Şimdi Ara

TITANFALL 2 | PS4 ANA KONU (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
24
Favori
50.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haftaya alıcam bende oyunu proya saklamıştım, herkes övüyor genelde.en azından BF1'den iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 4 Kasım 2016; 3:45:12 >
  • Rezalet bir oyun aldığıma pişman oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Multisinin BF 1 den ıyı olmasına ihtimal yok single modu iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EA Access'e kolay kolay gelmeyebilir. Ilk oyunu Respawn, EA Access'e koymak istememis. Her EA oyunun Triali varken Titanfall 2'nin triali olmamasi sebebi de oymus. Ilk oyun 1 yil sonra gelmis gelirse gelecek yil gelir sonbaharda.
    http://www.ign.com/articles/2016/09/05/titanfall-excluded-from-ea-access-and-origin-access-no-free-trial-or-early-access

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuak29 -- 4 Kasım 2016; 11:7:56 >
  • Iyi bir yazi cikmis Titanfall Respawn'i kuranlarin Infinity Ward'la olan kibir savasina kurban gitti diye. En azindan Bahar ayinda oyunun fiyati ciddi sekilde dusunce deneme firsati bulunur.

http://www.gamesindustry.biz/articles/2016-11-04-titanfall-is-a-victim-of-chest-beating-pride
  • regen level nedir bilen var mı arkadaşlar ? silah eklentileri belli level'e geldiğinde açılıyor fakat pro screen isimli eklenti tüm silahlarda regen olarak geçiyor. bilgi bulamadım bunla ilgili.

• Oyunu dijital olarak alıp da BF1 ile geçici takas yapmak isteyen varsa senaryo modlarını oynamalık birkaç günlüğüne takaslayabiliriz. Bendeki BF1 primary hesap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

regen level nedir bilen var mı arkadaşlar ? silah eklentileri belli level'e geldiğinde açılıyor fakat pro screen isimli eklenti tüm silahlarda regen olarak geçiyor. bilgi bulamadım bunla ilgili.

silahı 20 level'e getirmekmiş arkadaşar bu :)
    20 level sonrası silahına o silah ile aldığın kill sayısını gösteren bir eklenti takabiliyorsun. pro screen adında. olayı buymuş.

• Multisi bana cod4 ve mw2 zamanlarini hatirlatiyor bagimlilik yapici biraz noltaljik ve gameplayi vurus hissi akicilik falan mukemmel grafiklere takilincak bir oyun degil kesinlikle cunku oyun gercekten oyun oldugunu hatirlatiyor insana acayip egleniyorsunuz. Sahsen bf1 le yapisal olarak alakasi yok ama isten guctende olsa gerek buna daha fazla vakit ayiriyorum inanilmaz sardi beni. Mw2 ye kadar olan eski cod oyunlarini sevenler bu oyuna bayilacaktir cunku ayni tadi yaninda bir suru yenilikte sunarak veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sh4dy_081991 -- 8 Kasım 2016; 3:51:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sh4dy_081991

Multisi bana cod4 ve mw2 zamanlarini hatirlatiyor bagimlilik yapici biraz noltaljik ve gameplayi vurus hissi akicilik falan mukemmel grafiklere takilincak bir oyun degil kesinlikle cunku oyun gercekten oyun oldugunu hatirlatiyor insana acayip egleniyorsunuz. Sahsen bf1 le yapisal olarak alakasi yok ama isten guctende olsa gerek buna daha fazla vakit ayiriyorum inanilmaz sardi beni. Mw2 ye kadar olan eski cod oyunlarini sevenler bu oyuna bayilacaktir cunku ayni tadi yaninda bir suru yenilikte sunarak veriyor.

Hocam oyunda Search and Destroy tarzında bir oyun modu varmı ? Yada direk SD modu varmı ?

• bounty hunt modu efsane şu oyunun.
    paraları yatırırken vurulucam stresi ya da parayı yatırdıktan sonra yatırmaya gelenleri avlama zevki çok tatlı.

• Oyunu amazondan aldım kargoda şu an.BF1 ve Call of Duty'den umduğumu bulamadım bu sene, muhtemelen bu oyun ilaç gibi gelecek bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 8 Kasım 2016; 10:49:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

quote:

Orijinalden alıntı: sh4dy_081991

Multisi bana cod4 ve mw2 zamanlarini hatirlatiyor bagimlilik yapici biraz noltaljik ve gameplayi vurus hissi akicilik falan mukemmel grafiklere takilincak bir oyun degil kesinlikle cunku oyun gercekten oyun oldugunu hatirlatiyor insana acayip egleniyorsunuz. Sahsen bf1 le yapisal olarak alakasi yok ama isten guctende olsa gerek buna daha fazla vakit ayiriyorum inanilmaz sardi beni. Mw2 ye kadar olan eski cod oyunlarini sevenler bu oyuna bayilacaktir cunku ayni tadi yaninda bir suru yenilikte sunarak veriyor.

Hocam oyunda Search and Destroy tarzında bir oyun modu varmı ? Yada direk SD modu varmı ?

O tarz bir mod malesef yok hocam bu oyunda. Ben genelde domination benzeri amped hardpoint var onu oynuyorum. Arada attrition ve bounty hunt oynuyorum. Titanlarin olmadigi pilot vs pilot moduda var.

• Beraber oynamak isteyenler eklesin arkadaşlar Türkiye'de biraz az sayıda oyuncu var :) SC8634 Dipnot:Yaş 30 :)

• Az önce single olarak bitirdim oyunu, çok güzel olmuş. Sonuna kadar nefes nefese :) PT ile maceralar devam eder sanırım başka oyunlarda. Halflife'daki robota benziyor biraz :D ama espiri falan yapan türü :D
  • Oyun sadece hikaye modu icin lazim bana Battlefield 1 ile takas yapabiliriz 1 haftaligina pri hesap şeklinde, eski referansli uyelerle yapabilirim.

• oyun sizce ne zaman indirime girebilir 25 kasımda olur mu

veya ps4de ucretsiz deneme olabilir mi ?

• Sportsx90 kullanıcısına yanıt
    Ekliyorum hocam vea_victis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun multisini öğrene bileceğim bir video var mı? Türkçe özellikle bir rehber gibi bir şey
  • 19karabulut07 kullanıcısına yanıt
    Rehber olsa iyi olur evet neyin ne olduğunu anlatan.

Oyun muhteşem yağ gibi kayıyor grafik desen ona keza. Dün akşam kalkamadım başından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.