Şimdi Ara

TITANFALL 2 | PS4 ANA KONU (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
24
Favori
50.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sabirmusti

Oyun çok güzel,multiplayer çok keyifli ama silah ve çeşitli özelleştirmeler eklenmeli,hep kozmetik açıyor ve level 50de sıfırlıyorsun en başa dönüyorsun aynı şeyler açılıyor

Silah çeşitliliği konusunda katılıyorum dostum

Pompalı sınıfı hele 2 silah var aslında pompalı oynamıyorum dert degil hatta çok iyi

Pompalı oynayan yok denecek kadar az

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Titanlar dan birini seçince oyun hata veriyor :) Acil fix lazım.

There was a problem processing game logic. Please try again. ----- -items.nut #3914 [UI] The " " index does not exist.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxygen1777 -- 30 Ocak 2017; 21:58:23 >
  • Aslında silah konusunda bir problem yok bana göre,neredeyse bütün silahlar iş yapıyor o yönden gayet iyi..

Oyuna Titansız birkaç mod daha gelmesi lazım,Domination,Kill Confirmed tarzı Titansız modlar iyi olur..

Şu oyunu Cod ve BF arasında sıkıştırdın ya EA bravo..

• die.Rache kullanıcısına yanıt
    Kardeş oyunun adı Titanfall, eğer normal takılmak istiyorsan git cod falan oyna. Titan kullanmayı bilmeyen adamların yaptığı eleştiriye bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: sleepingforest

Kardeş oyunun adı Titanfall, eğer normal takılmak istiyorsan git cod falan oyna. Titan kullanmayı bilmeyen adamların yaptığı eleştiriye bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: sleepingforest

%98 oranında pilots Vs pilots oynuyorum sıkıntı yok

• ali1903kemal kullanıcısına yanıt
    Ben sırf pilots vs pilots oynuyorum

• Bende sadece bounty hunt oynuyorum :) en eğlenceli mod bence bu :)
  • Hayat varmi oyun da almayi cok istiyorum ama suphelerim var ek paketler ucretsiz olucak diyolardi ek paket geldimi hic oyuncu sayisi ne durumda kac tane harita ve silah var omru daha ne kadar biri cevaplarsa sevaba girer :)

• quote:

Orijinalden alıntı: guneyayhan

Hayat varmi oyun da almayi cok istiyorum ama suphelerim var ek paketler ucretsiz olucak diyolardi ek paket geldimi hic oyuncu sayisi ne durumda kac tane harita ve silah var omru daha ne kadar biri cevaplarsa sevaba girer :)

Merhaba oyunu tavsiye ederim prime titan ve ekstra kamuflajlar dışında herhangi bir ücret ödemiyorsun.Eklenecek olan haritalar ve oyun modları tamamen ücretsiz:D Şuan Whatsapp grubumuz var şuan 27 kişiyiz.Katılmak istersen P.M yoluyla bana bilgilerini yollayabilirsin.isim-psn id-yaş-şehir olarak yollayabilirsin.
  • darkyamaha kullanıcısına yanıt
    Verdigin bilgiler icin saol suan oyun bende yok ama aldim da ilk isim gruba katilmak olucak :)

• https://gfycat.com/LargeLoneBlueandgoldmackaw

Böylesi bitirişler yaptığınız bir gün olsun.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali1903kemal -- 3 Şubat 2017; 20:3:47 >
  • WhatsApp grubu için kime mesaj atmalıyım yönetici kim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadBoy89

https://gfycat.com/LargeLoneBlueandgoldmackaw

Böylesi bitirişler yaptığınız bir gün olsun.

Bu bitirisleri nasil yapiyoruz ki?

• Prestigi10 kullanıcısına yanıt
    Rakibin arkasından gelmen ve yumruk atmaya basılı tutman gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mühendis

WhatsApp grubu için kime mesaj atmalıyım yönetici kim

Merhaba whatsapp grubu için benimle iletişime geçebilirsin.P.M üzerinden isim-psn id-yaş-şehir ve telefon num olarak yazabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkyamaha -- 27 Şubat 2017; 13:1:37 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halo 5 ve BF1 den sonra bu oyuna ısınamadım bir türlü.Zorla oynamaya çalıştım olmadı.An itibariyle konsoldan kaldırdım.Single oynanabilir,multi tavsiye etmiyorum bf1 veya halo 5 sahibi olup yeni alacak olanlara...
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.