Şimdi Ara

TITANFALL 2 | PS4 ANA KONU (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
24
Favori
50.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun iyide grafikleri eski agaclar cimenler yapraklar bile sallanmiyor ,etkiselim yok buda gercekciligi baltaliyor halbuki isteseler frosbite 3 ile yaparlardi h ne olurdu 3-5 sonra biterdi oyun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Tam bir cod killer olmuş, bf le aynı zamanda çıkmasaydı yok satardı.Secondary düşünen varsa satıyorum 75 den,

Nereden para gönderebilirim? Paypal var mo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dievas kullanıcısına yanıt
    İstanbula yollamıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Adam dünyanın öbür tarafına 25 ping ile bağlanıyor hocam,nasıl mantıklı bir açıklaması olabilir ki ?
  • arkadaşlar oyunu almak isteyen varsa us psnden alınma satıyorum pri:100 sec:75 tl ödeme:enpara.herkese iyi oyunlar dilerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinyal2012

İstanbula yollamıyor

turkiye'de yasamiyorum.
  • dievas kullanıcısına yanıt
    Kac avro

• Grafikleri affedersek FPS'nin modern çağı budur bir FPS oyununun butun mekanikleri bundan daha ne kadar rafine olabilir bilemiyorum oynadıkça müthiş keyifli bir his veriyor.

1-2 haftaya bizim forumda da konu canlanacaktır oynayanlar arttıkça.

• Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Pro performansını merak ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    aldim bende , daliyorum yarin bakalim :)

bf1 tat vermez, cod artik cop olmus iken insallah dedigin gibi sanslarini iyi kullanmislardir. beta'yi begenmistim ayrica.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinyal2012

Kac avro

240$
  • Oyyunu bitirdim primary yi satıyorum.

• Bu mu COD Killer ? Grafikleri Affetmek mi ? yil 2017 olacak evet ock belli oluyor oyun uzerinde ugrastiklari grefiklerden.

COD:IW Bf 1 ve Titafallli'n 2 haftada ulastiklari satis rakamlarina 1 gunde ulasacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

Bu mu COD Killer ? Grafikleri Affetmek mi ? yil 2017 olacak evet ock belli oluyor oyun uzerinde ugrastiklari grefiklerden.

COD:IW Bf 1 ve Titafallli'n 2 haftada ulastiklari satis rakamlarina 1 gunde ulasacak

Ama ne kadar kaliteli olucak? Bende her ne kadar eleştirsemde cod u satin aldim ama bf 1 in multisi inanilmaz o 1.dunya savasi atmosferini cok iyi yansitmislar ve çok keyifli. Bakalim bf multi varken cod oynicak miyim? Bana kalirsa cod un da artik surekli tekrarlanan gelecek temasindan vazgeçmesi lazim

• Half Life'ın HALO evreninin Modern Warfare'in yanında gururla duracak bir singleplayer yapmışlar.Bu ekibin neden çok özel olduğunu anlıyorsunuz özellikle senaryo orta kısma gelince harika yükselişe geçiyor kimse ilk oyununda SP olmayan bir oyundan bu kadar kaliteli dizayn edilmiş bir oyun beklememiş olacak ki büyük siteler çoluk cocuk gibi grafige takılmayıp 9,9.5 ları yapıştırdılar.

Ha illa bilmeyek isteyene belirteyim firma EA'a ait olmadığı müddetçe Frostbite'ı kullanamıyor Respawn Titanfall'un tüm haklarına sahip bağımsız bir firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 31 Ekim 2016; 20:54:25 >
  • Oyunun satislari cok kotu gidiyor. Buyuk ihtimalle gelecek ay indirime girecektir. Bu oyunu Battlefield ve Call of Duty serileri ile ayni donemde cikarmak gercekten harika bir fikir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 31 Ekim 2016; 23:19:34 >
  • Bu oyunun ilki bile o dönem "Call of Duty'den ayrılanlar işte bu oyunu yaptılar" gazını en üst seviyede üstünde taşıyor olmasına ve de nispeten ölü bir sezonda (Mart 2014) çıkıyor olmasına rağmen satışlarda çuvalladı zaten. Bugün Respawn dönüp baktığı vakit ilk oyunun satışlarının on milyonun üstünde olmasını bir gurur tablosu olarak görüyor olabilir ama süreci takip edenler bilir, ilk oyun kısıtlı içerik sebebiyle beklenenden erken terk edildiği zaman EA ile Respawn'ın oyuna olan ilgi ölmesin diye yapılmadık kalmadı; defalarca çok büyük oranda indirimlere girdi ve Season Pass içeriği tamamen bedava oldu. Keşke mümkün olsa da ilk oyunun on milyonu geçen satışlarının kaçının oyun 10-15 dolarlık fiyat etiketine sahipken gerçekleştiğine de bakabilsek.

