ekim 2004, 9:42:58 >

• anakartının üretici firmasının sayfasına girmem yeterli olacaktır kolay gelsin
  • quote:

gigabyte p4 titan serisi sd ram 133 mhz 8ıdx modelinde bir anakartım var.bu anakartımdan daha iyi performans almak istiyorum.Bunun için ne yapabilirim.bu modelin son güncellenmiş driverını nereden bulabilirim.Yardımcı olursanız sevinirim.İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMER87 -- 22 Ekim 2004, 20:37:47 >
  • quote:

bios update yapsan bile sistemden performans alamazsınki, sadece ek özellikler eklenerek destek verecek sana. Ama ek bir 128 ram alırsan sistemde farkedilir performans göreceksin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.