Şimdi Ara

TITANFALL 2 | PS4 ANA KONU (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
24
Favori
50.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murat1407

Sec hesapta ds4 yöntemi çalışıyor mu oyunda ?

Çalışmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Multiplayerda eşleştirmeyi neye göre yapıyor?İlk kez multi girdim 1 levelim karşı rakip takım 34 level 27 level
  • Ayarlarda look -stick aming diye birşey var. Default,classic.... diye devam eden seçenekler mevcut. Bunların ne işe yaradıklarını veya hangisini niye tercih ettiğinizi söyler misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatic

Multiplayerda eşleştirmeyi neye göre yapıyor?İlk kez multi girdim 1 levelim karşı rakip takım 34 level 27 level

tamamiyle rastlantısal diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MiQelangelo kullanıcısına yanıt
    Aynen titani görünce diğer multiler tatsız geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Ayarlarda look -stick aming diye birşey var. Default,classic.... diye devam eden seçenekler mevcut. Bunların ne işe yaradıklarını veya hangisini niye tercih ettiğinizi söyler misiniz?

abi nerdesin sen ya aldinmi bu oyunu nasil zevklimi?

• ali1903kemal kullanıcısına yanıt
    Biraz sıkıntılar oldu. Cod a bile başlayamamıştım ama çok şükür geçti. Hafta sonu cod mw ye başladım. Cod a biraz daha alışmam lazım ama arada fena skorlar çıkmadı değil. İndirimden dayanamadım bunu da aldım. Betasını sevmiştim. Bunun daha henuz single ini oynuyorum.Single ı çok güzel. Multisine sonra bakıcam. Multi de önce cod mw ye ağırlık vereyim diyorum. Akşam müsait olursan atalım bir mw.

• Arkadaşlar multiplayer oynarken data center frankfurt 60 ms diyor fakat oyun lobisinde pingim sürekli 90-100 arası gösteriyor sizce bu yüksek değil mi.Sizin oyunda ping ortalama kaç çıkıyıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

quote:

Orijinalden alıntı: Fatic

Multiplayerda eşleştirmeyi neye göre yapıyor?İlk kez multi girdim 1 levelim karşı rakip takım 34 level 27 level

tamamiyle rastlantısal diye düşünüyorum.

Zaten ben daha konsolda bu tarz dengelemeyi ayarlayan multi fps duymadım.Bu tarz dengelemeyi yapan oyun olarak bir tek bf4 ü biliyorum ama o da sadece pc sürümlerinde yapıyor. Keşke olsa aslında çok güzel daha dengeli maçlar olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: insurrection

Arkadaşlar multiplayer oynarken data center frankfurt 60 ms diyor fakat oyun lobisinde pingim sürekli 90-100 arası gösteriyor sizce bu yüksek değil mi.Sizin oyunda ping ortalama kaç çıkıyıyor acaba?

normal hocam.
    benimde 85 - 100ms arası hep.

• kabune kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam zaten 90-100 Ping ile oynuyoruz birde böyle bir şey çıkınca insanın karşısına oyuna verdiğin paraya mı,3Mbps ile saatlerce indirdiğine mi yansın insan ona bile karar veremiyor.
  • multiplayer server performansı başarısız diyorsunuz?
  • Ilk kez titanfall oyniycam oyunu aldim. suan iniyor 34 gb falan 3 saate ön yuklemesi 16gb bitmis olucak ben o ön yükleme ile Multiye girebilirmiyim ? yoksa sadece story mi

• By..Emre kullanıcısına yanıt
    ikisinede giremiyorsun tamamen yüklenmeden.
    sadece 1-2 dakikalık bi alıştırma bölümü oynatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeanMachine

multiplayer server performansı başarısız diyorsunuz?

hayır, yağ gibi akıyor. lag falan olmuyor hiç kastettiğin bu ise.

• quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

Ilk kez titanfall oyniycam oyunu aldim. suan iniyor 34 gb falan 3 saate ön yuklemesi 16gb bitmis olucak ben o ön yükleme ile Multiye girebilirmiyim ? yoksa sadece story mi

Sadece hikaye modu oynarsın. Multiplayer oynamak için tümü yüklenmesi lazım.

• Haftasonu ücretsiz multiplayer etkinliği var,kesinlikle deneyin mükemmel bir oyun..

• Beraber oynamak isteyenler ekleyebilir yeni başladim fakat görünen o ki uzunca bir süre beraberiz. Psn: Atakangke

• indirimler iyi oldu yav 35 euro ya aldim mediamark dan bugun gelmis cumartesi baslarim insallah iyidir hikayesi

• amazonda falan nerede uyguna kutulu olarak black fridayde kaçırdık sanırım 27-28dolardan bahsediliyor

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.