Şimdi Ara

TITANFALL 2 | PS4 ANA KONU (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
24
Favori
50.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun amazon.com da kargo dahil 35 dolar olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam pilot vs pilot modunda oyun bittiğinde oyuncular ölesiye kadar oyun sona ermiyor ya gemi geliyor hatta gemiye kaçmayı başaran ne oluyor ? Çözemedim orayı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 18 Kasım 2016; 7:36:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celeste kullanıcısına yanıt
    Black Friday dolayisiyla 25i civari bir digital indirim gelmezse US PSNe kesin alacagim Amazondan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

Hocam pilot vs pilot modunda oyun bittiğinde oyuncular ölesiye kadar oyun sona ermiyor ya gemi geliyor hatta gemiye kaçmayı başaran ne oluyor ? Çözemedim orayı?

ne işe yaradığını bende çözemedim. hiçbir ekstra olmuyor kaçsan ya da kaçamasan. kupası falan olabilir belki. heyecan oluyor ama yinede

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Öğrenmek lazım :)

• Oyunu bitirdim ne BF1 nede Call of Duty İW bu oyunun eline su dökemez single harikaydı.BF1 VE İW gibi iki tane çöpün arasında harcandı bu oyun bence.Madem bitirdik birde fotoğraf çekinelim dedik :)

TITANFALL 2 | PS4 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 16 Kasım 2016; 16:50:17 >
  • Bende hk dan aldım oyunu. Cüzdanda daha önceden birikmiş param vardı değerlendireyim dedim. Tr den çok daha ucuza gelmiş oldu. İlk oyun hiç ilgimi çekmemişti fakat bu oyun hem grafik hemde hikaye modu olarak çok ilgimi çekti. Aynı zamanda online olarakta iş yapar gibi görünüyor. insinde oynayalım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloud35 -- 17 Kasım 2016; 23:46:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPM

Oyunu bitirdim ne BF1 nede Call of Duty İW bu oyunun eline su dökemez single harikaydı.BF1 VE İW gibi iki tane çöpün arasında harcandı bu oyun bence.Madem bitirdik birde fotoğraf çekinelim dedik :)

TITANFALL 2 | PS4 ANA KONU

Multi bazinda karar verirsek

• BF1.
  • piyasadaki tüm oyunlardan atış hissi olarak daha iyi bir oyun ortaya cıkmıs

single playeri mukemmel ve multideki atmosfer gayet güzel

(bf ve ow var bende )( doomu da denedim)

• Yorumlar cok iyi . Bu ay bf1 thew3 aldik diger ayda bunu alalim bari

• Oynayanlar eklesin Titan loby si yaparız :)

vea_victis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 18 Kasım 2016; 11:36:44 >
  • Xbox için ana konu açmayı düşünüyorum görsel falan paylaşmak zorunlu mu

• Oyun gerçekten harika olmuş senaryo modu grafikleri, oynanış tarzı, silahlar, vuruş hissi. Bana göre bu senenin en iyi fps oyunu olmuş. Cod iw pc de oynadım. Hikaye olarak fena değildi sardı. Online olarak zaten cod serilerini sevmem fakat bunun online modu da çok zevkli. Eski tarz savaş oyunlarını da sevmediğim için bf1 i es geçtim. Modern savaş oyunu çıkarana kadar bf4 ile devam. Bilim kurgu fps severler titanfall 2 yi hemen alsın.

• Oyun guzel sıngle keyıflı fakat multıplayerda karsıma bot mu gelıyo normal oyuncu mu cozemedım. Gorev ne amac ne anlamadım cok karısk ve karambol olmus multı.

• Pusuda bekliyorum Titanfall için, yorumlar beklediğimden iyi birçok sitede. Xbox için bundle paket yüzde 50 indirim yemiş, acaba bizde de aynı indirimi yer mi merak ediyorum.
  • Ps 4 te grafikler nasil

• Ps4den oynayanlar eklesin dolapdereli23

• single seneryoya bi bakıp multiye geçerim diye düşünürken oyunu bitirmeden kalkamadım başından oyun beni resmen bağladı uzun zamandır bir fps oyununda bu kadar sürükleyici oynanışa sahip bir seneryo oynamamıştım. seneryo dışında vuruş hissi müthiş, yakın zamandaki rakipleri battlefield 1 ve cod infinite warfare ide oynadım oynuyorum yakınında değiller vuruş hissi olarak, multiye akşam giriş yapacam çok keyifli olacağını düşünüyorum.
  • ps4 pro ve 4k tv de oynayan oldumu grafikler nasıl fps performansı vs. yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 21 Kasım 2016; 15:5:14 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.