Şimdi Ara

TITANFALL 2 | PS4 ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.579
Cevap
24
Favori
50.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

1 saattir kesintisiz oynuyorum hiç lag'a rastlamadım sizde nasıl oluyor anlamıyorum. Hayır bizdemi sorun var yoksa sizdemi ? Serverlar çok iyi durumda yağ gibi kayıyor enazından bende öyle.

Yalan mı söylüyoruz arkadaşım, çalışmıyor işte, takılıyor. Ankara'nın göbeğindeyiz, kablo net. Senin yağ gibi akışın inşallah bozulmaz.
  • ilk oyun çok daha iyiydi,2. oyunla birlikte biraz daha cod tayfasından oyuncu çalmaya yönelik bir oynanışa yönelmişler.daha yavaş olmuş,oynanış olarak cod advanced warfare e benziyor.titanfall 1 çok daha iyiydi.sonbaharda hiç şansı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar beta ne zaman bitiyor ona göre indirecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk titanfall ile alakasız bir oyun olmuş, çıkış tarihi için bf1 cod vs karşısında harakiri yapmış respawn üstelik arcade fps olarak daha birde star wars var hala oynanıyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Dün sabah bendede çok lag vardı ama akşam geçmişti.Uydunet

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcan102

Dün sabah bendede çok lag vardı ama akşam geçmişti.Uydunet

Akşam bende de sorun yoktu, sonra bir anda bu gün lag başladı. Bir kez daha bakacağım, biraz tadı damağımda kaldı bir de bitecek diye oynamak istiyorum beta. Tam sürüm çıkınca alacağım oyunu inşallah, o zaman takım falan kurmak lazım, çok güzel olur.
  • Oyun olmuş. Vurus hissi sahane,titanlar ortaya indimi Cümbüş basliyor.Baunty modu tam benlik.Su oyuna bol bol içerik ve map gelse gideri var.Benden gecer notu aldi.Oyun eski cod kapisma tadini verdi bana.

• Adam duvardan duvara atlayıp yürüyor.

• İlk oyununun mekaniklerini beğenmiştim ama çok kısa sürede sıkıyordu. Bunun mekanikleri de leş olmuş , bildiğin karambol Cod'a dönmüş oyun.Patlama ihtimali yüksek , Xbox'da Gears4 - BF 1- Cod- Destiny ile yarışması mümkün değil. Ps cephesinde de Bf1-Destiny-Cod var..Hali hazırda oynanan R6 gibi oyunlar da mevcut..Bu oyun 5-10 $ bandına inmeden benden 1 kuruş para çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Arkadaşlar beta ne zaman bitiyor ona göre indirecem

Bu gece bitiyor sanırım ama ayın 26'sında tekrar açılıyor 28'ine kadar sitesinde yazıyor.

http://www.titanfall.com/en_us/tech-test/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Arkadaşlar beta ne zaman bitiyor ona göre indirecem

Bu gece bitiyor sanırım ama ayın 26'sında tekrar açılıyor 28'ine kadar sitesinde yazıyor.

http://www.titanfall.com/en_us/tech-test/

Tşkler cevap için

• Yarın sabah 8 de bitecek bu haftaki test

• Merhaba arkadaşlar oyunu bende denedim, oyunun dinamikleri harika ama sanki iki günde sıkılırız gibi bir havası var umarım full versiyonda biraz daha dolu bir oyun olur.

Oynumdan ufak bir kesit aldım, fenada oynamamışım hani

• birinci oyun daha güzeldi bunu pek sevmedim. cuma ve c.tesi oynadım ama bugün açmadım oyunu
  • Benim de en fazla 1 bucuk gunden sonra acasim gelmedi. Turun sevenleri ve multiplayer muptelalari icin guzel bir oyun ama. Dinamikleri olsun lagsiz tertemiz bir altyapisi olsun ugrasilmis gercekten. Yag gibi akiyor ne bir kopma ne bir takilma yok. Hakkini verelim. Ama beni sarmadi.

Bu kadar hizli oyun olmasinin sebebi her zaman dusundugum gibi "oynamayi bilmeyenlerin" de oyunda adam oldurup keyif alabilmesi. Bunu her firma yapiyor BF1 bile herkes atom karinca gibi kosturur olmus CoD'a benzemeye baslamis maalesef. Gunumuz modasi ve para kazanma yolu bu artik. Oynamayi bilmeyenleri de oyunun icine sokabilmek.

Tamam bunu yapin lafimiz yok ama arkadas biraz da simulasyon, agir oyun, taktiksel oyun isteyenleri dusunun ya. Essek mi bunu isteyenler ölsün mü oyun oynamasin mi ne yapsin yani. Kac para bir Arma 3 su konsolda :(

Nerede bu Operation Flashpoint!! :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 22 Ağustos 2016; 2:23:04 >
  • Bu oyun ilk oyunla ayni kaderi paylasacak. Cikmadan once tum forumlarda ovguler dizilecek, deli gibi videolar paylasilacak. Siteler 9.5-10 gibi yuksek puanlar verecekler. Ancak oyun ciktiktan 1 ay sonra oynayacak oyuncu bulamayacaksiniz. 3 ay sonra fiyati 20$'a dusecek. 7-8 ay sonra 5-10$'dan satilmaya baslanacak. Daha sonra ucretisz hafta sonu etkinlikleri ile oyuncu kazanmaya calisacaklar. En sonunda da yapimci firma oyunumuzu 10 milyon oyuncu oynadi, muthis bir basariydi diyerek kendini kandiracak. Bu arada harika bir oyun, onumuzdeki 10 yil bunu oynarim diyenler coktan Battlefield veya Call of Duty'ye donmus olacaklar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk girdiğimde güzeldi fakat uzun süre oynanmaz.Bu oyunun sonuda ilk oyunundaki gibi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 22 Ağustos 2016; 14:58:56 >
  • Betayı oynadım ve oyunu hiç beğenmedim. Bence berbat bir oyun.

• Bütün zamanların en iyi nişan alma ve vuruş hissi veren oyun olmasına rağmen Bf1 ile aynı dönemde çıkması ve bir yerden sonra rutine bağlaması ister istemez Titanfall 1'in kaderine mahkum kılıyor Titanfall 2'yi.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.