Hal böyle olunca siz bu seriye ikinci oyunu yapıyorsanız ve de böylesi dolu bir sezonda, Battlefield 1 ile Infinite Warfare'in arasında oyunu çıkarma kararı alıyorsanız, bu tabloyu bizzat siz hazırlıyorsunuzdur. Oyun İngiltere satışlarında ilk oyunu yakalamayı bırakın, geçememiş bile.

Bu oyunun çıkacağı en iyi tarih yine ilki gibi bahar aylarıydı, 2017 ilkbaharı idealdi. Aynı ilk oyun veya Overwatch gibi illet sonbahar FPS'lerinden sıkılmaya başladığı vakit gelecekti. Ancak inat edip sonbahardaki oyun bolluğunda piyasaya girince bu hayal kırıklığını öngörmek zor olmasa gerekti ama EA neyine bu kadar güvendi de bu tarihte çıktı, anlamak güç. Resmen malumun ilanı oldu şu anki tablo. Çıktıktan iki gün sonra bile Amerika'da dijitalini 50 dolara satmaya başladılar şimdiden ki bunlara ihtiyaçları olmaması lazım normalde, düşünün durumu.

EA'in sunumlarında bile Battlefield 1'ın yanında deyimi yerindeyse arada kaynayan bir oyun tatil sezonunda ne gibi bir ilgi görebilirdi ki? İlk oyun her ne kadar bence şahane olsa da genel kitle üstündeki olumsuz namı, insanların artık fütüristik FPS'lerden sıkılmaya başlaması, oyunun bilmem kaç yıllık Source motoruyla yapılması ve beta sürecinde bile oyunun ilkini bile arattığı görüşünün sıkça yankılanması da bu durumu hazırlayan diğer etkenler oldu.

Benim için hava hoş gerçi, satışlardan nemalanmıyorum nasılsa, alpha süreci döneminde tahmin ettiğim gibi birkaç aya 30-35 dolar seviyesine bulunur ve 2-3 haftada bir düzenli olarak indirime sokarlar Battlefront gibi. Onlardan birinde de alırım her ne kadar ben asıl ilk oyunun hastası olsam da, oynamadım dememiş olurum. Ne olursa olsun seriyi seviyorum genel olarak ama ilk oyunda sevdiğim şeyleri götürmeleri -Burn cardların kalkması kabul edilemez bir karar mesela- ve Battlefield 1'in etkisiyle ben bile almadım, korkum şu ki Respawn bu Titanfall markasını satış ve ilgi anlamında asla beklediği kadar büyütemeyecek gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 31 Ekim 2016; 23:42:27 >

• Oyun kadikoydeki spotlara dusmedi mi hala

• İlk oyun 10 milyon satmadi, toplamda 10 milyon oyuncu tarafindan oynandi. Bu rakama deneme surumu, sure kisitlamasi olan surumler ve ucretsiz hafta sonlari da dahil.

• Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Evet doğru, şimdi bir kez daha kontrol ettim de o on milyonun ne olduğu, satış rakamı olup olmadığı başta EA tarafından söylenmemiş bile ve bu pek çok insanda yanılgıya yol açtı, benim de aklımda öyle kalmış. Toplamda on milyon oyuncuya ulaştılar ama satış rakamı anlamında da yedi milyondan fazla sattığı doğrulanmıştı, mevzuya on milyon lafı ilk ortaya atıldıktan sonra açıklık getirilmiş. Titanfall 2 için ise on milyon beklentileri vardı.

Bu arada bir şeyi daha düzelteyim mesajımdaki, yeni fark ettim, 10-15 dolarlık indirim derken cüretkar davranmış ve unutmuşum, ilk oyunun sıkça girdiği indirimlerdeki fiyatı da 5 dolardı. Hatırı sayılır bir satışını da orada yapmıştır zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 1 Kasım 2016; 0:26:57 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.