Şimdi Ara

Titanbor mucizesi!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
6.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adblock un faydaları
  • Hani her reklama hakim olamazsınızda bu gibi aleni dolandırıcık kokan bir reklamı verende alanda benim gözümde dolandırıcıdır. Forumda bu konularıyöneten ve bu reklamı alan arkadaşlara sesleneniyorum, inanıyormusun bu reklama? Bu yapılan sizce nedir nasıl tanımlıyorsunuz bu durumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gergedan

Desem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube da videolarını izledim. Kullanan şoförlerden birisi arabasına iddiaya girerim %40 tasarruf yapmazsa gelin beni bulun diyor.

https://youtu.be/6up0baCLrzA

(Bkz 10.50saniye)

Nedir bu böyle yahu!! İnsanları göz göre göre aldatıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: iquique

işte Yeni Türkiye bu. dolandırıcılar, hırsızlar, ahlaksızlar cenneti.

eskiden uğur dündar gizli kamerayda cinci hoca avına çıkardı. yakaladığı cincileri polis tutuklardı. şimdi cinci hocalar her yerde dükkan açtı, sertifikalı(!) cinci var hey gibi günler be, tarih ileri gidiyo medeniyet geri
  • Aldım, kullandım ve çokta memnunum ben de net yüzde elli tasarruf ettiriyor.
    Kullanıcılar yazmamış bir de gaza basınca borr borrr diye ses geliyor egzosdan..

Yalnız sabahtan beri siyah bir araba beni takip ediyor, nereye gitsem peşimdeler, arabadan iniyorlar, hey silahları var imdat yardım edi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

Merhaba

Aracınızın yakıtının içindeki atomların elektronlarının dönme yönlerini değiştirip hepsini aynı yönde hizaya sokarak yakıttan %40'a kadar tasarruf yapmanızı sağlayan Magnatic UltraIyon (R) sistemi ile en kısa sürede yeni nesil sürüş deneyimine geçebilmek için sizi de en kısa zamanda bayimize bekliyoruz.

Bu sistem NASA tarafından Nova galaksisine gönderilen ve sesten hızlı hareket eden mekiklerde kullanılmaktadır. Ürünümüz aracınıza konusunda uzman profesör nükleer atom mühendisleri tarafından takılmaktadır. Ürünümüz %100 garantilidir ve yanında 10 Kg bal hediyemizdir.

Firmamız %100 amerikan firması olup, 1826'dan beri bu işi yapan, dünyanın 785 ülkesinde faaliyet göstermekte olan, konusunda deneyimli ve köklü bir firmadır.

Magnatic UltraIyon (R) firması olarak iyi günler diyeriz.

Adres:
    Tornacılar sitesi Böbrek sokak No:12 Dolapdere / İst.

Kusura bakmayın, sadece dünya içinde faliyet gösteren firmalardan alışveriş yapmıyorum.

• kutu başına 50 bg artırıyorsa süper icat

• Hemen 8 kutu attım sepete ,konu sıcak fırsatlara taşınmalı

• Kardeşim bu ürünü japon yada İngilizler yapsa yere göğe sığdıramicaktiniz. Adamlar yapıyor bizimkiler yatiyor dicektiniz. Yetkiye kara çalmak bu kadar mı kolay. Deneyip faydasını gören çok kimse var. Yoksa feyk hesaplarla mi bu ürün kötüleniyor.

• reklam alınırda reklamında bir adabı usulü olmalıdır. reklam aldığın platform ciddi derecede önem arzeden bir seviyede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Debuamax

Kardeşim bu ürünü japon yada İngilizler yapsa yere göğe sığdıramicaktiniz. Adamlar yapıyor bizimkiler yatiyor dicektiniz. Yetkiye kara çalmak bu kadar mı kolay. Deneyip faydasını gören çok kimse var. Yoksa feyk hesaplarla mi bu ürün kötüleniyor.

olum yapmayın lan şöyle reklamlar şuna bak Katılım zamanı: 2 Kasım 2017 bu gün açılmış. sırf bunun için üye oluyorsunuz yer mi anadolu çoçuğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 2 Kasım 2017; 16:56:6 >
  • ZAten birisi tokatlama avına çıkacaksa , şu bor denilen asrın mucizesi kesinlikle geçer. Açıklanamayan soruların cevabı hep bor , bu bor öyle birşeyki bizim gelişmemizi istemeyen dünya devletleri bizi kıskanıyor. ARabaya bor koydum yakıtsuz gidiyor , 2023 de şaha kalkacağız borlu araba piyasaya süreceğiz

• tam bir comar turnusolu bir site. beygiri %40 arttiracakmis. yazik bunlara parasini kaptiracak garibanlar var.
  • bor ve nano kelimeleri ile başlayan ürünler çok popüler
    ha birde 5 kilo bal 100 nın içindeki telefon gibi hediyelerde inanılmaz boyutda..
  • Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

bor ve nano kelimeleri ile başlayan ürünler çok popüler
    ha birde 5 kilo bal 100 nın içindeki telefon gibi hediyelerde inanılmaz boyutda..

Türk usulü düzmece black fredayı unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 24 Kasım 2017; 7:14:36 >
  • https://www.sabah.com.tr/ekonomi/2014/01/11/gergedan-300-milyon-tl-carpti

işin içinden aynı adamlar çıkabilir. merak etmeyin bizim insanımız böyle uçuk vaatleri hep sevmiştir.
  • başlığa dolandırıcılığı diye ekleyin lütfen hocam.

aklımızda mucize diye kalmasın.
  • Bor varsa bir alameti farikasi vardir.Camur atmayin.Bu gibi konulari devlet buyuklerimiz bilir.

Devletimize buyuklerimize zeval vermesin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.