Ewet beyler titanci kardesiniz olarak oyunda buyuk bi nam yaptıktan sonra bende clanimi actim ve lvl 5 yaptim yetmedi iki arkadasimin clan lvl 5 yaptirdim ayni isim adi altinda 3 ally açıldı ve tum turk clanlarini bağladim kendime cacik olanlar hariç 15 clan birleşmiş durumdayız çok fena olduk turkler bitti yunanlıları ve bulgarlari bile turklerin aly lerine sokmayi başardık şu anda emirlerimize amade bekliyolar kale savaşlari icin bi engel kalmadi sadece biraz daha birleştirme kaynaştirma yapiyoruz bazi clanlar full dolu ama açıkta kimse kalmaz 15 clan var ille birinde yer vardir ama 67 lvl den aşagi almiyoz biz alsakta girmeyim 80 lvl ler var kötü hissedersiniz kendinizi clanda genelde turkce konusulyo her turlu yardım yapiyoruz birbirimize birinden birine ver kimin neye ihtiyaci var falan filan anladınuz siz işte
benim clan adi AsosyalAnonim--- ally name--- NumberOne---- nick ARJİX
diger ark clan --- SwoRdwar--- ally name Number0ne-- nick SWORDS
buyrun gelin beklerim pm lerinizi +67 lvl...
pohahahahahaha lem burdan adammi bulunur
bn sonra gelirim
sanırım bende Titan da başlayacağım yeniden, kastien den sıkılmaya başladım biraz... (kastiende artık 70+ lik adamlarımı bile silmeye başladım sıkıntıdan )
Neyse gelince ben ulaşırım sana :) TH la başlicam yine herzamanki gibi büyük ihtimalle
La olm clan acmissinda adam olmaz bi turk yapamaz oyle isleri bence.Bi jacal var iste oteki herkez acip 1 hafta takilip kapatiyor vede su anda evo lari ezicek clan tanimiyorum swords ta ardadasim slm soyle ona :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme